Bildirim
Avea Yeni Reklam (Turkcell'e Gönderme)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hizmet kalite olarak turkcelli hiçbiri geçemez turkcellin online işlemlerine bir baksınlar ondan sonra reklamla olmaz bu işler.
Eksiliyenler turkcell timlere uğrayamayanlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 360p -- 3 Mart 2015; 11:36:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bayılıyorum şu göndermelere
_____________________________ Sabrın sonu selamettir.

-
Bende seviyorum böyle göndermeli reklamları. 
Not: Beşiktaşlıyım._____________________________ Ey yükselen Nesil; İn ulan aşağı -
quote:
Orijinalden alıntı: 360p
Hizmet kalite olarak turkcelli hiçbiri geçemez turkcellin online işlemlerine bir baksınlar ondan sonra reklamla olmaz bu işler.
birde turkcelin kazık fiyatlarına baksanız, herkesin maddi gücü bir değil, maddi imkanları kısıtlı,, herkes bilir her şeyin iyisine sahip olmayı.._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Berkay VARANGEL
Turkcell yatırım yapar, Avea da aklı sıra (!) gönderme yapmak için reklam yapar.Senelerdir değişen birşey yok.Bu ülkenin en ve tek kaliteli operatörü Turkcell idi, hâlâ Turkcell, gelecekte de Turkcell olacak. Eksileyenlere inat Turkcell kullanmaya devam
Bu ülkenin en ve tek kazık operatörü Turkcell idi, hâlâ Turkcell, gelecekte de Turkcell olmaya devam edecek evet haklısın.
Avea'nın reklam ajansı hangi firmaysa tebrik ederim, yurtdışında telefon üreticilerinin yaptıkları atışmayı aynen yapıyorlar._____________________________ -
Avea'da son 2 yıl içerisinde kendini baya geliştirdi. Avea'nın kaybettiği tek nokta gsm 1800 kullanması yoksa diğerleri gibi gsm 900 kullanmış olsaydı Türkiyenin 2. Operatörü olurdu. Fiyatlandırma olsun teknik bakımdan online işlemleri felan gayet güzel.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Duygularımı şiirle aktaramam, şair değilim; kendimi gölgeler ve ışıkla ifade edemem,ressam değilim; düşüncelerimi hareketlerle de açıklayamam,
dansçı değilim ama bunların hepsini müzikle yapabilirim.Ben bir müzikçiyim.
MOZART
İnsanlara faydalı olmayı seven bir kişilik. -
Avea'nın reklamlarda işi kolay, ben en ucuzuyum dese işi bitiriyor zaten. :D Marifet aynı etkiyi pahalı operatörde yapmak. :D İyi oluyor tabi bunlar, tüketicinin bilinci artıyor. _____________________________ -
İstanbuldada avea kullandım şuanda muğladada avea kullanmaktayım çekim problemi yaşamadım.Turkcellde sadece sınırsız 2gb 30 tl iken ben sınırsız 2gb 500dk 5000smsi 23 tlye alıyorum.Çevresinde avea çekipte Turkcell kullananlara saygım sonsuz.
Avea reklam çektiği kadar hattı iyi çekseydi, şuan ikinci konumdaydı.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Avea bu reklami yaptigi icin varsin cekmesin guzel sozun ustune birsey pek soylenmez :) ama turkcell haketti bunu reklam cok anlamsiz amerika dan iyi internet altyali falan diyorda izledigimde hep, hadi lan ordan diyorum valla hi,ustelik turkcell abonesiyim.
forumdaki arkadaşlar beni bilir operatör fanatikliği yapan birisi değilim. 3 operatörüde kullanan birisi olarak yorum yapıyorum. Turkcelle lafım yok adamlar işini güzel yapıyor. Avea ise son zamanlarda yaptığı yatırımlarla baya yol katetti. Avea eski avea değil yani :) turkcellin ve aveanın online işlemleri, uygulamaları gayet iyi. Vodafonun ise çekim gücü iyidir fakat teknik altyapı, müşteri hizmetleri, inovasyon çalışmaları bakımından vs. en geri bir operatör.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Duygularımı şiirle aktaramam, şair değilim; kendimi gölgeler ve ışıkla ifade edemem,ressam değilim; düşüncelerimi hareketlerle de açıklayamam,
dansçı değilim ama bunların hepsini müzikle yapabilirim.Ben bir müzikçiyim.
MOZART
İnsanlara faydalı olmayı seven bir kişilik. -
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
4G ile Turkcellden daha iyi çekecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Koyunun postu yüzerken,insanın dostu düşerken belli olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
4G ile Turkcellden daha iyi çekecek.
4g ve türktelekomun fiber altyapısıyla işler değişecek dediğin gibi
_____________________________ Intel I3-10100F|MSI B460M-A PRO|Gigabyte GTX 1660 Super OC|Sapphire Pure 625W|Crucial Ballistix 16GB 3200 MHz DDR4|SanDisk Ultra 3D 1TB NVMe M.2 SSD|LG 24" LCD|
When The World Is Mine, Your Death Shall Be Quick And Painless!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt