Şimdi Ara

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.598
Cevap
113
Favori
945.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bay H

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

quote:

Orijinalden alıntı: dedektif_dh

quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

saf nexus 5 de lolipop u denedim genel anlamda akıcı idi fakat takvim uygulamasın da ciddi lag mevcuttu. nexus olması da tam olarak androidi kurtaramıyor. kaldı ki ben kısa bir göz attım bomboş cihaza. bunun yanında 920 im de 100 e yakın oyun uygulama yüklüyken bunu yaşamadım ben.

Tarafsız olmak gerekirse , lumia 920 dede menülerin bazı yerlerinde lag ve titreşimler oluyor. Müzik uygulaması , haritalar ve oyun uygulamasında ciddi takılmalar oluyor. Denemelerime göre Nexus akıcılığı gerçekten çok iyidir.

tabiki lumia 920 de de var bu olay. ama hep aynı yerde. tabi işin şu kısmıda var ki nexus 5 ve lolipop nere 920 ve wp8.1 nere. oyun uygulamasında ki takılma olayı benimde çok acayipime gitmişti. wp8.0 da oyun uygulaması sorunsuzken 8.1 de takılmalar var ki takılma da denmez resmen rezalet bir şekilde. işin enteresan kısmı oyunlar lumia 630 da sorunsuz. neyle alakalı tam bilmiyorum ama eski nesil lumialar bir şekilde wp8.1 ile uyumsuz olan bir şeyler var. yoksa l920 l630 dan güçlü bir cihaz. zaten bu sebepten dolayı yeni nesil iyi bir lumia bekliyorum. şu tanıtımdan sonra mac os ve iphone tarih olmuştur benim için. ikisi bir arada cihaz olayını izlediğim videoya göre resmen uçurmuşlar. apple bu konuda en ufak bir hareketi bile yok. apple ürünleri kullanacağım diye mac book ipad iphone alana kadar orta karar bir ikisi bir arada cihaz ile telefon almak çok daha mantıklı. hem bilgisayarımı yanımda taşımış olurum hem tabletimi.

nexus akıcılığına gelince android alacak olsam sadece nexus cihaz alırdım. haklısın diğerlerine göre kıyas bile kabul etmez ama yinede wp de ki rahatlığı bulduğumu söyleyemem

mr. h hocam artık tek windows a geçtik. mecbur kalıyoruz notebook ve tablet lerden bahsetmeye. konunun ismini istersen sadece windows 10 yap. bu konuda konuşurken çok atıfta bulunuruz xbox a windows masaüstüne

Evet tek sisteme geçtik ancak ben buranın ismini direk Windows 10 yaparsam burayı .exe çalıştırıyor mu soruları basacak, masaüstü sürümdü Xo falan buraya taşınacak ancak bunların hepsi sonuçta farklı amaçlara hizmet ediyorlar. Hepsinin forumda ayrı ayrı bölümü varken mobil konuda bunların konuşulması bana anlamsız geliyor.

Alıntıları Göster
    Ben yeni ikonları ve uygulama logolarını merak ediyorum, ayrı bir hava katacaktır. Örneğin masaüstündeki geri dönüşüm kutusu ikonu değişecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: NamelessWonder

ŞU AN FARKETTİM BİLDİRİM MERKEZİNİN OLDUĞU FOTOĞRAFA BAKARSANIZ EKRANA SIĞMAMIŞ OLAN BİLDİRİMLERİN YANINDA AŞAĞI DOĞRU KÜÇÜK BİR OK İŞARETİ VAR. BU DA DEMEK OLUYOR Kİ ARTIK TEK SATIRA SIĞMAYAN BİLDİRİMLERİN TAMAMINI GÖREBİLECEĞİZ

bu iyi olduya bende hepsi okunmuypr sanıyordum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: destinati0n

Masa üstü tablet telefon tek bir platformda birleşecekse o zaman mağaza tarafında bizi önemli bir yenilik bekliyor mu ?

tek platform mağazanın düzeleceği anlamına geliyor

Orijinalden alıntı: MR. H

quote:

Orijinalden alıntı: criptex

Ben o işi çoktan halletmiştim. Farklı bir kayıt sandım. Teşekkürler hocam. Bu saat oldu. Hala sorulara yetişiyorsun. Hakkını helal et. Sen de olmasan zor çekip çevirilir buralar.

Yok hocam estağfurullah bildiklerimizi paylaşmadıktan sonra bilmenin ne anlamı var

insider.windows.com sitesinde kaydımı oluşturdum. Telefone Phone Insider programını kurdum fakat mailimi şifremi yazıp sign in dediğimde doğru olduğu halde yanlış kullanıcı adı veya şifre uyarısı alıyorum sorun nedir ? Yardımlarınız bekliyorum.

Orijinalden alıntı: brhncglr

quote:

quote:

Ben o işi çoktan halletmiştim. Farklı bir kayıt sandım. Teşekkürler hocam. Bu saat oldu. Hala sorulara yetişiyorsun. Hakkını helal et. Sen de olmasan zor çekip çevirilir buralar.

Yok hocam estağfurullah bildiklerimizi paylaşmadıktan sonra bilmenin ne anlamı var

insider.windows.com sitesinde kaydımı oluşturdum. Telefone Phone Insider programını kurdum fakat mailimi şifremi yazıp sign in dediğimde doğru olduğu halde yanlış kullanıcı adı veya şifre uyarısı alıyorum sorun nedir ? Yardımlarınız bekliyorum.

Şuanda normal kullanıcılar giriş yapamamakta. Uygulamada beta yayınlanmadan önce kullanıcılara açılacak.

Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şuanda normal kullanıcılar giriş yapamamakta. Uygulamada beta yayınlanmadan önce kullanıcılara açılacak.

Çok teşekkürler kardeşim.

• Spartan tarayıcısının metinleri okumak için birkaç işlevsel özellik konuşuluyordu.

Peki bu özellikler kesinliğe kavuştu mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: destinati0n

Spartan tarayıcısının metinleri okumak için birkaç işlevsel özellik konuşuluyordu.

Peki bu özellikler kesinliğe kavuştu mu ?
    Universal App olayı nasıl olacak diye merak ediyordum, Microsoft çok güzel örnekler vermiş fakat Universal App geliştirmek biraz daha zor, geliştiriciler uğraşmak isterler mi merak ediyorum

Microsoft Lumia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Universal App olayı nasıl olacak diye merak ediyordum, Microsoft çok güzel örnekler vermiş fakat Universal App geliştirmek biraz daha zor, geliştiriciler uğraşmak isterler mi merak ediyorum

Alıntıları Göster
    karoların içinde akan arkaplan(şuan halihazırda kullandığımız) seçeneği kalkacak mı? Eğer kaldırıp tamamen arka plana gelen şeyi koyarlarsa yıkılırım. Ios ve androidden ayrılıyordu bu özelliğiyle şimdi kopya olacak tek farkı kare simgeler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

karoların içinde akan arkaplan(şuan halihazırda kullandığımız) seçeneği kalkacak mı? Eğer kaldırıp tamamen arka plana gelen şeyi koyarlarsa yıkılırım. Ios ve androidden ayrılıyordu bu özelliğiyle şimdi kopya olacak tek farkı kare simgeler.

Alıntıları Göster
    windows 10 gelse ne olur 11 gelse ne olur? sanki gta 5 geliyor. Bu konununda 29 sayfa nasıl olduğunu anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ey Kimsesizler Kimsesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

windows 10 gelse ne olur 11 gelse ne olur? sanki gta 5 geliyor. Bu konununda 29 sayfa nasıl olduğunu anlamadım?

Bir oyunun hayatınızda bu kadar önemli yere sahip olduğunu düşünüyorsanız baya boş bir insan olduğunuz ortada. Cevap yazmak zorunda değilsiniz terk edebilirsiniz konuyu.

• Microsoft sağlam adımlarla ilerliyor.Tek platform fikri bile dikkatleri üzerine çekmesi için yeterli. Ön izleme testlerinden, sistem performansı ve kullanılabilirlik konusunda guzel haberler de gelirse bu iş tamamdır.

Sonrasında gözler duyurulacak cihazlar üzerinde olacaktır.

quote:

Alıntıları Göster
    PC ön izleme sürümü haftaya mı çıkacak arkadaşlar ?

• Bu konuda bugün birşeylerin açıklanacağı söyleniyordu? Olay nedir? Ne oldu?

• quote:

Şöyle bişey olsa bence tadından yenmez

Windows 10 Mobile Güncelleme ve Bilgi Paylaşım Ana Konusu
    Cok fazla ozellik koymuslar kesin orasi burasi patlar bunun.
    You are not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.
  • Beni pek sasirtmadi.

"Ben haddimi bilirim.Varsın hak kapısını kimse çalmasın, dost bildiklerimizde vefa kalmasın, varsın selamımı kimse almasın...Olmaz bir zerresi mizanda heder SEN sevdiğini ALLAH için sev yeter. " Hz Mevlana
  • Simdi camur atmadan duramaz millet. Kotu cocuk microsoft.

Xbox, tablet, dokunmaktik Notebook, Smartphone hepsinde ayni kisisel ayarlar, belgeler, merakla bekliyorum

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.