Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ ALANLAR ,SIFIR ARAÇ TEKLİFİ ALANLAR BURAYA (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.569
Cevap
655
Favori
3.261.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: _jas_

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

quote:

Fabia 46.900 1,2 TSI MANUEL

NİSSAN MİCRA MATCH CVT 51.000 (meg2 daha fazlası için yardımcı olabileceğini söyledi)

peugeot 208 1,2 ETG5 Active 49,750 + ( cam tavan + Geri görüş kamerası) = 51,750

Son pazarlık ile 48,750 208 cam tavansız olana sıcak bakıyorum muhtemelen yarın alacağım, micraya niyetliydim ama araçlara binince malzemesine bakınca 208 açık ara önde, micra zaten A segmentiymiş, 208 ise B segment sizce nasıl mantıklı mı?

Kim diyor! Micra A segment, diye??

Satış sorumlusu söyledi A plus geçiyormuş ben 208 ile donanımsal karşılaştırdığımda söyledi

208'i satmaya çalışan satış temsilcisi mi bunu söyleyen?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fabia 46.900 1,2 TSI MANUEL

NİSSAN MİCRA MATCH CVT 51.000 (meg2 daha fazlası için yardımcı olabileceğini söyledi)

peugeot 208 1,2 ETG5 Active 49,750 + ( cam tavan + Geri görüş kamerası) = 51,750

Son pazarlık ile 48,750 208 cam tavansız olana sıcak bakıyorum muhtemelen yarın alacağım, micraya niyetliydim ama araçlara binince malzemesine bakınca 208 açık ara önde, micra zaten A segmentiymiş, 208 ise B segment sizce nasıl mantıklı mı?

Kim diyor! Micra A segment, diye??

Satış sorumlusu söyledi A plus geçiyormuş ben 208 ile donanımsal karşılaştırdığımda söyledi

208'i satmaya çalışan satış temsilcisi mi bunu söyleyen?

Hayır Ankara Baykoçlar da ki satış sorumlusu söyledi, ismini hatırlamıyorum. Arka camlar bile otomatik değil arabada. gündüz test sürüşü yaptım akşam eşim ile gittim eşim de direk 208 e yöneldi. fiyat konusunda ısrarlı olmama rağmen 51,250 liste fiyatından sadece 51 e düştü, yanında park sensörü ve paspas hediye etti.

• Ruandor R kullanıcısına yanıt
    2015 t3 lerde kampanya var ,99 demislerdi banada bayiden ,ankara,adana ve mersin bayileri dedi,fakat ellerinde o araclardan kalmamis...fakat bu forumda alan oldu o fiyata...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamdiertan

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Orijinalden alıntı: gstez

Selamlar.
    İnsignia otomatik için son zamanda teklif alan var mı?

Beşiktaş Darphane'nin oradaki Opel bayii'inde otomatik sıfır sanırım cosmo modeli 95.000 TL dediler, düz olanı 90.000 TL.

Dün İstanbul Gerçek Opel (Beşiktaş'ta) bayinden 1.6 dizel otomatik Insignia, cosmo donanım için fiyat aldım. Şahıs için alınırsa 107.000'e indiler takas indirimi ile 102.000'e son olur dediler. Eğer şirket üzerine alınır ise 98.800 olacağını söylediler. Burada bir üye Barbaros bulvarındaki bayiden bu araç için 95.000 fiyat aldığını yazmıştı. Acaba hangi koşullar altında aldı?

Kisi degil de sirket üzerine olmasinin bayiye nasil bir faydasi oluyor?? Vergiyle ilgili mi??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• emekli65 kullanıcısına yanıt
    15 ay 15 bin 0 faizle birleştiriliyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan0403

15 ay 15 bin 0 faizle birleştiriliyor mu

Ben ve ailem hafif ticariye yöneldiğimiz için sormadım bile açıkçası
  • _jas_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ETG5 Şanzımandan uzak durmak lazım, internette bir araştırırsan pek kullanışlı olmadığını göreceksin.

• Vw golf 1.2 man. Comfortline sürüş+ışık konfor paketli+metalik renk 68.300.tl

• drmelihx D kullanıcısına yanıt
    Müşteri şirket olunca (şahıs şirketi dahil) filo satışı indirimi yapabiliyormuş. Dediği buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xenonfk

GOLF TSI 1.4 DSG HIGHLINE CAM TAVAN BEYAZ.
    YENİ ALDIM 15 GÜN OLDU.
    ÇOK EKSTRA İNDİRİM YAPTILAR SAĞOLSUNLAR.
    87500
    DOĞUŞ ÇANKAYA.

Adam 87500 e benzinli golf almis iyi fiyat diyosunuz. Dizel otomatik 508 almis adam 88.000 tl ye.

• besttrr kullanıcısına yanıt
    😂 +1

• quote:

Orijinalden alıntı: hamdiertan

quote:

Orijinalden alıntı: hakkan

quote:

Orijinalden alıntı: gstez

Selamlar.
    İnsignia otomatik için son zamanda teklif alan var mı?

Beşiktaş Darphane'nin oradaki Opel bayii'inde otomatik sıfır sanırım cosmo modeli 95.000 TL dediler, düz olanı 90.000 TL.

Dün İstanbul Gerçek Opel (Beşiktaş'ta) bayinden 1.6 dizel otomatik Insignia, cosmo donanım için fiyat aldım. Şahıs için alınırsa 107.000'e indiler takas indirimi ile 102.000'e son olur dediler. Eğer şirket üzerine alınır ise 98.800 olacağını söylediler. Burada bir üye Barbaros bulvarındaki bayiden bu araç için 95.000 fiyat aldığını yazmıştı. Acaba hangi koşullar altında aldı?

Bana hiçbir kriter sunmadılar, doğrudan bu rakamı söylediler ancak Cosmo olmayabilir, katalog evde kaldı akşam bakıp modelini söyleyebilirim fakat deri koltuklar hariç dolu bir araçtı binip baktığım araç.

quote:

Orijinalden alıntı: desgilad

Peugeot 508 access 1,6 blue hdi eat6 tam otomatik 2015 sıfır km 88.000 TL kapora verdim bugun. Cuma teslim alacam

Süper fiyat, 2. elde bile 2015 modelleri 85.000 altında yokken sıfırı gerçekten güzel fiyat, güle güle kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ratt

😂 +1

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultimasalida

henüz fiyat listesine ulaşmamış olanlarınız vardır zira fiyat listeleri daha yayınlanmadı ama size bir bilgi vermek isterim
    seat ateca 1.4 benzinli motor 6.500 tl lik ekstra lansman paketiyle 100.000 tl bandından giriş yapacak kasım sonunda bilginiz olsun değerlendirmek isteyenler için

Bu bilginin kaynagı nedir? Tiguandan nasil daha pahaliya satabilirler ki?

• tiguandan pahalı değil öncelikle comfortline paket dsg li versiyon liste fiyatı 112 bin tl Volkswagen de yukarıda yazmadığım bilgi aracın dsg şanzımanlı olması belki sizi o yanılttı ayrıca bahsı gecen araçta elektrıklı park freni anahtarsız giriş otomatik bagaj kapağı vs gibi üst düzey donanımlı bır araç başlangıç paketli tiguan 103 bin tl dsg li bu seviyede full paket ateca almış olunacak ki buda normal zaten bilginin kaynağı ise seat ta çalışan üst düzey bir arkadaşım
  • Sıfır arabayı, çok kısıtlı bir süre sonra satacaksanız almak mantıksız.
    Değer kaybediyor çünkü.
    Kredi ile almak da akıl karı değil.
    80'e aldığınız araba, size 100-120 civarına patlıyor kredi faizi nedeniyle.
    Krediyi öderken sıkıntı yaşamanız durumunda, en son etap, yani arabayı satmaya karar verme noktasında da, fırsatçılar ve bankanın icra servisi konuyu iyi kullandığından dolayı, aracı satarken daha da zarar ediyorsunuz.

Cebinizde nakit varsa, uzun yıllar binecekseniz, almanız yönünde tavsiye verebilirim.
    4-5 yıl içerisinde, enflasyon sebebiyle zaten araç kendi değerini tekrar yakalıyor.
    Ancak bugün 80.000 liraya aldığınız aracı, 5 yıl sonra aynı paraya sattığınızda sadece sembolik olarak rakam aynı oluyor.
    Enflasyonla aynı oranda, paranız değer kaybettiğinden dolayı, aslında aynı paraya satıyormuş gibi görünüyorsunuz ama, o günün 80.000 lirası, 5 yıl sonrasının 60.000 lirasına tekabül ediyor.

Gerçekten temiz olduğuna inandığınız, hasarsız, güzel bir araç alın.

Söz konusu durumdan müzdarip bir arkadaşım var.
    70.000 liraya Toyota Auris aldı, en dolu modeldi, 60.000 liraya satmakta zorlanıyor.
    Alalı da sadece 2 yıl oldu.

Biraz paranızın kıymetini bilin velhasılı.

• quote:

Peugeot 508 access 1,6 blue hdi eat6 tam otomatik 2015 sıfır km 88.000 TL kapora verdim bugun. Cuma teslim alacam

80 e fln manueli varmidirki?

• yangsagan kullanıcısına yanıt
    Metalik renge iyi gibi. Tungsten Gri olacak, film camlar + Sunroof da olsa + 17 Durban Jant harika bir araç olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Badi Ekrem

Metalik renge iyi gibi. Tungsten Gri olacak, film camlar + Sunroof da olsa + 17 Durban Jant harika bir araç olurdu.

O zaman 73 civarı olur. 1.2 manuel araca bence çok.

• quote:

samsundada siyah vardı 91 e bırakıyorlardı.
  • 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.