Şimdi Ara

Hangi internet paketini alacagimi sasirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ilk olarak hemen turknet baglatmayi dusundum ama bizimkiler daha tam ismi cikmadigi icin ve otomatik odeme sistemi yaptigi icin baglatmak istemiyor.

Sonra digerlerine baktim. Yani alt yapiyi veren ttnete boyle sikayet geliyorsa digerlerini konusmaya bile gerek yok. Cunku bunlarda ttnet altyapisiyla internet veriyorlar.

Bu forumda boyle sorunlari olanlar acaba altyapilarinin bozuklugundan mi bu sorunlari yasiyorlar ? Kafam karisiyor bu yorumlari gorunce.

Hangisini baglatmaliyim sizce ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

i5 4460 || H81M S2PV || 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600 C9 || SU650 _ WD10EZEX _ ST1000DM003 || Sapphire 5850 TOXIC|| Seasonic M12II-620
    Skystar 2.8A || XClio Nighthawk || HP 2310ei || Gigabyte M6900 & Inca 274qu || 40c6000 & Goldmaster HD 1045 & Digiturk 7103HD || Ixus 220HS || J200F
  • mavizaman kullanıcısına yanıt
    Bizim buralarda superonline yok. Garanti olsun diye ttnet almayi dusunuyorum. Bir sorun olursa yine ilgilenmeleri digerlerinden daha buyuk bir olasilik.

http://tivibupaketleri.com/yalin-internet-kampanyasi.html

Burada hangi paketi tavsiye edersiniz ? Birde yalin diyor ancak fazla ucret gelmiyor degil mi ? Sadece modemle birlikte en dusugu 59.90 tl

Yalniz ilginc olan ultranet 16 mb ile hiper ve fiber 24 mb ayni fiyat!

• muratai kullanıcısına yanıt
    Ondada otomatik odeme sistemi var. Insan guvenemiyor.

Orijinalden alıntı: RealW

Ondada otomatik odeme sistemi var. Insan guvenemiyor.

Elinde kapı gibi sözleşme var. Kartından daha yüksek ücret çekemezler.
    Adamlar taahhütsüz internet satıyor, kredi kartı otomatik ödeme ile masraflarını azaltıyorlar, kendilerini garantiye alıyorlar.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.