Rio vs Yaris
|
170000 TL ikinci el araç önerisi
Arkadaşlar 170 000 TL ye kadar ikinci el araç bakıyorum. Otomatik olması benim için bir zorunluluk istanbulda manuel ile uğraşabileceğimi sanmıyorum. Eşimle bineceğiz aile arabası olacak yani az yakan , güvenli yeri geldiğinde sollayınca üzmeyecek bir araç bakıyoruz. Tercihlerim arasında 2019 opel corsa , 2018 peugeot 208 gibi modeller var. Boş paket genelde tercih etmiyorum en azından bir navigasyonu olursa iyi olur. Önerilerinize açığım
[SATILDI] Satılık 10 karakterli hesap
SATILDI
Hesapta 2 TGH + 8 Popmundo karakteri vardır. Hepsi yetişkindir.
Ana karakterin 1.700.000.000 den fazla parası (1.7B , M ile karışmasın) mevcut olup şirketinde pek çok mekan bulunmaktadır. Toplamda 3 farklı şirkette olmak üzere 36 adet bar ( farklı şehirlerde ) , kayıt stüdyosu + fabrika +hq , oyunda en çok kişinin barındığı şehirde hastane , otomobil dükkanı , 3 adet dükkan ve restoran mevcuttur.
Ana karakterin başarı puanı 1500 civarlarında , eski karakter olduğundan yeteneklerde hiç problem yok. TGH karakterinde yetenekleri tamam
Ana karakterde Jetli grup , TGH karakterde jetli suç grubu , 4 karakterde de 4 farklı 18 tekerlekli lüks tır barındıran grup mevcuttur. Ayrıca ana karakterin 2 adet kredili evi bulunmaktadır.
Elinde çok fazla antika mevcuttur o sebeple bu kadar çok tır mevcut. Tüm av seti , İlluminati Piramit Bulmacası, Sırlar Kitabı,iffet kilidi, çocuk antikaları , karasakal küreği , rude evin, korsan sikkeleri , rozetler , Heavy metal Mjölnir , Molotof kokteyli , It's POP'un Son Sayısı gibi ender nesneler mevcuttur. Ana karakterin 90+ yan karakterlerin bazıları hariç 40+ dp si mevcuttur.
Yalnızca ciddi alıcılar fiyat teklifiyle PM atsınlar whatsapp dan yazışabiliriz. Ciddi alıcıya yalnızca id veririm. Onun dışında id gözükmeden whatsapp dan fotoğraf atabilirim.
Fiyat teklifinizle PM atın. Fiyat ne kadar diye sormayın lütfen.
Samsung TV görüntü problemi
|
Çamaşır makinesi sigorta attırıyor
|
Traş makinesi tavsiyesi
|
Usb kablo telefonu tutmuyor
|
|
Asus x550j Pil sorunu
|
Tüketici hakları
|
Meslek: Bilgisayar Mühendisi
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.586
İkinci El Bölümü Mesajları: 27
Konularının görüntülenme sayısı: 21.540 (Bu ay: 361)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 826 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar