Şimdi Ara

SHOPTO Kampanya/İndirim/Oyun Satın Alma Rehberi [İLK SAYFA GÜNCELLENMİŞTİR] (1035. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20.936
Cevap
52
Favori
858.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • anladım hocam, ilk sayfada yazılanlara göre hareket edeceğim teşekkürler...

Ne zaman öleceğimiz önemli değildir, önemli olan nasıl öleceğimizdir. Bize düşen şerefimizle ölmektir.
    Psn: pashaoglu
  • xxpashaxx kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece referans numarası var RJ ile başlayan track numarası bulunmuyor onun yerine FIRST CLASS yazıyor.
    Grand Theft Auto 4 | Pes 2008 | Motor Storm: Pacific Rift | Mortal Kombat vs DC Universe | Fifa 09 | Call of Duty: Modern Warfare 2 | Assassin's Creed 2 | Assassin's Creed Brotherhood | Pes 2010 | Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City | Red Dead Redemption | Gran Turismo 5 | God Of War: Collection | Uncharted 2: Among Thieves | Killzone 3 | Pes 2011 | Crysis 2 | Uncharted 3: Drake's Deception | God Of War 3 | Uncharted Drake's Fortune | Assasin's Creed Revelations | Max Payne 3 | Assasin's Creed 3 | Fifa 13 | Call Of Duty Black Ops 2 | Gof Of War: Ascension | The Last Of Us | GTA 5
    PS4
    GTA 5 | The Order:1886 | Bloodborne |
  • aygun61 kullanıcısına yanıt
    RJ785624394GB bunun gibi bir numara mı?

Ne zaman öleceğimiz önemli değildir, önemli olan nasıl öleceğimizdir. Bize düşen şerefimizle ölmektir.
  • Selamlar , buradan alinan oyunlar ortalama kaç tl ye denk geliyor. Kargo ve diğer masraflar dahil . Ben genelde Spotçulardan alıyorum oyunları arada çok fark var mı? .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxpashaxx

RJ785624394GB bunun gibi bir numara mı?

Rj ile baslayan numara bulunmuyor takipsizde. Onun yerine sorr87 ile baslayan bir numara var. Ve posta sahibinin adinda bir gonderi bulunmuyor diyor ptt yetkilileri
    .

Grand Theft Auto 4 | Pes 2008 | Motor Storm: Pacific Rift | Mortal Kombat vs DC Universe | Fifa 09 | Call of Duty: Modern Warfare 2 | Assassin's Creed 2 | Assassin's Creed Brotherhood | Pes 2010 | Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City | Red Dead Redemption | Gran Turismo 5 | God Of War: Collection | Uncharted 2: Among Thieves | Killzone 3 | Pes 2011 | Crysis 2 | Uncharted 3: Drake's Deception | God Of War 3 | Uncharted Drake's Fortune | Assasin's Creed Revelations | Max Payne 3 | Assasin's Creed 3 | Fifa 13 | Call Of Duty Black Ops 2 | Gof Of War: Ascension | The Last Of Us | GTA 5
    PS4
  • Armag3d0N A kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız daha sonra baktım takipsiz de alınabiliyormuş ama benim tercihim her zaman takipliden yana, thehut sitesinden yaptığım bir kaç takipsiz alış veriş postada kaybolmuştu takipli olunca böyle bir sıkıntı hiç olmadı

siz Rj ile başlayan yok demişsiniz ben ise Rj ile başlayan bir numara var olarak okumuşum bu yüzden RJ ile başlıyorsa takipli diyecektim ama yanlış anlamışım

• quote:

Orijinalden alıntı: xxpashaxx

evet haklısınız daha sonra baktım takipsiz de alınabiliyormuş ama benim tercihim her zaman takipliden yana, thehut sitesinden yaptığım bir kaç takipsiz alış veriş postada kaybolmuştu takipli olunca böyle bir sıkıntı hiç olmadı

Hocam iki tur postayada birinci sinif dediler ama birinde alinca kargo kayboluyor bu nasil is. Acaba shoptoya kargonun kaybolduguna dair bir mail atsam ilgilenirler mi. İngilizce bilen arkadaslar bu durumu anlatan bir mail hazirlayabilirler mi bana. İlginenen arkadaslara tesekkurler

PS4
    valla ben sınıf mınıf bilmiyorum, takipli alırsan oyun postaya verildiği zaman sana bir takip numarası veriyor, bu numarayla postanın nerede ne işlem yapıldığını, nerde bekletildiğini öğrenebiliyor ve en önemlisi posta sana imza karşılığı teslim ediliyor, diğer seçenek olan takipsiz gönderide hem söylediğim gibi gönderinin nerede olduğuna dair hiç bir bilgi alamıyorsun hemde postacı oyunu sana teslim etmek zorunda olmadığı için apartman girişine bırakıp gidebiliyor, benim thehut'tan 3 tane oyunum bu şekilde elime ulaşmamıştı 3'ü içinde tekrar istekte bulunmuştum ve yeniden göndermişlerdi. şimdi diğer soruna gelince benim gtv oyunum bugün beşiktaş bölge dağıtıma gelmiş ama bana teslim etmediler büyük ihtimalle yarın teslim edilir, senin siparişinde eğer istanbul isen ve ön sipariş yaptıysan bugün bölge dağıtıma gelmiştir, yarın sabah erkenden ara bence hatta yakın bir yerse bizzat git, kimse yanlış anlamasın ama takipsiz olunca postacılara bile güvenmemelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxpashaxx -- 19 Eylül 2013; 17:09:19 >

Bende shoptodan tee ocak ayında ön sipariş verdim gta 5.Gecen hafta cumartesi yani 14 ünde yolladık dediler.Takipsiz aldım bende daha öncede alışveriş yaptım sorun olmadı.Benimkide gelmedi.Merak ettim gelmedi Ptt arasak ne diycez peki takip nosu da yokki isim soyisim versek bakabilirlermi sistemden?
  • shopto tr'yi temelli kargo yapılan ülkeler listesinden silmişti bu '' tekrar yollama istekleri ve kargonun ulaşılamama '' durumundan dolayı ..tekrar tr'yi dahil etmeleri bence olağanüstü bir risk site için .. hata yapmışlar ..keza hala bazi forumlarda birtakım çakal yaratıklar kargoları gelmesine rağmen kargomuz gelmedi diyip 2.ci ürün isteyip ve onu da satın diye hala sağa sola taktik veriyorlar ...kafam fena halde atıyor bu tip yaratıklara ..

azcık bile saygınlıgımız varsa o da bu tip canlılar yüzünden ayaklar altında ..bir ürün ya gelmiştir yada gelmemiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 19 Eylül 2013; 21:50:58 >
  • alibaba012 A kullanıcısına yanıt
    Bakırköy posta dağıtım merkezini araman gerekiyor telden seni oturduğun semte göre yönlendirirler

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Evet bende senin gibi biliyordum ama değiştirmişler artık takipsiz gönderiyorlarmış ve kesinlikle söylediklerine katılıyorum teslim aldığı halde almadım diyerek tekrar aynı ürünü talep eden ve bunu ticarete döken kişiler var ne yazik ki bu tip insanlar yüzünden ülkemizin imajıda pek güvenilir değil

• Bugün itibariyle postacı oyunumu teslim etti, dün bekliyordum ama yine de sağlık olsun

• Arkadaşlar shopto psn card satisinda Turkiyeye bir sorun cikarmiyor dimi ? Kodu alip mail adresimize gonderiyor.

• Shopto UK dışına online PSN kartı(aldıktan hemen sonra mail adresine gönderilen tipten) satışı yapmıyor. Almaya çalışırsan hata verecektir. Ancak normal, kutulu olarak gönderiyor diye biliyorum.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.