Şimdi Ara

SHOPTO Kampanya/İndirim/Oyun Satın Alma Rehberi [İLK SAYFA GÜNCELLENMİŞTİR] (1047. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir - 14 Masaüstü
5 sn
20.936
Cevap
52
Favori
858.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 1...523...1044104510461047
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar malum gümrük vergi sınırı 30 euroya düstü. Shopto'dan oyun alırken vergi binmemesi için ücreti düşük gösterme gibi bir şey yaparlar mı? Bazı siteler yapıyor da merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: White Room by a Window

Arkadaşlar malum gümrük vergi sınırı 30 euroya düstü. Shopto'dan oyun alırken vergi binmemesi için ücreti düşük gösterme gibi bir şey yaparlar mı? Bazı siteler yapıyor da merak ettim.

Bildiğim kadarıyla öyle bir şey yapmıyorlar.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • Son zamanlarda ki döviz kuru yüzünden ikinci el oyunların daha mantıklı olduğu sistem.

Orijinalden alıntı: White Room by a Window

Arkadaşlar malum gümrük vergi sınırı 30 euroya düstü. Shopto'dan oyun alırken vergi binmemesi için ücreti düşük gösterme gibi bir şey yaparlar mı? Bazı siteler yapıyor da merak ettim.

Bir kere ben yaptırtmıştım onu ama 4-5 sene önce, mesaj at sor bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Konsol - ps1 ps2 ps3 ps4
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Eğer gümrüğe takılır ve gümrük ücreti çıkarırlarsa ücreti paketi getiren postacıya ödüyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burdan ilk defa takipli kargoyl sipariş verdim. Ürünün kargoya verildiği ilk gün 2 kere güncellenmiş olmasına rağmen 2 gündür en ufak bir güncelleme gelmedi. Ptt'den sorguladığımda ise sisteme girilmemiş olarak gözüküyor. Neden böyle olmuş olabilir ?
     SHOPTO Kampanya/İndirim/Oyun Satın Alma Rehberi [İLK SAYFA GÜNCELLENMİŞTİR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shellot -- 11 Mayıs 2017; 9:33:56 >

• Arkadaşlar bende geçen cuma günü shopto dan alışveriş yaptım. Bakalım ne zaman gelecek. Gta 5 aldım yanında ekstra olarak 3.5 milyon dolar oyun içi para kodu hediye verdiler. Bu kod tr psn de geçer mi acaba

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Çinliler de şöyle bir site yapsa ya en azından kargoya 6 paund değil 1 dolar veririz.

Orijinalden alıntı: ErrorVerenHesapMakinası

Çinliler de şöyle bir site yapsa ya en azından kargoya 6 paund değil 1 dolar veririz.

http://prntscr.com/iqifmx

Orijinalden alıntı: vedatkara

quote:

Çinliler de şöyle bir site yapsa ya en azından kargoya 6 paund değil 1 dolar veririz.

O boyutta bir paketi çinlilerin bedava veya 1 dolara gönderebildiğini aliexpressten biliyoruz bu site başarılı olsaydı adını bilirdik zaten.
  • Ben buradan takipsiz kargoyla sipariş verdim. Gelmedi 40 günü bekliyorum umarım replacement olur. Zamanında bizim süper halkımız gelen oyuna replacement çektiklerinden gönderimler durmuştu. Benim gibi aklınızdan zorunuz yoksa takipli sipariş edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: vedatkara

quote:

O boyutta bir paketi çinlilerin bedava veya 1 dolara gönderebildiğini aliexpressten biliyoruz bu site başarılı olsaydı adını bilirdik zaten.

https://forum.donanimhaber.com/mariio128-yeni-ucuz-oyun-satis-siteniz--54495111

2013den beri biliyoruz. Konu o değil fiyatların bu seviyelere çıkmasının tek sorumlusu HIRSIZ ŞER...dir. Çok gelen oyunu kargoyu vb. gelmedi deyip üstüne yatan çok oldu. Ebay, shopto, vb. bir sürü yerden alım yaptık, hepsini yıldırdı malum arkadaşlar...

• 
Sayfa: önceki 1...523...1044104510461047
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.