Şimdi Ara

SHOPTO Kampanya/İndirim/Oyun Satın Alma Rehberi [İLK SAYFA GÜNCELLENMİŞTİR] (1041. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
20.936
Cevap
52
Favori
858.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
    Teşekkürler Playasia'ya bakayım o zaman. Diğerlerinden önceden alışverişim olmuştu ama hiç uygun değiller artık.

Orijinalden alıntı: avanak_abdi

şuan her istediğiniz oyunu uyguna alabileceğimiz yer kalmadı gibi. daha önce shopto, zavvi, thehut yoğun bir şekilde kullanırdım. ama sterlin hızlı yükseldi. sterlin 2,60-2,70tl seviyelerindeyken oyun alırken şuan 3-50-3,60tl seviyelerinde. mariio128, hkofferhouse da dolar üzerinden satıyor. ama paypal istiyor. paypal da komisyon koyuyor. yakın zamanda bir alışverişimde 2,17lt iken kur paypal 2,30tl den işlem yapmıştı. size tavsiyem playasia takip etmeniz. haftalık kampanyaları oluyor. kampanya harici oyunlarda da indirimler olabiliyor. kredi kartıyla alışveriş de oluyor. 25$ üzeri ücretsiz kargo. güvenilir sitedir. birçok alışverişim oldu.

Paypal'ın kuru yerine, ayarlardan "satıcının para biriminden ödemeyi gerçekleştir" yaparsanız direk bankanın kuru geçerli olur.

http://lifehacker.com/5957808/avoid-paypals-high-international-currency-exchange-rates-by-switching-one-little-option

• arkadaşlar playasia mı yoksa shoptodan mı daha hızlı geliyor kargolar?

standart en düşük ücreti olan kargodan bahsediyorum.

acil yanıt verirseniz çok memnun olurum teşekkürler

Sıfır diye sattığı 3ds konsoldan 20 gün önce çekilmiş resimler çıktı.Kutudaki seri no ile konsol seri nosu farklı.Konsol güncellenmiş.İade edeceğim dedim 50 liranı keser geri gönderirim diyor.Uzak durun
  • canned kullanıcısına yanıt
    Kutulu oyun almak artık daha pahalı gibi görünüyor. PS4 yaygınlaşınca belki değişir. Ben uzun zamandır takip edemiyor ve zaten henüz yeni nesile de geçmedim.

Tronix de vardı. Bu siteye de bir göz at istersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_35565026/tm.htm

Dijital olarak ise sanırım PSN Plus üyeliği daha avantajlı görünüyor. İyi oyunlar!

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • Merhaba dün shopto 'dan paketim yola çıktı. Bugün royalmailden baktım ve Norveç'e gideceği yazıyor. Aktarmalımı geliyor Türkiye' ye. Adresim filan doğru yazmıştım.Teşekkürler şimdiden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ön sipariş verdiğimiz bir oyunu stoğa girdiğinde, göndermeden önce parayı çekip öyle gönderiyorlar, peki oyun gönderilmeden bir onay vermemiz gerekiyormu yoksa ilk ön sipariş verdiğimiz zaman yaptığız işlem yeterli mi.

shopto sitesinden 3DS oyunu olan pokemon omega ruby için ön sipariş vermiş ve ertesi gün iptal etmiştim. (7-8 gün önce oldu bu ) Bu gün biraz önce mail geldi ve ödemenin gerçekleştiği ve oyunun gönderileceği yazıyor. bunu iptal ettirmenin ve parayı geri almanın bir yolu var mı acaba ?

Shopto dan alışveriş yapan arkadaşların yardımını bekliyorum.

"‎The unknown future rolls toward us. I face it, for the first time, with a sense of hope. Because if a machine, a terminator, can learn the value of human life, maybe we can, too." -Sarah Connor
  • Üstad ben ilk defa alışveriş yaptım. sanırım iptal edemedim. Preorder kısmındaydı benim yaptığım işlemden sonra preorder kısmından kaldırıldı. Belki de yanlış bir butona basıtpta ödeme yapmışımdır.
  • Öncelikle herkese merhaba.Ben kasım ayında kasımın 24 ünde shopto dan pokemon alpha sapphire oyununu aldım ön siparişle takipli kargo ile almıştım oyunu 26 sında kargoya verildi mailime takip kodu geldi ama Royal mail e yazdığımda ürün bulunmuyor ne yapmam lazım.Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: goldalchemist

Öncelikle herkese merhaba.Ben kasım ayında kasımın 24 ünde shopto dan pokemon alpha sapphire oyununu aldım ön siparişle takipli kargo ile almıştım oyunu 26 sında kargoya verildi mailime takip kodu geldi ama Royal mail e yazdığımda ürün bulunmuyor ne yapmam lazım.Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

kargo bilgisini sisteme girmeleri biraz zaman alabiliyor.

PTT'yi arayarak sorgulatarak bilgi alabilirsin.

• quote:

Ptt ye gittim daha türkiyeye girmemiş dedi gözükmüyomuş 1 hafta oldu normal mi mail royal de gözükmemesi

tam hatırlamıyorum ama kargo bilgisini girmeleri 4-5 gün sürebiliyordu.

bir de mail adresine kargonun fotoğrafını çekip resmini koyuyorlardı.

1-2 günde bi PTT'yi arayıp sorun.

• 2'si akşamı sipariş verdim.
    3'ünde kargoya verildi ve paket resmi gönderildi.
    bugün 4'ü ve royalmail'in sitesinde takip kaydı gözüküyor.
    bakalım ne zaman gelecek.

• quote:

Biraz şans işi sanırım bana sadece kargoya verildi bilgisi geldi kodu yazınca bulunamıyo resimde yok ne yapmalıyım sizce

kargo tarihinden itibaren en az 2 hafta bekle derim...
    benim başka bir siteden 4 haftada gelen oyunum olmuştu.

Shop.to'dan Kasım 19'da yola çıkan kargom 2 haftadan fazla oldu gelmedi.. Normalde en fazla bir haftada gelirdi hep. Tracking düzgün çalışmadığı için tracking ile istememiştim. Ev adres değişikliği nedeniyle şirket adresi vermiştim acaba PTT'de takılmış olabilir mi? Bunu öğrenebileceğim bir yol var mı, isimle bilgi verirler mi yoksa illa ki takip no mu gerekiyor?

• goldalchemist kullanıcısına yanıt
    Evet tracking kodu bu şekilde ilk iki ve son iki karakter harf; arası rakam sanırım.. PTT sayfasından girip görebilmen lazım.. Ama benim kargo izlemeli değildi malesef.. İzlemeli olunca da zaten doğru düzgün bilgi görünmüyordu..
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.