Şimdi Ara

Shopping TV'de duyduğum saçmalıklar.. :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir masaüstü bilgisayar satışı yapıyorlardı bu akşam. Bir bakayım dedim neymiş, ki çoğu zaman dandik bilgisayar satıyorlar.. Satıcının kurduğu cümleler şunlar;
    - Gerçekten çok iyi bir bilgisayar. İçindeki işlemci, dünyada en çok kullanılan iki işlemciden biri; Amd.. (Sanki 100 tane işlemci markası var!)
    - İşlemcisinin Amd olmasının yanı sıra çift çekirdekli. Yani aynı anda iki işlem birden yapabilirsiniz!

Bilgisiz insanları böyle kandırıyorlar. Millet de sırf kamerasına, yazıcısına kanarak bu bilgisayarları alıyor. Yazık gerçekten..

• demekki çift çekirdekle iki işlem birden yapabilecekmişiz ya ben bi program daha açmaya kalkarsam o zaman yeni bi çekirdeğe daha mı ihtiyacım olacak

adam komple epic fail
  • Bayağı gelişmiş teknoloji , oh boy.
  • aha bunu böyle satan insanlarda tek çekirdekli işte. ayakkabı bağlarken sakız çiğneyemeyenlerden.
  • Gel gelelim ekran kartı tümleşik
  • arkadasla bilgisayarciya gittik ekran karti alacaktik,kasayi goturduk islemcinin fani kalkmis biraz aldi kasayi bakti adam bakti islemci gitmis dedi nasil abartiyo 5dk oynadi takdi takmasam yanardi bu islemci falan siyiriyo.ark cod 4 oynamak icin ekran karti alicakti 6600gt verdi diyom abi kaldirmaz yok bu son nesil ekran karti nvdia orta ayarlarda acarsin arkadasa yuru gidelim diyom adam nasil kandirdiysa bunu yok aga alcam beni niye cagirdin o zaman dedim. 140 lira para verdi nette 95 liraydi kazigida yedi.1gun sonra aradi aga ekran kartini degistircem diye gittik adam almadi kutusu acildi verilmez carta curt faturada vermemisti zaten girdigiyle kaldi arkadasa...Tum bilgisayarcilar boyle :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisipisicik -- 29 Nisan 2010; 23:45:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisipisicik

arkadasla bilgisayarciya gittik ekran karti alacaktik birde islemcinin fani kalkmis biraz aldi kasayi adam bakti islemci gitmis dedi nasil abartiyo 5dk oynadi takdi.ark cod 4 oynamak icin ekran karti alicakti 6600gt verdi diyom abi kaldirmaz yok bu son nesil orta ayarlarda acarsin arkadasa yuru gidelim diyodum adam nasil kandirdiysa bunu yok aga alcam beni niye cagirdin o zaman dedim 140 lira para verdi nette 95 liraydi bu arada kazigida yedi.1gun sonra aradi aga ekran kartini degistircem diye gittik adam almadi kutusu acildi verilmez carta curt faturada vermemisti zaten girdigiyle kaldi arkadasa...

noktalama işaretleri nedir?
    nerede kullanılır?
    neden kullanılmalıdır?

bu konuları araştırıp rapor hazırlamanı bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Film Bitmez ( Show Tv )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Bir masaüstü bilgisayar satışı yapıyorlardı bu akşam. Bir bakayım dedim neymiş, ki çoğu zaman dandik bilgisayar satıyorlar.. Satıcının kurduğu cümleler şunlar;
    - Gerçekten çok iyi bir bilgisayar. İçindeki işlemci, dünyada en çok kullanılan iki işlemciden biri; Amd.. (Sanki 100 tane işlemci markası var!)
    - İşlemcisinin Amd olmasının yanı sıra çift çekirdekli. Yani aynı anda iki işlem birden yapabilirsiniz!

Bilgisiz insanları böyle kandırıyorlar. Millet de sırf kamerasına, yazıcısına kanarak bu bilgisayarları alıyor. Yazık gerçekten..

ben shopping tv den alışveriş edenlerin aklından şüphe ediyorum

• @carnivale samsung J-700 den dh girip yazmayi dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisipisicik -- 29 Nisan 2010; 23:52:40 >
  • Laptop alırken bana da olmuştu aynısı. 13 Yaşında falanım pek bilgim yoktu o zamanlar. İşte çift çekirdekli son model her oyunu çalıştırır. 2 işlemcili olduğu için 2 farklı bilgisayar gibi kullanılabilir. Gözümü boyadı aldım 1500 lira bayılmıştım zamanında. Aldığım laptop cs'de bile kasıyordu.
  • Malesef bilmeyen insanları çok fena kazıklıyorlar.

Kazıklama da kullanılan cümleler ise hep aynı.

-İşlemcisi çift çekirdek
    -Ekran kartı 512
    -2 gb ram var vs vs.

Arkadaşlarımdan biriyle uzun zamandır görüşmüyorduk, bir gün akşam buluştuk ve bana bilgisayar alacağını söyledi. Hatta bir arkadaşı varmış onun bir tanıdığı bulunduğumuz ilin distiribitörüymüş de ucuza gelecekmiş.
    Bende hemen parçaları söyle dedim bilmediğini söyledi adamı aradı parçaların tek tek adını aldık. Kaça alacaksın dedim bu makinayı o zaman için 1000 tl demişti. Hemen kalkıp bir internet cafe ye gittik ve aynı parçaları vatandan topladım hatta bir iki tanesi yoktu yine aynı markanın bir üst modelini yazdım.
    Sonuç 650 tl.
  • Ben dvd player aldım bir kere. Gayet hesaplı oldu. Ama istisnalar kaideyi bozmaz tabii.
    quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

quote:

Orijinalden alıntı: fatihhilal

Bir masaüstü bilgisayar satışı yapıyorlardı bu akşam. Bir bakayım dedim neymiş, ki çoğu zaman dandik bilgisayar satıyorlar.. Satıcının kurduğu cümleler şunlar;

ben shopping tv den alışveriş edenlerin aklından şüphe ediyorum

• walla evet bunu söyleyen hafiften kel ve sarışın birimiydi ?? :D.. tam sssaflar :D.
  • 2 3 kere kontrol ettım 5 lıralık malı 10 lıradan başlatıp 6 lıraya satıyolar :D
  • çift çekirdekli ha iyiymiş

crysis full detay oynarlar artık yanınada gta IV açarlar tamam işte ama pro street açarlarsa iş sakata girer
  • İnsanları kandırıp paraları nasıl somururum diye dusunen bir alisveris zirbirtisi iste!

Birde demezlermi fiyatını arastirin daha ucuzu yok. Fitil oluyorum resmen.
  • anakartta kullandiklari markada asrock en kotu ve ucuz anakartlardan bir tanesi ballandıra ballandıra anlatıyor onboard ekran karti bir film koymuslar milletin gozunu boyuyorlar
  • değişiik bir kanal orasıı yaa canım sıkılınca ara sıra izliyorum iii geliyoo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalahamari

çift çekirdekli ha iyiymiş

crysis full detay oynarlar artık yanınada gta IV açarlar tamam işte ama pro street açarlarsa iş sakata girer

• yazık insanalrı nasıl kandırıyorlar :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.