Şimdi Ara

Shingeki No Kyojin Game (Attack On Titan) ANA KONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2013 yılının en iyi animesi seçilen Shingeki No Kyojin'in (Attack On Titan) oyununu sizlere tanıtmak isterim. Ayrıca burada tutorial, video paylaşımları, vb bir sürü şey paylaşabilir. Birlikte buradan anlaşıp oyuna girebiliriz.

Öncelikle konuya şöyle girmek istiyorum. Shingeki No Kyojin 900 küsür yıllarında geçen devler ile insanlar arasındaki mücadeleyi anlatan bir animedir. Animeye fazla detay vermeden oyuna geçelim.
    Oyun internet üzerinden Unity adlı program ile oynanılıyor.

Oyunda single ve multiplayer olmak üzere 2 mod bulunmaktadır.
    Single Mapleri:
    Old_level_1 (Bu mapi oynamayın. İlk aşamadaki test sürümü gibi bir map)
    Old_level_2 (Animede geçen şehir. Muhtemelen 1. şehir)
    Old_level_3 (Old_level_2 ile aynı map ama amaç dev öldürmek değil. Tepelerdeki kutuları toplamak gibi birşey)
    Training (Adındanda anlaşılıcağı gibi eğitim mapi)
    Forest1 (Ormanda devlere karşı mücadelemizi sergilediğimiz map)

Single'da seçebiliceğimiz karakterler:

Mikasa <3

Levi (Adamım ya ^^)
    Armin
    Marco
    Jean
    Eren

Titan_Eren
    (Animede 6 yada 7. bölüm olması lazımdı veya 8. Eğer bu bölümlere gelmediyseniz bu yazıyı okumayın lütfen)
    Petra
    Sasha

Oyunda 3 tane zorluk bulunmaktadır.
    Normal
    Hard
    Abnormal (Bu modda bütün Titan'lar anormal Titan oluyor)

Gelelim Multiplayer'a

Öncelikle Multiplayer bölümünde 2 tane seçenek mevcut. Public (herkese açık) ve Private (özel odalar)
    Not: Şu anda Public serverlarda bir sorun yaşanmaktadır. Ne yazıkki Public serverlar gözükmüyor. En kısa zamanda düzeltilicek diyorlar.

Multiplayer maplerine geçecek olursak:

The City I = Animede geçen şehirde oynuyoruz. Bu modda ölürseniz diğer oyuncu bütün Titan'ları öldürene kadar yada kendisi ölünce oyun restart atıyor. Bu arada bu modda gazınızı dolduramıyorsunuz. Yani her şey kısıtlı.
    The City II = Yine şehirde geçiyor. Tek farkı ise öldüğünüzde 10 saniye sonra tekrar doğabiliyorsunuz. The City I' den bir diğer farkı ise bunda gaz falan doldurabilirsiniz.
    Cage Fighthing = Daha önce oynamadım ama minimum 2 kişi ile oynanıyormuş. Galiba şöyle: 2 kişi farklı kafeslerde karşılarına gelen Titan'ları kesmesi lazım. Sonra terkar geliyo yada sizi farklı bir kafese atıyo gibi.
    The Forest = Ormanın içindeki Titan'ları öldürmeniz lazım.
    The Forest II = 20 raund boyunca hayatda kalmaya çalışmanız lazım
    The Forest III = Aynı şekilde 20 raund boyunca hayatda kalmaya çalışmanız lazım. Eğer bu modda ölürseniz bir diğer wave içerisinde doğabilirsiniz.

Annie = Karşınızda Titan Annie bulunmaktadır. Gerçekten zor ve ölünce doğamıyorsunuz. Kesinlikle tek başınıza yapamayacağınız bir bölüm
    (Animede 20-25 arasına gelmediyseniz bakmayın)

Annie II = Yine Titan Annie ile kapışıyorsunuz. Tek farkı ölünce doğabiliyorsunuz.
    (Animede 20-25 arasına gelmediyseniz bakmayın)
    Colossal Titan = Animenin başındaki 50 metrelik Titan kapıya bir anda geliyor. Onu öldürmeye çalışırken bir yandanda içeriye sızan anormal Titan'ların npc'lere ulaşmasını engellemeniz lazım. Ölünce doğamazsınız.
    Colossal Titan II = Colossal Titan ile aynı. Ölünce 10 saniye içinde tekrar doğabilirsiniz.

Trost = Titan Eren'in taşı kaldırdığı bölüm. Titan Eren taşı kapıya götürmeye çalışırken sizde onu diğer Titan'lardan koruyorsunuz.
    (Kaçıncı bölümlerdi hatırlamıyorum ama 10-17 arası idi galiba.)

Trost II= Tek fark yine ölünce 10 saniye içinde doğabilmek.
    (Kaçıncı bölümlerdi hatırlamıyorum ama 10-17 arası idi galiba.)

Gelelim Multiplayer karakterlerine:

Mikasa <3
    Levi
    Armin
    Marco
    Jean
    Eren
    Petra
    Sasha

Şimdi oyunun tuşlarını kısaca bir açıklayayım. (Daha sonra video çekicem. Tutorial vb.)

Öncelikle 2 adet makaramız (yada ip diyebiliriz) bulunmakta. Bunlar space ile iki yana atılabilir. Bunun dışında "E" ve "Q" tuşları ile teker tekerde atabilirsiniz.
    Sol tuş ile düz saldırı. Sağ tuş ile special saldırı.

Titanları öldürmek için Titanlar'ın ensesine vurmanız lazım.
    ^^

Bir sonraki güncellemede oyuna gelmesi istenen şeyler:
    Campaing Modu gelicek.
    Karakterlerimizi özelleştirebilicez.
    Yeni Titan modelleri.
    Titan Mode : Titanları seçip insanlara karşı savaşabilicez.
    BotAl: Botlar sizinle birlikte savaşıcak.
    NpcAl: Ncpler Titanlardan kaçmaya çalşıcak. Titanlarda onları öldürebilir veya yiyebilir.
    Defense Mode: Duvarları kanonlar ve atlar ile savunmay çalışıcaz (Muhtemelen böyle)
    Bosses: Bos Titanlar Female Titan, Armored veyaColossal Titan herhangi bir zamanda random spawnlanabilir.
    Free Mode: Mmo gibi olucak. Item shop gelicek ve karakter düzenleme olucak arkadaşlarınızla görevlere gidip Titanlar ile savaşıcaksınız (BUNA BAYILDIM ^^)

Oyunun linki:http://fenglee.com/game/aog

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Natsu Dragneel -- 9 Mart 2014; 13:43:53 >

• Oyunu biliyorum ama yine de okudum. Iyi oyun oynayin ozellikle lolde mac beklerken falan bire bir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bennickolmusum B kullanıcısına yanıt
    Animesini izledinizmi ? Veya mangasını okudunuzmu hiç ? ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsu Dragneel

Anime sevmem, dolayısıyla hayır izlemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bennickolmusum

quote:

Anime sevmem, dolayısıyla hayır izlemedim.

Kesinlikle izlemeni öneririm

Hikayesi zaten çok güzel ^^ Heleki aksiyon sahneleri bi ayrı güzel

Neyse anime konusuna fazla giripde şimdi konu dışına çıkmayalım. Eğer animeye başlama kararı alırsan veya bir anime tavsiyesi istersen pm atabilirsin ^^

• Konu hayırlı olsun bir ara inceliycem

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Konu hayırlı olsun bir ara inceliycem

Teşekkürler ^^
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yakın zamanda videolar çekilicektir ^^
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Güzel bir oyuna benziyor

Başlarda biraz sıkıntı çekebilirsiniz ^^ Oynadıkça eliniz alışır ama Alışıncada acayip zevkli oluyor ^^

Daha sonra temel teknikleri gösteren bir video çekicem. Bunun dışında nasıl private server açıp girebilirsiniz onlarıda anlatıcam ^^
  • quote:

Hocam isterseniz Animenin de tanitimini Anime/Manga bolumunde yapin (daha once acilmis bir konusu yoksa). Anime hakkinda detay vermeyeyim dediginiz yerleri o konuda paylasirsiniz

Boş zamanım olursa orayada daha detaylı bir biçimde konu açabilirim ^^
  • Terayla kıyaslayınca nasıl oyun. Animesi olduğu için +sı var tabide. Genel olarak yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

Terayla kıyaslayınca nasıl oyun. Animesi olduğu için +sı var tabide. Genel olarak yani

Tera ile bu oyunu kıyaslayamayızki

Ben yinede bu oyunu Tera'ya tercih ederim

Yakın zamanda tutoriallar gelicek. O zaman anlarsın ^^
  • Küçük bir işim çıktığı için video çekemedim. Muhtemelen pazartesi gününe hazırlarım ^^
  • quote:

Hocam isterseniz Animenin de tanitimini Anime/Manga bolumunde yapin (daha once acilmis bir konusu yoksa). Anime hakkinda detay vermeyeyim dediginiz yerleri o konuda paylasirsiniz

Animenin konusu var. Manga konusu var mı diye bir bakayım derken buraya geldim. Daha trainingde bile pek bir şey yapamıyorum gerçi ama deniyoruz işte.

Bu arada animeyi izlemeyen arkadaşlar için söyleyeyim titanların ensesine vurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Anduin

quote:

Animenin konusu var. Manga konusu var mı diye bir bakayım derken buraya geldim. Daha trainingde bile pek bir şey yapamıyorum gerçi ama deniyoruz işte.

Bu arada animeyi izlemeyen arkadaşlar için söyleyeyim titanların ensesine vurun.

Küçük aksaklıklar nedeniyle yetiştiremiyorumda ^^

Yapabilirsem bu akşam tutorial çekicem.

• Videoyu hazırladım ^^
    Muhtemelen gece yada sabaha youtube a atmış olurum (büyük ihtimal sabah)

Hadi hayırlısı artık İlk tutorial videom olucak inş beğenirsiniz

• İlk Tutorial videosu gelmiş bulunmaktadır ^^ Bu benim ilk Tutorial videom olduğu için fazla iyi anlatamamış olabilirim. Umarımki güzel olmuştur ve istediğiniz bilgileri öğrenebilmişsinizdir.

En yakın zamanda diğer Tutoriallarda gelicektir.
  • 10 kb ile bekle bekle zorla acıldı biraz oynadım baya zormuş :D Multi denedim ancak ne yazıkki internet hızım yetersiz kaldı failed to connect diyor 3g sağolsun animeyide indirip izliyorum bi yandan 3.bölümdeyim çok güzel bir anime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 1 Mart 2014; 0:25:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

10 kb ile bekle bekle zorla acıldı biraz oynadım baya zormuş :D Multi denedim ancak ne yazıkki internet hızım yetersiz kaldı failed to connect diyor 3g sağolsun animeyide indirip izliyorum bi yandan 3.bölümdeyim çok güzel bir anime

Multi serverlar şu anda açık değil. İnternetiniz ile alakalı bir sorun yok ^^ Üstde yazmıştım galiba
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

10 kb ile bekle bekle zorla acıldı biraz oynadım baya zormuş :D Multi denedim ancak ne yazıkki internet hızım yetersiz kaldı failed to connect diyor 3g sağolsun animeyide indirip izliyorum bi yandan 3.bölümdeyim çok güzel bir anime

Multi serverlar şu anda açık değil. İnternetiniz ile alakalı bir sorun yok ^^ Üstde yazmıştım galiba

Açılınca birdaha denerim artık uzun uğraşlar sonucu bir tane dev öldürmeyi başardım genelde çiğnemeden yutuyorlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.