Şimdi Ara

Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.500
Cevap
26
Favori
118.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölüm çok çok iyiydi. Animeye uyarlama konusunda şimdilik hiçbir şikayetim yok. Bu çizgide devam etmişlerdir umarım.

  • Şu seriyi acayip gömesim varda.... şöyle yerden yereShingeki no Kyojin (Attack On Titan) .Özellikle şu eren denilen dingili..... bu forumda bu animeyi izleyen kişilerin anime zevkini öldürmemek için kısıtlıyorum kendimiShingeki no Kyojin (Attack On Titan)  . Tabi tamamen subjektif bir yorumdur; siz animeden zevk almaya bakın arkadaşlar. Mappada fena iş çıkarmamış gibi


    Edit: Yanlış kelime kullanımı düzeltildi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victor zsasz -- 7 Şubat 2022; 15:41:13 >
  • Dev origin hikayesinin bu kadar basite indirgediğini gördüğümde mangada güzel sövmüştüm, anime vesilesi ile tekrar bir sövdüm iyi geldi.


    Bu arada son birkaç dakika tercih edilen müzik ile beraber olağanüstü bir sahneydi, korku filmi edasında izledim. Mangada bu kadar etkilememişti, müziğin yeri gerçekten çok ayrı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 7 Şubat 2022; 11:27:55 >
  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Aynen, AOT Chapter 84'de bitmeliydi. Gerisi bildiğin çöpü çöpü. Pek çok açıklanmayan nokta, sırf bitirilmiş olmak için yazılmış bir son.

  • Ayrıca MAPPA Wit'den daha iyi diyenler nasıl izliyorlar şu animeyi aklım almıyor. Mappa'nın çizimleri çizim değil bildiğin CGI ve dumana boğulmuş bir kusmuk tarzı uyandırıyor bende. Sürekli olarak karanlık çizimler var 2 sezondur. Wit'in çizimlerine bakıyorsun, AOT'yi AOT yapmış adamlar diyorsun.


    Ayrıca son iki sezondur titan dövüşleri bildiğin stop motion gibi. Anlamsız bir yavaşlık var sanki her şey 60 fpsymiş Titanlar dövüşürken 30 fps oluyormuş gibi bir yavaşlık var. Yani bu gözler Annie vs Eren, Reiner vs Eren falan gördü Wit yaparken. Hepsi de çok smooth efsane dövüşlerdi. Resmen gözüme batıyor Mappa'nın titan dövüşleri kimse kusura bakmasın.

  • haftaya başlıyor cümbüş

  • mangaya bakmadım eren ve titanları herhalde nükleer atom bombaları ile yok edebilecek gibime geliyor

  • Mappaya helal olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Patren kullanıcısına yanıt
    Yok ki o teknoloji

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Hocam çok gömdün sen de ya manga sonu biraz daha iyi olabilirdi evet ama yine de çok iyi bence

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mappa bütün bütçeyi bu parta ayırmış bence bu sezon komple wit için bile çok zorlayıcı olurdu adamlarj çok da şee etmemek lazım jujutsu kaisende potansiyellerini gösterdiler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Hocam helal olsun, part 1, manga sonunda hep yazıyordun yorumlarınu hala devam ediyorsun hız kesmeden
    Bu seriye aşırı bağlıyım, izlemeyi bırakmayı düşünüyorum bu son bölümden sonra. Sebepler;

    - Malum bundan sonra seri boka sarıyor.
    - Seriye aşırı bağlı olduğum için reddit, youtube her türlü mecradaki içerikleri tüketiyorum, yakın tarihteki en popüler anime muhtemelen, herkesin her şey hakkında yorumu var ve bu yorumların çoğu beni umutsuzluğa sürüklüyor insanlık hakkında, özellikle Eren'i haklı bulanları gördükçe bu daha da artıyor. Biri çıkıp diyebilir şimdi "kim kimi seviyor kimi haklı buluyor kimin umrunda" ama öyle değil işte, gerçek hayata dair o insanların görüşleri hakkında fikir sunuyor sana bu yorumlar. Eren gram haklı değil yaptığında, bunun üzerine uzun uzun tartışmak istemiyorum ama değil yani. Bir ton seçenek var soykırıma gelene kadar, ben soykırımı savunanlar olmasını kaldıramıyorum. Gabi meselesinde de aynı şeyi yaşıyorum, sırf ana karakterlerden diye Sasha'nın da birsürü insan öldürdüğünü görmezden gelip Gabinin eleştirilmesi de çok saçma ki Gabi kaç yaşında maksimum?

    Daha çok yazardım da çok uzayacak, kalsın böyle.

    Bölümler çok iyi bu arada, mappa cgi/animasyonlar konusunda kendini geliştirmiş ama yine de yetersiz. Mangaya tamamen sadık kalarak hata etmişler, çoğu yerde anime mi izliyorum görsel roman mı okuyorum anlayamıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Yok hocam aslında yeni sezonda bu konuya hiç yorum yapmadım ve hiçbir bölümünü izlemedimShingeki no Kyojin (Attack On Titan) , yukarıdaki mesajımda ise anime son bölümünden sonra sosyal medyada gördüğüm bir şeye gıcıklığımdan birazda öfke kustum açıkçası . Bu sezon bu konuya başka bir yorum yapmayı da düşünmüyorum. Sadece anime izleyen tayfayı olumsuz etkileme gibi bir durumum da olabilir, herkes izlesin kendi karar versin beğenip beğenmeyeceğine. Kimseyi etkilemek istemiyorum açıkçası.


    Dediğiniz konu hakkında benzer düşünüyoruz. Kimetsu no Yaiba 2019 konusundaki son sayfadaki mesajıma giderseniz sizin değindiğiniz konuyu biraz detaylandırmıştım hatta... zaten yeni sezonda da bir tek demon slayer'ı takip ediyorum. Animecilikten de iyice uzaklaştım; takip ettiğim bir demon slayer kaldı bir de bleach gelirse ona bakarım belki





  • Az bile gömdüm.


    Maden 12-13 senedir bu seriyi yazıyorsun sonunu böyle yarım yamalak bitsin diye yapamazsın arkadaş.


    Sonra kendi de beğenmedi düzelteyim diye iyice sçıp sıvadı.


    Yatacak yerin yok Isayama.


    Bak bir seri nasıl biter, güzel bir son nasıl yapılır görmek istiyorsan, Evangelion 3.0+1.0 Thrice Upon Time izleyip anlayabilirsin.

  • Erwin kullanıcısına yanıt

    Doğru hatırlıyorsam, sonunun böyle olmasının sebebini editörlere bağlıyordu İsayama. Onların isteğine göre bir son hazırlamak zorunda kalmış.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erwin kullanıcısına yanıt

    Evangelion 3.0+1.0 Thrice Upon Time'da çok kötüydü hocam. Final olarak değil ama filmin geneli random bullshit go.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 8 Şubat 2022; 16:4:3 >
  • Okeanix kullanıcısına yanıt

    Filmin tamamı değil, finali çok iyiydi zaten.

  • Herattaa kullanıcısına yanıt
    İsayamaya kalsa eren kesinlikle yarım bıraktığı işi tamamlardı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Dediklerinizin hepsine katılıyorum hocam. Isayama'ya ben de nefret doluyum.
    Neymiş Stephen King - Mist hikayesinde kötü son yazmış, kendisi de o yüzden okuyucuyu yaralamak istiyormuş. Abi Mist dediğin şey 150 - 200 sayfalık bir hikaye, sen bu serinin üstünde 10 yıldır çalışıyorsun, aynı şey mi? Stephen King'in de çoğu romanında ana kahramanlar istediği şeye ulaşır, kayıplar verilse de verilmese de okuyucu tatmin ayrılır. Biz neden kurgu okuyoruz, izliyoruz? Hayatımızda yapamadığımız, göremeyeceğimiz şeyleri orada görüyoruz çünkü, kurguyu deneyimleyen insan da kötü son istemez bu yüzden doğru düzgün (realist yapımlarda başka). Oyunlarda bile herkes önce iyi son'a ulaşmaya çalışıyor çoğunlukla. Sen gidip yıllardır üstünde çalıştığın, muazzam bir fan kitlesine sahip serinin sonu kötü olsun diye kısıtlı bakış açısıyla bakıyorsun. İkisini beraber yapmaya çalışıyorsun eline yüzüne batırıyorsun. İzleyici kitlesinde de kusur var. Ne kadarlık bir kitleyi temsil ediyor bilmiyorum ama AnR kitlesi de çok annoying ve sesi çok çıkıyor. Kötü son diye diye kafayı yiyecekler. Bir insan kötü son niye ister abi,
    kötü son dedikleri şey bile Eren hakkında, Eren herkesi öldürecek bunlar da Eren'in üzülmesini izleyip onla bağ kuracaklar ahahahahsbsjs. Anr kitlesi kusura bakmasın, ben bu animeyi Eren'in hitler olmasını görüp o üzülünce onla empati kurmak için izlemiyorum. Bu arada cidden hala kabullenemiyorum Eren'i haklı görenleri. En basitinden şöyle bir çıkış yolu göstereyim. Eldia tarafında Founding , Attack, Beast, Warhammer ve Colossal Titan var. Founding'i vow to renounce war olmadan kullanabiliyorlar üstelik. Yani sen istesen o founding titan gücüyle hemen oracıkta Jaw, Cart ve Armored Titan'ı da dize getirebilir, ele geçirebilirsin. Alamasan da sorun yok, Shiganshina titanlarını Marleydeki ordunun üstüne salarsın, geri çekilmelerini sağlarsın. Sadece elindeki Beast ve Colossal Titan'la başka ülkelerin teknolojileri gelişmeden çok rahat dize getirebilirsin onları. Founding Titan'a girmedim bile. Rumbling dediğin şey en en en sonda başvurulacak şey. Eren istiyor ki hem ayranım dökülmesin... Bir de bu foundingin eski titanları çağırma gücü de var , olması lazım, yani Eldia'nın o Marley kuşatmasından sağ çıktıktan sonra yenilmesinin imkanı yok. Bir de şöyle bir saçmalık var, benim bildiğime göre Eren rumbling tamamlanmadan öleceğini biliyor başından beri, tüm dünyayı yok edemeyecek onu biliyor. E gerizekalı bunun sonunda bizimkilerin elinde Titan gücü de kalmayacak, bu yaptığınla tamamen savunmasız kalacak Eldia. 50 yıllık plana 50 yıl az diye ondan sonra napıcaz diye ret verdin, yaptığın daha da saçma ondan.
    neyse çok dolmuşum, biraz fazla oldu, kusura bakmayın :D

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt

    Hocam bende bir noktada harcadığım zamana üzülüyorum; o yüzden dolmanızı anlayabiliyorum. Animeciler spoiler'a bakmasın

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Hocam erenin eldia'lıları düşündüğü falan yokShingeki no Kyojin (Attack On Titan)  finalde eren tüm bunları arkadaşları için yaptığını açıkladı; yani arkadaşları 50-60 yıl rahat rahat yaşayıp sevişsin diye herif dünyaya soykırım yaptıShingeki no Kyojin (Attack On Titan) . İsayama da bunu bizim yememizi bekliyor. Böyle saçma bir kurgu mu olur arkadaş?. Bu durum şuna benziyor, köydeki ninesi covidden ölmesin diye bulaştırıcılığı önlemek amacıyla soykırım yapan torun hikayesi gibi Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) saçmalık ötesi




  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.