< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Shingeki no Kyojin (Attack On Titan) (119. sayfa)

-
-
-
Türkçe çeviri yapan bir adam vardı Twitter'da ismi neydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
_Musty94_ çevirisini yapıyordu.
Yeni sezon çevirisine başlamış.
-
Trockz diye birisi çevirmiş online tr anime sitesinden izledim
Bomboş bölümdü
Başlangıç olarak güzeldi bölüm.
-
Güzel bolumdu. Part1'e gore çizimleri bir tik iyileşmiş ama favorim hala ilk sezonlar
-
Attack on Titan'ın 4. sezon 2. bölümünün vizyona girmesi serinin genel reytinglerini etkileyebilecek şekilde ufukta olsa da, AOT serisi şu anda 100.000'den fazla inceleme ile TV şovları için IMDb derecelendirme listesinde 11. sırada yer alıyor. Narcos, The Mandalorian ve Peaky Blinders'ı yenerek 9.0 puan aldı.
Son taksit yayınlandığında bu listedeki konumunun artması bekleniyor. En azından umduğumuz şey bu, çünkü MAPPA'nın üstü kapalı muhteşem bir son vaadini yerine getirdiği anlamına geliyor. İşte bir uyarı: daha fazla bilgi için burayı kontrol edin
-
Efsanenin final sezonuna girdik. Eren öyle bir karakter değişimi yaşadı ki kimi tutsam bilemiyorum. Yine de Erenciyim şuan için.
-
Soluksuz bir 2. bölüm daha...
-
İyi gidiyor her zaman olduğu gibi. Nasıl bittiğini anlamıyorsun.
-
2. bölüm iyiydi
Çok yavaş ilerliyor çok chapter harcamadan finali film yapmak için.
2 Bölümdür birbirlerine yürüyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 18 Ocak 2022; 12:30:5 > -
Arkadaş bu ending nedir ya... Mangasındaki sonu gördükten sonra şu sözleri görmek, her dinlediğimde içim burkuluyor. Önceden her bölümü iple çekip hemen gelsin diyordum ama şu an hiç gelmesin istiyorum.
-
Harika bir bölümdü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mappa, WIT Stüdyoyu aratmıyor. Part 1'de biraz farklılığa alışma evresi olduysa da izleyiciler için, şu an çok iyi bir iş çıkardıklarını düşünüyorum. Şu an 3.bölümle beraber, bölümleri heyecanlı bir şekilde izliyorum. Kafamdaki tek soru işareti sonunun nasıl olacağı, onu da ilerleyen zamanlarda göreceğiz hep beraber.
-
MAPPA kesinlikle WiT'i aratıyor.
WiT yaptığı adaptasyon sayesinde Attack on Titan bugün bu kadar popüler en baştan MAPPA yapsaydı şimdikinin yarısı kadar bile popüler olamazdı seri.
Örnek:
https://www.reddit.com/r/anime/comments/sd5orv/i_cant_stop_gushing_over_wit_studios_attack_on/
MAPPA hangi sahnesinde böyle yönetmenlik var onun yerine gidip Levi sahnesini kesmişler fazla bütçe diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 27 Ocak 2022; 2:40:46 > -
Cilvanisyoutube
I mean it's understandable the show is just that good 😤 ▶Featured Actor: @CosmosZR ▶Songs: Attack on Titan OST - Founding Titan Theme Attack on Titan OST - Ashes on The Fire Attack on Titan Ending - Name of Love Attack on Titan OST - Call your Name Attack on Titan OST - Attack on Titan Tags: #AOT #SNK #AttackOnTitan #Shingekinokyjin #anime #Japanese #comedyhttps://www.youtube.com/watch?v=8lzW2OEiCM4 -
Mappa'nın çizimleri bana daha temiz, detaylı geliyor. Bir de son sezonun temposu buraya kadar biraz durağandı, asıl şimdi Mappa'nın neler yapacağını göreceğiz. Yine de pek şikayetçi olduğum söylenemez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X