Şimdi Ara

Shift tuşuna basınca IDM CC Extension hata penceresi çıkıyor nasıl düzelteceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, ben internetten Comodo antispyware, virüs, trojen temizleyen proğramcık indirdim bilgisayarımı virüslere karşı tarattım, İnternet download Manageri de virüs vs.. bişi bulup temizledi, denetim masasındanda İDM yi kaldırdım fakat böyle forumlarda SHİFT tuşuyla bişi yazarken İDM CC EXTENSİON ERROR X80070002 HATASI ALIYORUM, pencerelerden bir anda 15-20 tane birden açılıyor nasıl düzelteceğim bu işi?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemal1982

    Merhaba arkadaşlar, ben internetten Comodo antispyware, virüs, trojen temizleyen proğramcık indirdim bilgisayarımı virüslere karşı tarattım, İnternet download Manageri de virüs vs.. bişi bulup temizledi, denetim masasındanda İDM yi kaldırdım fakat böyle forumlarda SHİFT tuşuyla bişi yazarken İDM CC EXTENSİON ERROR X80070002 HATASI ALIYORUM, pencerelerden bir anda 15-20 tane birden açılıyor nasıl düzelteceğim bu işi?

    IDM'yi katılımsız kurulum ile yüklediyseniz bilgisayariniza IDM için key girmesi crack vs. işlemleri AutioIt ile yapıldıgından, comoda IDM'yi silerken hasar vermiş olabilir veya o Comodo proğramcıgından virüs kapmış olabilirsin. Sistem geri yükleme yapın ve combofix indirip güvenli mod'da bilgisayarı taratın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.