Şimdi Ara

shift + delete ile silinen dosyayı geri getirmek??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu anda forumda arama yapacak vaktim yok o yüzden hemen böyle bi konu açtım.
    200 mb'a yakın bir dosyayı direk olarak ****+delete ile silmişim yanlışlıkla başka dosyaları silerken. onu bir şekilde geri getirmem lazım

bunu nasıl yapacağım aceba? hangi program ile ve bu programları düzgün kullanmak için crackleri falan lazım mı?
    ayrıca restart atarsam bilgisayara falan geri getirememek gibi birşey oluyor mu? (böyle birşey duymuştum da)

teşekkürler

• valla easy recover diye bi program var tüm hdd i taratman lazim bi program daha varda aklimda degil bunu bi dene..
  • üzerine işelm yapmadısan dosta undelete dene bakalım işe yarar belki aa yaptısan esy recover ofice dosyalarını geri geitrebilir
  • bak işte norton kullansaydın olmazdı böle şeyler. görüyon mu faydasını. ya da shift+del kullanmıcan. bazı prog.lar var geri getirebiliyo bu tür şeyleri
  • getdataback veya getbackdata diye bi program wardı tam hatırlayamıyom ismini ama kurtardıydı bende. tabii baska biseyleri ustune yazmadıysan
  • önce bir sistem geri yüklemeyi dene olmazsa sana recovery4all u öneririm. bizzat kullandım ve bayağı bir dosyamı kurtardım
  • http://www.geocities.com/orhanyenen/bp.html den drive rescue diye bi program var o işe yarıyo ben kullanıyorum arada bi yanlız üzerine bişii kaydetmemiş olman lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silinen dosyaları geri getirme.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • recover my files diye bir program buldum, çok basit bir arayüze sahip ve oldukça hızlı. çok sevdim programı. arattırdım bütün video dosyalarını D: sürücüsünde ve aradığım dosyayı buldu ama "recovery: overwriten" yazıyo. (şu anda elimde cd key olmadığı için dosyayı save edemedim veya edilebiliyo mu bilmiyorum) ama ben D: sürücüsüne hiç birşey yazmadım arkadaşlar siz öyle dediniz diye.
    neden böyle olmuş olabilir?
  • dosya çok büyük.geri gelme ihtimali zor.
  • Sistem geri yükle bence.5 dkikana malolur topu topu.Senin o programları bulmana fırsat kalmadan bilgiler uçar gider bence.Msdosda scanreg+enter devam herşey çok basit zaten.Kesinlikle bunu denemelisin.
    NOT:En yakın tarihi tercih etmeyi unutma...
    Hadi kolay gele....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.