Şimdi Ara

Chrome silinen geçmişi geri getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
5
Favori
177.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Chrome Silinen Geçmişi Geri Getirme: Kapsamlı Bir Kılavuz

İnternet geçmişiniz, çevrimiçi etkinliklerinizin değerli bir kaydını sağlar. Ancak, yanlışlıkla veya kasıtlı olarak silinen geçmişi kurtarmak gerektiğinde durum can sıkıcı olabilir. Chrome silinen geçmişi geri getirme konusunda bir kılavuz hazırladık:

• Yerel Kayıtları Kontrol Et: Chrome geçmişi, bilgisayarınızın yerel kayıtlarında depolanır. C:\Kullanıcılar[Kullanıcı Adınız]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\History dosyasına giderek geçmişinizi kontrol edebilirsin.
    • Geri Dönüşüm Kutusu'nu Denetle: Geçmiş dosyaları yanlışlıkla silindiyse, Geri Dönüşüm Kutusu'nda bulunabilir.
    • Google Hesabından Geri Yükle: Chrome'u Google hesabınla senkronize ettiysen, silinen geçmişini hesabından geri yükleyebilirsin. Hesabına giriş yap, "Verilerimi Geri Yükle" seçeneğini seç ve "Tarama Geçmişi ve Geri Yüklemeler"i işaretle.
    • Üçüncü Taraf Araçlarını Kullan: Kurtarma yazılımı programları, silinen dosyaları geri getirmene yardımcı olabilir. Recuva, Disk Drill ve EaseUS Data Recovery Pro gibi araçları deneyebilirsin.

Önemli Notlar:

• Geçmişi geri yükleme işleminin başarılı olması, geçmişin silinmesinden bu yana geçen süreye bağlıdır.
    • Üçüncü taraf araçlar kullanıyorsan, bilgisayarında kötü amaçlı yazılımlara karşı bir tarama gerçekleştirmeyi unutma.
    • Chrome silinen geçmişi geri getirmek için herhangi bir ücretli yazılım veya hizmet kullanma.

Yukarıdaki adımları uygulayarak Chrome silinen geçmişini geri yükleyebilir ve internet etkinliklerinin kaydını kurtarabilirsin. Geçmişini düzenli olarak yedeklemeyi unutma, böylece gelecekte benzer sorunlarla karşılaşmaktan kurtulabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında var. Tabii biraz geç olcak ama. Geri yukleme yontemi ile yaptım ben.
    C:/kullanıcılar/(kullanıcı adı)/appdata/local/google/chrome/user data/default
    İçindeki history dosyasına sağ tıklayarak özellikler deyin. Önceki sürümler'e gidin. Orada solda tarih yazacak oradan seçin ve geri yükle deyin. Chrome kapa aç tamamdır.
    appdata klasörü gizli olabilir.
    Amacım konu hortlatmak değil :D. Belki senin sorununa yetişemedim ama başkalarının işine yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygdobilal

Aslında var. Tabii biraz geç olcak ama. Geri yukleme yontemi ile yaptım ben.
    İçindeki history dosyasına sağ tıklayarak özellikler deyin. Önceki sürümler'e gidin. Orada solda tarih yazacak oradan seçin ve geri yükle deyin. Chrome kapa aç tamamdır.
    Amacım konu hortlatmak değil :D. Belki senin sorununa yetişemedim ama başkalarının işine yarayabilir.

üstad bu konuyu niye açtığımı bile unuttum ben ama yine de sağol aldım arşive

• ygdobilal Y kullanıcısına yanıt
    hocam benimde tarama bilgilerini silmişler
    çoğu siteye beni hatırla olarak giriyordum ve sitelere giriş yaparken kullanıcı adı bölümüne tıklayınca eposta adresleri alttan çıkıyordu onları nasıl geri getirebiliriz dediğiniz yöntemle olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 8 Ocak 2014; 16:40:49 >
  • merhabalar......
    apple bilgisayarda,silinen internet geçmişini nasıl geri getirebiliriz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhalefet adam

quote:

Orijinalden alıntı: ygdobilal

Aslında var. Tabii biraz geç olcak ama. Geri yukleme yontemi ile yaptım ben.

üstad bu konuyu niye açtığımı bile unuttum ben ama yine de sağol aldım arşive

merhabalar......
    apple bilgisayarda,silinen internet geçmişini nasıl geri getirebiliriz?

• merhaba mozillada silinen geçmiş nasıl bulunur. ccleaner da kullandım eşim yine buldu. nasıl oluyor anlamadım.iş inada bindi şimdi bulmam lazım:))
  • BNSF kullanıcısına yanıt
    birader ben de çok anlamıyorum zaten bayağı bir süredir sınav süreci dolayısıyla internete girme fırsatım da olmadı. tahminimce aynı klasörde "login data" ve "login data journal" dosyalarına aynı işlemi uygularsan düzelir. biraz geç oldu ama k.bakmazsın umarım
  • Konuya f5 basmışısn :D Görüntülenmeye bak be :D
    sorun değil 8 ay geçmiş zaten üzerinden, kalanlarla devam ediyoruz artık :)
    Merhaba,
    Win 8 kullanıyorum. History dosyasında özelliklere girince Önceki Sürümler diye bir kısım çıkmıyor karşima. Tarih seçilecek herhangi başka bir seçenekte yok. Yardımcı olabilir misin acaba @ygdobilal ?
  • bende win 8 kullanıyorum aynı sorun bende de var önceki sürümlere git yok ben geçmişimi silmedim zaten ben 5 ay önceki geçmişe gitmek istiyorum bana sadece 3 aylık geçmişi gösteriyo benda ha eski istiyorum nasıl yapabiliriz yardımlarınızı bekliyorum
  • chrome geçmiş arama motorunu geri yüklemek istiyorum sistem geri yükleme yaptım olmadı bu sayfadaki önerileri yaptım olmadı biri bana yardım edebilirmi çok acilllll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.