Şimdi Ara

Silinen dosyaları geri getirme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Laptopun pili bozuk ve aniden kapanmasından dolayı windows çökmüştü ve açılırken onarım sayfası açılıyordu. Format atmak istedim ama cd'yi okumadı. Harddiskini çıkarıp usb dönüştürücü ile başka bilgisayara bağladım ve harddiski biçimlendirdim. Daha sonra yine format atmayı denedim ama yine cd'yi okumayınca servise verdim. Servis bir şekilde windows'u kurdu verdi ama önemli dosyalarım silindi tabi. Asıl sorunum burda başlıyor.
    Dosyaları getirmek için eaus data recovery- recuva- recovery my files gibi programları denedim ama hiç biri dosyalarımı bulamadı.file1-file2 şeklinde 350 GB'lik dosyalar çıkardı. Çok eski bazı dosyaları buldu ama gerekli dosyaları bulamadı.
    Önerebileceğiniz bir fikir varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Altı üstü sistemin çökmüş ve onarılmayı bekliyordu. Windows cd ni takıp onarmayı(repair) deneyebilir veya cd okumuyorsa usb den boot ettirirdin. En kötü ihtimal hddd ne linux açılış cd/usb si ile,hirens boot,mini xp,rescue disk araçları ile verilerini yedeklerdin.
    Kullandığın kurtarma programları oldukça başarılı veri kurtarma yazılımlarındandır bunlar çözüm olmadıysa zor. Belkide servis diskine low level format falan attı haberimiz yok.

• Harddiski başka bilgisayara bağlayıp biçimlendirmeden önce dosyaları alıp arkadaşın bilgisayarına kopyalamıştım. O yüzden biçimlendirip servise verdim. Bilgisayar servisten geldi arkadaştan dosyaları almaya gittiğimde, onunda bilgisayarının bozulduğunu her şeyin silindiğini söyledi. Kısaca dosyaları garantiye almıştım yani.
    Ayrıca windows onarım yapmaya çalışıyordu ama yapamıyordu. Devamlı yeniden başlatma yapıyordu. Dvd-rom ve ya usb'den boot etmeyi denedim ama hiç birini görmedi. En son çare arkadaşın hardiskinde de tarama yapıcam, ama harddisk yandı tarzı şeyler söylemişti. Cevaplarınız için teşekkürler başka bi fikriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.M.R -- 26 Aralık 2015; 12:02:29 >

Veriler sadece bu iki hddye yedeklendiysr Kurtarma programlarıyla verilerini taratmadan başka yapabileceğin pek birşey yok maslesef.
    Getdata Recover my files programı iyidir. Bu program ile iki hddye de tarama yap. Ana menüde recover a files değil sağdaki seçenek olan RECOVER A DRİVE seçeneğini seçip taratmak istediğin dosya uzantılarını seç taratmaya başla ve işlemin bitmesini bekle hdd nin kapasitesine göre tarama bir kaç saat sürebilir. Umarım tarama sonunda aradığın verilere ulaşırsın geçmiş olsun.

Silinen Dosyaları Tamamen Silme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.