Şimdi Ara

Sherlock Holmes Kulaklara Vurma Hareketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde sherlock holmes'ü izledim bir sahnede sherlock elinin içiyle tokat atar gibi adamın iki kulağına aynı anda vuruyor izleyenler bilir bunu gerçek hayatta yaparsak yaptığımız kişiye tam olarak nasıl zarar verir acaba?

• hızlı yaparsan ölür
  • Kulak zarını patlatırsın. Beyinciği de etkileyebilir ama emin değilim. Atıyor gibi olmayayım şimdi
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • yavaş vurursan, seni hastanelik eder

orta vurursan, baş dönmesi ve sarsılma yapar iyileşince yine hastanelik eder.

hızlı vurursan, sağır olur iyileşince bu sefer gömer

yapma bence
    Kulakları tırmalayan aynı şikayet: bu memlekette yaşanmaz. Doğru! Kapitalizm, Bizansın canım havasını fabrika bacaları, egzoslar, genzi ve ciğerleri kemiren murdar kokularla yaşanmaz hale getirdi. Ama efendilerimizi tedirgin eden bu lağım kokusu, bu kıyamet gününü hatırlatan insan ve makina uğultusu, bu toz, bu sinek değil ki. Onlar İstanbul'un insanından şikayetçi. İstanbul'un insanından yani kendilerinden. Aynaya tahammülleri yok. Bu memlekette yaşanmaz diyenin yüzüne tüküresim geliyor.
  • Zarar verir ama onun uygulandığı yerler var, denk getiremezsen kötü olur. Gerçi direkt kulağa patlat illa ki zarar görür, garanti veriyorum.

"Three passions, simple but overwhelmingly strong, have governed my life: the longing for love, the search for knowledge, and unbearable pity for the suffering of mankind."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sherlock Holmes(ANA KONU)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dengesini bozmak için o hareket
    TR:Oguzfb
    Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.