Şimdi Ara

Shen jungle rehberi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün shen aldım ilk oyunumda jungle gittim ama ama pek beceremedim açıkçası. Bana güzel bir rehber lazım ve nasıl oynayacağım la ilgili bir iki tüyo çok iyi olurdu.

• Solotop git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Attack speed runeler kesin gerekli , Heart of Gold'tan sonra Wit's end rush yap birde Aegis Of Legion al , ama yinede yavaş dönüyo yani solotop daha iyi gider Sustaini ve manasız olmasıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AloneAssassin -- 23 Haziran 2012; 14:48:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Attack speed runeler kesin gerekli , Heart of Gold'tan sonra Wit's end rush yap birde Aegis Of Legion al , ama yinede yavaş dönüyo yani solotop daha iyi gider Sustaini ve manasız olmasıyla.

çok saol evet solotop iyi de jungle da nasıl olur diye denemek istiyorum bakalım :)
  • İlk olarak sunfire çıkmaya bak ve hp veren itemle başlarsan daha iyi dönersin çünkü pasifi ne canının % bilmem kaçını vuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zimbambwe

quote:

Orijinalden alıntı: AloneAssassin

Attack speed runeler kesin gerekli , Heart of Gold'tan sonra Wit's end rush yap birde Aegis Of Legion al , ama yinede yavaş dönüyo yani solotop daha iyi gider Sustaini ve manasız olmasıyla.

çok saol evet solotop iyi de jungle da nasıl olur diye denemek istiyorum bakalım :)

Birde lane'de ki adamalrda stun,slow fazla yoksa exhasut al , Wit's endin sadece attack speed veren itemını al Aegısten once.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Ryze Komboları?
    9 yıl önce açıldı
    Nidalee skin önerisi?
    13 yıl önce açıldı
    shyvana mı trundle mı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ad jungler gittim gayet iyi oluyor runelar +22 ad, masteriesler 21/9/0. ilk q sonra w açtım yine aynı şekilde fulledim. build olarak wriggle,mercurys, recurve bow, frozen mallet, giants belt, wits end, atmas, warmogs armor ve bt gitmiştim son itemi de warmog veya sunfire cape veya madreds bloodrazor(süper item shen için) yapacaktım sanırım.hem saglam sustain hem iyi hp hem de iyi damage oluyor tavsiye ederim offtank shen'i. tabi tank shen daha takıma yararlı ama bi dene zevkli oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ototrofinsan

ben ad jungler gittim gayet iyi oluyor runelar +22 ad, masteriesler 21/9/0. ilk q sonra w açtım yine aynı şekilde fulledim. build olarak wriggle,mercurys, recurve bow, frozen mallet, giants belt, wits end, atmas, warmogs armor ve bt gitmiştim son itemi de warmog veya sunfire cape veya madreds bloodrazor(süper item shen için) yapacaktım sanırım.hem saglam sustain hem iyi hp hem de iyi damage oluyor tavsiye ederim offtank shen'i. tabi tank shen daha takıma yararlı ama bi dene zevkli oluyor.

bunu deniyicem dostum saol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.