Şimdi Ara

=== SHELL V-POWER NITRO+ HAKKINDA HERŞEY === (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
6
Favori
39.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shell ın ana bayı ıse korkmayım rutin temızlenıyoor depoları dıger sahıs bayılerı ıclerı vahım olabılıyoor denetım Allaha emanet Mılas Shellden alıyorum ordan geçerken cok ıyı olduğunu düşünmüyorum bazı bayilerinin durum bu sızce?
  • mitsubishi colt 1.3 amt'de kullanıyorum 1 aydır. motorun sesi değişti. daha sessiz çalışıyor sanki. ayrıca biraz daha performanslı sanki.

fuelsave 95 alırdım eskiden, artık v-power nitro+'ya devam... bugün 75 liralık nitro daha aldım
  • Sacma sapan bir sekilde hizlica tukeniyor. 170 beygirlik aracimda performans olarak da hic bir farkini gormedim. Uzak duruyorum, gercekten gereksiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Sacma sapan bir sekilde hizlica tukeniyor. 170 beygirlik aracimda performans olarak da hic bir farkini gormedim. Uzak duruyorum, gercekten gereksiz.

Performans farkını hissetmek için aracımızın kaç beygir olması gerekiyor?
    Yani 170 beygir de performans farkı hissedilmeyince 110 beygirde hissedilmiyor mu?
    buradaki 170 beygir neyi ifade ediyor? 170 beygir bir eşik noktası mıdır? nedir bu 170?
  • Çooook çabuk bitiyor hele de benzini

• Du Hast D kullanıcısına yanıt
    Zaman zaman farkli farkli araclarla shelle gidip benzin aliyorum. Hic birsey soylemememe ragmen sadece bu araca bu benzinden koyuyorlardi ve artik istasyona her gittigimde uyariyorum. Deli gibi fazla yakmasi harici hicbir farkini gormedim.

Performansi arttirdigini sagda solda cok okudum ve bu yakiti da sadece bu aracta kullandigim icin beygiri belirttim. Belki aha bu arac turbolu, performanslidir vs vs diyip ozellikle v power nitro koyuyorlar diye tahmin etmistim.

Kisacasi, 170 beygirli bi otomobilde etkisi olmadigi gibi, 70 beygirlik bir aracta da, 570 beygirli aracta da performansa bir etkisi olmayacaktir bence. Simdi anlasilmistir umarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

quote:

Orijinalden alıntı: cbascan

Sacma sapan bir sekilde hizlica tukeniyor. 170 beygirlik aracimda performans olarak da hic bir farkini gormedim. Uzak duruyorum, gercekten gereksiz.

Performans farkını hissetmek için aracımızın kaç beygir olması gerekiyor?
    Yani 170 beygir de performans farkı hissedilmeyince 110 beygirde hissedilmiyor mu?
    buradaki 170 beygir neyi ifade ediyor? 170 beygir bir eşik noktası mıdır? nedir bu 170?

Adam haklı tabikide 170 te fark edilir edilebilirse 70 beygirlik araba zaten adamakıllı gitmiyor mazotla mı değişecek performansı hiç sanmıyorum ama bmw tarzı otomobillerin bunu daha çok farkettirceğinden eminim çünkü daha çok performansa dayalı otomobiller

• bp ultimate'ye göre daha sessiz geldi. menzil aynı. yakıttan memnunum. araç dizel.
  • çok çabuk bitiyor yazılmış ama ben mitsubishi colt'ta çok bir farkını görmedim. zaten colt az yakan bir araba bunun da etkisi olabilir.

bir yerde okumuştum, bu yakıt 1300 cc ve altında motorlarda daha etkili oluyor diyorlar. colt 1332 cc ve gayet etki ediyor. en basit her gün çıktığım bir yokuş var, dün nitro aldıktan sonra araba daha rahat çıktı o yokuşu. farkı hissettim.

yüksek beygirli ve motorlu araçlarda fark etmeyebilir belki.
  • Bende herkes iyidir iyidir dediği için Shell V power alıyordum. Araç sabahları ilk çalıştırmada stop etmeye başladı. Bende Total Excellium'a geçtim. İlginçtir geçtikten sonra bir daha stop etme olmadı. Motor daha sessizleşti. Menzil uzaması da dikkat çekici. Bir daha Shell'den mazot almadım. Bu arada aldığım benzinliklerde Shell A.Ş. idi.
    Bence Shell'in yakıtı katkılardan ötürü bazı araçlara aşırıcı ince geliyor. Yeni az km yapmış araçlara daha uygun.
  • Ankarada hangi şubelerde olduğunu nasıl öğreniriz acaba

• cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Şubeye özel değil hepsinde var bitmediyse mazot depoda

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Benzin olanını arıyorum hocam ancak liste gibi. Bişey görmedim bugün bakarım. Teşekkürler

• cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde vardır ama

Bütün istasyonlarında vardır
    Az km gidersiniz bilginiz olsun

• coskunserce kullanıcısına yanıt
    aynı şekilde ben de v power'dan excellium'a geçtim kesinlikle menzilim arttı.
  • Ilk defa az once aldim bugune kadar hep save kullandim ve farki direk belli etti hatta zorladimda baya fark var belli.

• Daha önce Shell'in benzinini kullanıyordum, sıkıntı yoktu. Ancak dizel motorlar yakıtın özellikleri konusunda daha hassas. Benim araca Total Excellium daha uyumlu. Sonraki depoda Opet'in yakıtını denemeyi düşünüyorum. Sanırım oda memnun edecektir. Ama Shell'in dizelinin katkıları yeni araçlara daha uygun.
  • dacia duster araçda ilk günden bu yana sadece v power nitro dizel alıyoruz. 25 bin km de şuana kadar bir sıkıntı çıkarmadı
  • corsa 1.4 A14XER motor kodlu aracimda cozulemeyen motor ariza isiginin cozumu bu yakit. canim benim. her shell gordugumde fulluyorum depoyu. rolantide arada teklemeler vs vardi, sarsintili calisma da vardi. benzinli motor dizel gibiydi. simdi hicbirinden eser yok. pek inanmazdim boyle seylere ama insanin basina gelince anliyor.
  • Çok yakıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.