Şimdi Ara

=== SHELL V-POWER NITRO+ HAKKINDA HERŞEY === (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
289
Cevap
6
Favori
39.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aracıma 2 depo oldu nitro alıyorum. performans olarak pek etkisini farkedemedim yalnız benzinin çok ince ve uçucu. pompacı depoyu doldururken aşırı yoğun bir benzin kokusu sarıyor çevreyi. fullsavede böyle yoğun benzin kokusu yayılmıyor. yakıt ince olduğundan haliyle daha çok yakıyor. arada bir kullanmak için ideal bence.
  • Konuyu hortlatayım

Arkadaşlar 2016 model dizel i20 kullanıcısıyım. Aracı alalı tam 1 yıl oldu ve yakıtı hep Total'den aldım. (Excellium) Ta ki dün geceye kadar. Total'in BKM kampanyasındaki haklarım bitince, son zamanlarda herkesin önerdiği şu Shell V-Power Nitro'yu bi deniyim dedim. Depomda 5 litre kadar yakıt kalmıştı. Fulle dedim abiye. İstasyondan ayrılıp 55 km mesafedeki evime doğru yola çıktım.

Farklı bir araç kullanıyormuşum hissine kapıldım. Zira arabanın gaz tepkisi inanılmaz değişti. Gürültü azaldı. Yokuşlarda çekişi arttı. Arabayı tutamıyorum, gitmek istiyor resmen. Sabahları marş biraz geç basıyordu, bu sabah anında çalıştı.

Valla ben onu bunu bilmem ama ben daha da başka yakıt almam arkadaş. Nasıl bir şeydir bu O çok sevdiğim, yere göre sığdıramadığım Excellium tırt kaldı bunun yanında. Ön yargı ne kötü şeymiş! Bi kez daha anladım. Tabanca atıncaya kadar doldurttum yol bilgisayarı 1020 km gösterdi. Üzerine tamamlatsam 7, 8 litre daha alıyor ama ben istemiyorum. menzili de gayet iyi. Üstelik 100 km yakıt ortalamam 5.2'den, 5lt'ye indi. Sen çok yaşa SHELL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 19 Mart 2017; 14:2:0 >

• Her istasyonda satılıyor mu bu? Ben pompada nitro yazısını göremiyorum ama pompacı nitro bu diyor. Vpower koyup düzüyor olmasın bizi?

Lokasyon küçükbakkalköy bostancı yönüne doğru olan shell

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyes-on-you

Her istasyonda satılıyor mu bu? Ben pompada nitro yazısını göremiyorum ama pompacı nitro bu diyor. Vpower koyup düzüyor olmasın bizi?

Lokasyon küçükbakkalköy bostancı yönüne doğru olan shell

Küçük istasyonların çoğunda yok nitro+ yazması lazım 2 kuruş farkediyo mesela bağdat caddesindekinde var ben bayadır almıyorum ama menzilde 15 20 km farkediyo daha fazla yakıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • photomaniac kullanıcısına yanıt
    totalda ki yakıt ile kaç km nitro ile kaç km yapıyordun onuda yazaydın
  • Ben bu benzinden almıyorum artık. Yaramadı benim araca. İlla shellden alacak olursam Fuelsave alıyorum artık.
  • Adı değişmiş dynaflex olmuş herhalde, doğru mudur?

• Shellden başka mazot alınmaz. Arabanın sesi azalıyor. Operten alınca traktör gibi çalışıyor.

• Artık nitro+ yok.Dynaflex teknolojisi ile güçlendirilmiş V power var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.