Şimdi Ara

Shell mazot alınca yakıt tüketimi arttı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunun mantıklı bir açıklaması olmalı, bundan önce farklı firmalardan alıyordum, shellin çekişi diğerlerine göre daha iyi geliyor bana hep hadi shell alayım dedim ancak ortalama 5.0 - 5,5 olan yakıt tüketimim 8 lere çıktı çekişte o derece arttı, tahminimce beyin shellin mazotuna alışamadı setan ya da içindeki katkı farklı olunca bir süre böyle fazla tüketecek gibi... Olay tamamen shell alınca gerçekleşti arabada başka hiçbir değişiklik yapmadım, yorumlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Shell sahte yakıt satıyor ondan dir. Aklı olan Shell den yakıt almaz!

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Shell sahte yakıt satıyor ondan dir. Aklı olan Shell den yakıt almaz!
    atmayın ya. eski firmamda opetten alırdık. günde 1 depo mazot biterdi. shelle geçtik. aynı kullanımla 2 günde bir depo bitmeye başladı. bence o aldığı istasyonu değiştirsin.
  • Shell coşturdu arabayı o da mazota gelen zammı duyunca felekten bir depo calayim dedi anlaşılan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Sahte yakıt sattığını, belge/döküman ile kanıtlayın??

Trollüğün de bir sınırı var!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Shell sahte yakıt satıyor ondan dir. Aklı olan Shell den yakıt almaz!
    yav git şurdan
  • Moueson kullanıcısına yanıt
    Hocam elle tutulur bir kanıtın yoktur buna adım kadar eminim shell en kaliteli istasyondur ve diğerleri gibi sahtekarlıkta yapmaz ben yıllardır shellden alıyorum bir seferinde zorunda kaldıgım icin opetten aldım 4.0 motorlu arac kullanıyorum hep kayıt ederim opetten aldıgım zaman depo normalinkinden çok erken bitti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Depo benzin almıyor!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kullandığın aracın marka ve modelini yazarsan daha iyi olur. Ben son zamdan önce 50 liralık mazot aldığımda 170 km, Lukoil Po Class Oil gibi yerlerden alınca 200 km yapiyorfu. Sanırım Euro3 ve 4 araçlar için Shell'in mazotu çok ince geliyor.

• Atı yem koşturur, Dci'ı Shell coşturur.

• quote:

Orijinalden alıntı: SISU

atmayın ya. eski firmamda opetten alırdık. günde 1 depo mazot biterdi. shelle geçtik. aynı kullanımla 2 günde bir depo bitmeye başladı. bence o aldığı istasyonu değiştirsin.

Alıntıları Göster
    arkadası bılmem ama sız saglam atmıssınız.sımdı sız dıyorsunuz kı opette 1 depo ile atıyorum 750 km gidebiliyorken shellde 1500 km gidiyorum.yanı tam 2 katı fazla gidebiliyorsunuz oyle mı.sesli güldüm.atırlıda bu kadar atılmaz ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnrtr1 -- 17 Ağustos 2018; 21:5:29 >
  • Bu olayda bir sıkıntı var. 5-5,5 lt arası yakan bir araç birden 8 lt yakmaz. Arabanın yakması kullanıcı ile ilgili bir durum. Shellin yakıtı kalitelidir sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnrtr1

arkadası bılmem ama sız saglam atmıssınız.sımdı sız dıyorsunuz kı opette 1 depo ile atıyorum 750 km gidebiliyorken shellde 1500 km gidiyorum.yanı tam 2 katı fazla gidebiliyorsunuz oyle mı.sesli güldüm.atırlıda bu kadar atılmaz ha

Alıntıları Göster
    senin tek aracın mı benim eski firmanın 300 tane kamyoneti mi?
  • Ciddi ciddi 2 katı fark var diyorsunuz yani, akıl mantık var hocam, nasıl inanalım buna?

Kullanım şartı, yapılan yol falan hiç mi değişiklik yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Ciddi ciddi 2 katı fark var diyorsunuz yani, akıl mantık var hocam, nasıl inanalım buna?

Kullanım şartı, yapılan yol falan hiç mi değişiklik yok.
    aynı kullanım şartları. değieşn bir şey yok. keyfiniz bilir. marka fanatikliği yapacak halim yok. ama birebir yaşananları anlatıyorum.
  • quote:

aynı kullanım şartları. değieşn bir şey yok. keyfiniz bilir. marka fanatikliği yapacak halim yok. ama birebir yaşananları anlatıyorum.

Alıntıları Göster
    hadi abartalım ve yüzde 20 ye kadar bu tip hadiselere inanırım ama böyle birsey ımkansız.ama firmada yasandıgını ıddaa edıyorsanız.şoforlerın ve opette kı pompacıların anlasması sonucu bir dolandırıcılık hadisesi olabılır.yoksa normal sartlarda ımkansız
  • BP reklamında bile bir depoda 40 km fazladan gidersiniz diyor. 800km giden bir arabada anca %5 yapıyor. Buda en uygun koşullarda firmanın söylediği. Shell yakıtı gerçekten incedir ve fazla yakar. Bunu çoğu insan bilir. Total alın gayet iyi.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yok artik? Deseniz ki 50 km daha fazla yok yapar hale geldik anlayacagim da. Sizin söylediğiniz resmen iki kati fark. Mantik disi tamamen

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

Yok artik? Deseniz ki 50 km daha fazla yok yapar hale geldik anlayacagim da. Sizin söylediğiniz resmen iki kati fark. Mantik disi tamamen

Alıntıları Göster
    hocam. ister inanın ister inanmayın. kimseye bişey inandırmak gibi bir derdim yok. ben yaşadığımı anlattım. inanıp inanmamak size kalmış.
  • 1.5tdci120ps focus ile,

Beykoz Shellden depo fulleyip, uzun yol(1000km)yaptiktan sonra, kotu yakittan dolayi kurum problemi neticesinde, turbonun wastegate milinden kurum sızıntısı başladı

Ahan da kanıtım;

Shell mazot alınca yakıt tüketimi arttı!

Eskiden gtl motorin(dogalgazdan uretilen) zamaninda shellden cok mennundum, simdi ne zaman alsam arabanin menzili/sesi degisiyor olumsuz mânâda..

• rallier_61 kullanıcısına yanıt
    Daha önce mazotu nereden alıyorsanız bu kuruma onlar sebep olmuş, Shell den aldığınız mazotta temizleme özelliği ile kurumu çözdüğü için oradan kaçak yapmış, öyle bir depo mazot aldım kurum yaptı diye birşey söz konusu değil bence eski mazotlarınızı bir araştırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FthGTI -- 19 Ağustos 2018; 11:16:35 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.