Şimdi Ara

Shell Ferrari dağıtıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
7.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Shellden depoyu fullettim.ferrari360 spider ve enzo verdiler.arkadaşım sağ olsun biraz torpil geçti.kalitesi biraz düşük ama olsun.bedava sirke baldan tatlı olurmuş.artık kızımla oynarız

Orjinalden alıntı: Ozdamar

GİTT i çok kastılar ama ya yok şu kadar para olacak şu kadar benzın alacan bı alamadık gitti ...

Benim almam mümkün değildi GİTT i ama sağolsun taksici bir yakınım bizim ufaklık için bir tane hediye etti. (Onun evde bir kaç tane olmuştu zaten...)
  • ben dün aldım devamlı benzin aldığım bi istasyon vardı.3 değişik modelini aldım bu güne kadar aldığım benzine saysınlar.ama yinede tane başına 2.5 ytl verdim.çok tatlı ama lastikleri çabuk çıkıyor janttan.2 vites espiriside şöyle.çekiyorsun ama biraz fazla çekiyorsun tık sesini duyana kadar.ondan sonra bırak ilk önce yavaş kalkıyor daha sonra 2.vitese geçince biraz daha hızlı gidiyor.yani aracın içindeki tekerlekleri döndüren zemberek tarzı bişey var o .yani biraz abartmışlar sanki kumandalı gibi.ama güzel (çin malı)f 430 --f-1--f 430 cabrıo aldım.zaten gerçeğine paramız yetmiyor ferrarin varmı var diyebilirsin.
  • ben aldim bi moka yaramaz , cok dandik.
    aldiklari 2.5 ytl zaten arabanin parasi...
    promosyon olayi hikaye yani...
    ###50 litre 800 KM###
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

Başlık çok ilgimi çekti. Shell Ferrari dağıtıyor. Saldırııııııııııııııııııın. Gerçek Ferrari veriyolar gibi olmuş başlık.

gerçekten reklamları izlemesem sorardım
    abi gerçek ferrari mi dağıtıyorsunuz diye?
    o zaman sadece depoyu değil,midemi de shell'le doldururdum

• Yahu madem böyle bir kampanya yapacaksın otomobilede biraz özen göstermeleri lazımdı. Örneğin makineler uzaktan kumandalı falan olsaydın ne o iple miple çekilen ferrarimi olur? Ferrarinin imajını zedeler bu olay Ferrariye hiç yakıştıramadım. Neyse gerçeğini ancak sokaktave tv'de görebilen (benim gibi) insanlar için bir teselli sayırır. Oyuncakta olsa ferrari ferraridir.
    Kampanya bitene kadar diğerlerinide alırım herhalde.

Shell Ferrari dağıtıyor

Shell Ferrari dağıtıyor

Shell Ferrari dağıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 2 Şubat 2007; 16:33:14 >
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//

• ya f430 spider güzelmiş ya:'( bana f50 verdiler
    @ supremum
    bütün arabarl çeksene şöle üstten yandan fln onları nerden aldın benzinciden mi yoksa ücretle oyuncakçılardan fln mı? lambo güzele benziyo

Orjinalden alıntı: supremum

Ferrari filoya katıldı. Malzeme kalitesi çok iyi değil ama sonuçta Ferrari.
    Kampanya bitene kadar diğerlerinide alırım herhalde.

Shell Ferrari dağıtıyor

Shell Ferrari dağıtıyor

Shell Ferrari dağıtıyor

o kadar da kötü değilmiş ama plastik ya neyse bende alırım belki 1 hafta sonra uzun yola çıkıyorum

• @sarpertas
    Aslında bu resimde bile plastik kendini belli etmiş. Bende önümüzdeki hafta F50'yi almayı düşünüyodum.
     Shell Ferrari dağıtıyor

Ferrari&Lamborghini
     Shell Ferrari dağıtıyor

Lambo güzelde her zamanki favorim
     Shell Ferrari dağıtıyor

Shell Ferrari dağıtıyor

Shell Ferrari dağıtıyor

Maketler sağda solda denk gelince hoşuma gidip aldıklarım. Yaklaşık şöyle;

Shell Ferrari dağıtıyor
    Core2Duo E6850@3600mhz //Big Water 735//Abit IN9 32XMAX Wifi //Sapphire 4770//2*2GB Crucial Ballistic Tracer//2*500 Gb Seagate RAID0//HP W2207//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5 1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//

• süper bende yapcam böle bi filo
  • floryanın girişindeki (4yol ağzındaki) tunç petrol oyuncakları 100 oktana werdiklerini iddia ediyor. 100 oktan doldursanız bile ellerinde oyuncak olmadığını söleyerek fişinizi saklayın ilerki bi tarihte tekrar uğradığınzda sorun diolar..

uzak durun o çakallardan..

[DH] Alman BMW Klubu

BMW LC.
    BMW E39
    [/link]
  • çok dandik bişey ayrıca illada lıcam diyorsanız benzin almasanızda 2.5 ytl ye veriyorlar ben 3 tane aldım şimdiye kadar 1 ini bneim ufaklık emekli etti bile

çekişi güzel ama özellikle kaygan zaminde deli pati çekiyor 2. viteste bazen ters dönüyor filan ilginç olmuş
  • tanıdık deyil ama bana verdiler sizde isteyin veriyorlar

Dün ışık yandı, hemen gittim. Poma 78de tıkladı. 80e tamamlattım. Geçen hafta 20 liralık aldığımı söledim. Hemen bir tane getirdiler.

Kutusunu hemen bebeler parçaladı. Altında Ferrari Superamerica yazıyor. İki vitesli.

Bence hiç de fena değil. Zaten bunu oyun amaçlı almadım, görünüş...

.oO°Oo.
    TOSHIBA Satellite L50-C-17K - Core i7-5500U @2.40/3.00GHz - Intel HD Graphics 5500 - NVIDIA GeForce 930M 2GB DDR3 - Samsung 2Rx8 PC3L 8192MB DDR3L 1.600MHz RAM - Sandisk V-NAND SSD 860 EVO 500GB SATA 3.0 - Toshiba MQ01ABD100 1TB HDD - 15.6” Toshiba TruBrite® Full HD LED IPS - Asus SDRW-08D2S-U External - Logitech G500 - Inca6800i - Epson Ecotank L3151 - AirTies Air 5760 - TP-Link TL-WA850RE
    Volkswagen T-ROC Highline Plus - Samsung S21 FE 256GB Green - Xiaomi Redmi Airdorts S TWS BT5.0 Stereo Bluetooth Kulaklık Füme - Panasonic P55ST50E NeoPlasma - Xiaomi Mi Box S 4K Ultra HD - LG BH6730T Home Theater - Next Minix HD Cool Sat. - Viomi V3 Vacuum Cleaner Lazer Sensör Robot Süpürge ve Paspas - Canon A510 - Kodak Z915 - Bursaspor - Galatasaray - Kdz.Ereğli
  • çok kötü küçük ve kalitesiz sadece bu arabalar için istasyon değiştirmeye değmez

Orjinalden alıntı: bloodymoon1907

gitt hala veriliomu? almak icin sartlar nedir? biraz bilgi verirmsiniz?

ayrı bi şey sordumda kimse cevap yazmadı, ayrı başlık acmak istemiyorum...

gitt yada mike bebek falan verilio mu hala? alma şartı nedir?
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.