Shell müşterileri iki vitesli Ferrari oyuncak arabalarla hayatlarına ivme katıyor.
Shell, araçlarında performansa önem veren müşterilerine 6 değişik model Ferrari oyuncak arabaları hediye ediyor. Tüm dünyada büyük bir çılgınlığa dönüşen kampanyanın Türkiye ayağı çerçevesinde, 26 Ocak’tan itibaren Shell’den tek seferde 100 YTL’lik Shell V-Power, Shell V-Power Racing yada Shell V-Power Diesel ürünlerinden alanlar, 6 adet Ferrari modelinden herhangi birini anında kazanıyor. Ayrıca diğer Shell yakıtlarından tek seferde 100 TL’lik alan müşteriler de sadece 2.5 TL ödeyerek yine oyuncak arabalardan birine sahip olabiliyor.
Yeni iki vites teknolojisine sahip ve gerçek otomobillere sadık kalınarak 1:38 ölçeğinde üretilen Ferrari oyuncak arabalar, Shell müşterilerine hediye ediliyor. Beş adet 2 vitesli ve bir adet tek vitesli model otomobilden oluşan koleksiyondaki arabaları kazanmak için, Shell’den tek seferde 100 TL’lik Shell V-Power ürünlerinden herhangi birini almak yeterli oluyor. Shell’in diğer akaryakıtlarını araçlarında tercih eden Shell müşterileri de yine 100 YTL’lik akaryakıt alımının yanı sıra sadece 2.5 TL ücret ödeyerek Ferrari keyfini yaşayabiliyor.
Yeni Shell serisinin Altı Hızlı Ferrari’si
Ferrari Enzo: sadece 3.65 saniyede sıfırdan 100 km/sa hızına ulaşabilen ve saatte 350 km.nin üzerinde maksimum hıza sahip olan otomobil, Ferrari'nin kurucusu ile aynı adı taşıyor. 660 beygir gücünde olan ve 2002 yılında piyasaya sunulan Ferrari Enzo, Formula One teknolojisini binek otomobiline taşımış, “extreme sportiness" konseptini temsil etmiştir.
Ferrari F430: 2004 yılında piyasaya sürülen F430, V tipi 8 silindirli motorlarla güçlendirilmiş yeni nesil Ferrari spor otomobillerini temsil ediyor. Heyecan verici performansa sahip F430, 0'dan 100 km'ye 4 saniyede çıkıyor ve saatte 315 km hıza ulaşabiliyor.
Ferrari Superamerica: 2005 yılında pazara tanıtılan Superamerica, 12 silindirli klasik bir Ferrari motoruna sahip. Popüler ve yenilikçi bir üstü açılır model. 540 beygir gücündeki Superamerica modeli, saatte maksimum 320 km hız yapabiliyor. Ferrari 360 Spider:– Teknik açıdan gelişmiş özelliklere sahip ve klasik Ferrari otomobillerinden esinlenerek üretilen 360 Spider, Ferrari’nin 20. üstü açık araba modelidir. 400 beygir gücündeki bu modern klasik otomobil, 4.6 saniyede 100 km.ye ulaşabiliyor. Maksimum hızı saatte 390 km.nin üzerindedir.
Ferrari F50: Ferrari’nin 50. yıl dönümünü kutlamak amacıyla 1995 yılında tasarlanan bu özel Ferrari, halen büyük oranda rağbet görüyor. 520 beygir gücüne sahip bu otomobilden yalnızca 349 adet üretildi. Formula One özelliklerini caddelere taşıyan F50 modeli, 100 km/s hızına 3.87 saniyede erişirken, maksimum olarak saatte 325 km hıza ulaşabiliyor.
Ferrari F2005: Fomula One, şirket kurulduğundan bu yana Ferrari’nin özünü oluşturuyor. Ferrari F2005, FIA Formula One Dünya Şampiyonluğu’nda yarışan V10 Ferrarilerin başarılı çizgisinde geldiği son nokta olmasıyla ayrı bir önem kazanıyor. Ferrari’nin Shell yakıt takviyesiyle son 10 yılda 6 Dünya Şampiyonluğu kazandı.
Şimdi iyi güzel de, benim arabamın deposu 100 liraya dolmuyor ki
38 litre yedikten sonra ışık yanıyor. Toplam depo da 44 litre. Bunu tamamen boşaltacak değilim. Işık yandıktan sonra doldrusam 38x2,26=86 lira, tam depo dolumu 44x2,26=99,44 lira
Ya ben ne bebek alabiliyorum ne Ferrari.
Ne yapmalıyım?
Mazota zam mı istesem aceba?
.oO°Oo.
Yanında 5 litrelik pet şise götür , eksik olanı ona koyarsın.
güzel bişey yaw bende alıcam
Analamadım ya çek bırak arabalar dan değilmi bunlar çekip bırakınca tam yavaslarken dıger carka gecıp hızımı artıyor acaba .. Plastık dandık seylere benzıyordu halbukı
quote:
Orjinalden alıntı: gorele2000
Yanında 5 litrelik pet şise götür , eksik olanı ona koyarsın.
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Analamadım ya çek bırak arabalar dan değilmi bunlar çekip bırakınca tam yavaslarken dıger carka gecıp hızımı artıyor acaba .. Plastık dandık seylere benzıyordu halbukı
Sanırım sadece Formula 1 aracı iki vitesli imiş.
keşke F40 veya testarossa olsaydı.. bunların içinden tercihim F50 olur
Sanırım sadece Formula 1 aracı iki vitesli imiş.
f1 aracı tek vites. diğerleri 2 vites de ne yanı metal mı bu araclar plastıkten dandık ne esprısı var yanı
bunlar nası vites atıyor :?
Buyuk ıhtımal mantık şu :
Çek bırak arabalar olurya gerıye cekersın bıyere kadar gıder ve durur . Bu heralde durmuyo durdugu yerde makara tersıne gecıyo sardıgı kadar tam zıt makara tekrar sarıyo hızını kesmeden makara bır tur daha atıyo daha hızlanıyo..
Başlık çok ilgimi çekti. Shell Ferrari dağıtıyor. Saldırııııııııııııııııııın. Gerçek Ferrari veriyolar gibi olmuş başlık.
vites fln diyince kumandalı zannettim gidip benzin alıyodum
ben bi gidişte 2 tane alabilirim heralde aglasammi sevinsemmi
ya toysrusta avr 200 mılyon f430 kumadalı hemde baya buyuk
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
Başlık çok ilgimi çekti. Shell Ferrari dağıtıyor. Saldırııııııııııııııııııın. Gerçek Ferrari veriyolar gibi olmuş başlık.
gerçekten reklamları izlemesem sorardım abi gerçek ferrari mi dağıtıyorsunuz diye? o zaman sadec depoyu değil,midemi de shell'le doldururdum
çaldıkları benzinimden saysınlar
demin bana verdiler. beleş. kutusu çok güzel. lisanslı falan. ama içindeki disaster.
Detay?
.oO°Oo.
quote:
Orjinalden alıntı: Ozdamar
Buyuk ıhtımal mantık şu :
Çek bırak arabalar olurya gerıye cekersın bıyere kadar gıder ve durur . Bu heralde durmuyo durdugu yerde makara tersıne gecıyo sardıgı kadar tam zıt makara tekrar sarıyo hızını kesmeden makara bır tur daha atıyo daha hızlanıyo..
dediğinini arabalara yapsak arkadan birine ittirtiversek bizi kimse tutamaz artık. benzin mazot istemez.
alan olursa bi zahmet yazsın memnuniyetini de bizde alıp almamak konusunda bi karar verelim şimdi boşu boşuna shell e geçmiş olmiyim
Ya ben görevliye sordum, yok abi ya bildiğin çek bırak arabalardan dedi. Nasıl 2 vitesli oluyor dedim o zaman?
Ya arabayı çekiyorsun geriye yavaş yavaş hızlanıyor, sonra birden hızlanıyor dedi. 2 vites espirisi bu dedi.
Yani kumandalı felan değil. Eğer kumandalı olsaydı alacaktım.