Dün oynamaya başladım, fena değil gibi... En azından arada kafa dağıtmak için oynanabilir...
böyle oyunları pc de görmek güzel zevkle oynuyorum
oyun oldukça eğlenceliydi zevkle oynadım ve bitirdim. bu tarz önerebileceğiniz başka oyun var mı arkadaşlar?
angeloda kaldım adamı nasıl oldurcez ya sınır ettı benı
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
angeloda kaldım adamı nasıl oldurcez ya sınır ettı benı
blok tuşuna basılı tutarak devamlı savunma yap. üzerinde doğru hamle yapacağı sırada sen de ona doğru yön tuşuna bas bu şekilde arkasına geçmiş olacaksın sonra kısa bıçakla saldır bir kaç tane vurduktan sonra tekrar blok tuşuna bas ve aynısını tekrarla. 3 aşamadan oluşuyor angelo ile dövüş 3.sünde zıplayarak saldırıyor onlara blok işe yaramıyor kaçmalısın. ben bu şekilde öldürdüm işine yarar belki.
quote:
Orijinalden alıntı: cmLyus
oyun oldukça eğlenceliydi zevkle oynadım ve bitirdim. bu tarz önerebileceğiniz başka oyun var mı arkadaşlar?
10 numara oyun bir zamanların Cadillac&Dinazaor'u gibi.
Arkadaşlar ben bu oyunu bitirdim ama kafam karıştı hikayede. Anlamış birisi bana spoiler butonu içerisinde anlatabilir mi?
quote:
Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
Güzel oyundur shank
Yarım saat Cassandra' ylaydım. Akşam bi türlü geçemedim. Ne hatunmuş ya. Bu akşam tekrar deneyeceğim bakalım. Püf noktası nedir bilen var mı?
Elin sürek Block tuşunda olsun, kadın girişmeye başladığı zaman sağ-sol kaçmaya başla; zaten hasar almadan kurtuluyorsun.Kadının kafasında kırmızı işaret çıktığı zaman kadın üstüne geliyor.Sen onu o anda tutuyorsun, hızlı olup girişme tuşlarına basarsan halledersin.
Güzel oyuna benziyo en kısa zamanda oynarız artık
quote:
Orijinalden alıntı: VII_outLaw
quote:
Haggar haggar
İndiriyom inşallah güzeldir
Bu oyun aralarda kaynamasın herkes oynamalı yukarıı
Ya arkadaşlar konusu burası deil biliyorum ama siyah beyaz bir zeka yada arcade tipte bir oyun vardı. sanırım şu geçtiğimiz 1 sene içerisinde çıkmıştı.ismini bilen var mı?
Oyunu bitirdim eğlenceliydi ama biraz oynayıp hemen sıkılabilirsiniz.
Gerçekten çok eğlenceli bir oyun zevkle oynadım ve az öncede bitirmiş bulunuyorum... keşke bu kadar kısa olmasaydı
Çok eğlenceli bir oyundu dün gece sabahlamama sebep oldu bitirdimde rahatladım müziklerini edindin onlarıda dinliyorum oldukca güzel hem müziği hem oyunu,
ya ilk boss ta takıldım..butcher..nasıl geçtiniz?..tüm enerjisi bitiyor ama ölmüyor
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: TaRanTuLa_MY
quote:
Orijinalden alıntı: DragMeToHell
Güzel oyundur shank
Yarım saat Cassandra' ylaydım. Akşam bi türlü geçemedim. Ne hatunmuş ya. Bu akşam tekrar deneyeceğim bakalım. Püf noktası nedir bilen var mı?
Elin sürek Block tuşunda olsun, kadın girişmeye başladığı zaman sağ-sol kaçmaya başla; zaten hasar almadan kurtuluyorsun.Kadının kafasında kırmızı işaret çıktığı zaman kadın üstüne geliyor.Sen onu o anda tutuyorsun, hızlı olup girişme tuşlarına basarsan halledersin.
Yazdıklarınızı okuyamadım ama bu akşam tekrar deneyeceğim dediğim gün geçmiştim beyler, devamında oyunu bitirdim zaten :) Süper oyundu tadını çıkarın, Co-Op modunu nasıl oynuyoruz bilen var mı, aynı bilgisayardan oynaynıyor heralde, bir kişi klavyeden diğeri game-pad le fln mı oynuyor?
quote:
Orijinalden alıntı: DerelictHuman
quote:
quote:
Haggar haggar
Haggarcıları da severim ben x=)
Punisher-Captain Commando'da (Mame Game) bu tarzlar oyunlardandır.
quote:
Orijinalden alıntı: ganeja
ya ilk boss ta takıldım..butcher..nasıl geçtiniz?..tüm enerjisi bitiyor ama ölmüyor
enerjisi bitince direk ölmesi lazım tuhaf bir durum.İlk boss fake butcher; sana bir kaç kere saldırıcak bu saldırılardan kaçınca kafasını tutması lazım o arada üzerine sıçrayıp motorlu testereyle biçiyorsun.Hareketi 2-3 kere yapınca ölüyor, o esnada zaten video giriyor.