Şimdi Ara

Shameless (2011- ) | 11.Sezon ~ (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.657
Cevap
61
Favori
185.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
6 oy
Giriş

yav şu debbie'nin ergen tribleri bıktırdı diziden soğuttu.frank'ın tren rayları sahnesi ve kulübeyi yakması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asosyal adam -- 18 Ocak 2016; 22:34:04 >

Orijinalden alıntı: asosyal adam

6X2

yav şu debbie'nin ergen tribleri bıktırdı diziden soğuttu.frank'ın tren rayları sahnesi ve kulübeyi yakması

debbiede haklısın

fiona'da hamileymiş, bakalım o ne yapacak. yannis'i niye daha önce ki sezonlarda görmedik ya o da fena bir karakter carl'ın eski halini daha çok seviyordum ama bu halide iyi gidiyor.

• Frank bildiğin katil oldu.
    Carl ve Yanis çok iyiler.
    Fiona ve Debbie ise bunaltı veriyor. Özellikle Debbie.

Fiona'nın da hamile çıkması sürpriz oldu. Debbie'nin tavırları çok uyuz edici, dış görünüşünde de iticilik var bunlar birleşince çekilmez bir karakter ortaya çıkıyor.
    Yanis çok iyi karakter. Kev'in gaz telini kesmeye gittiği sahne çok iyiydi.

Fiona'nın hamile olması, Sean'ın uyuşturucuya tekrar başlaması bana Steve'in dönüşü ile ilgili sinyal gibi geldi. Uyuşturu sebebiyle Fiona ve Sean ayrılacak, bebek doğunca Steve gelecek bence. Saçma bir teori de olabilir tabi.

• Fiona'nın hamileliğine şaşırdım, bebek kimden acaba Gus'tan olabilir mi. Debbie'nin ergen tavırları sıktı artık, Carl bomba Best shittiest bar Frank yine yaptı Frankliğini

• 6x2 harikaydı yine ve bir sorum olucak hep aklıma takılıyor bu dizideki +18 sahnelerde gerçekten o işi yapıyorlarmı yoksa araya birşeylermi koyuyorlar yani bakıyorum vücut orantısına herşey olması gereken yerde bir temas olmaması imkansız artık bir süre sonra artık yapalım nolucak felanmı diyorlar bu konuda biri beni aydınlatsın lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• _____________________________

• Bu sezonda Debbie'nin tripleriyle geçiyor
    Yahu şu Kev komedi Frank ayrı bir komedi
    Sean karakterine hiç alışamadım Steve geri gelse keşke

Debbie sahneleri baydı artık ya Tramvay sahnesi güzeldi ama
    Fiona her zamanki gibi muhteşem ve hamile
    Şu profesörün oğlu babasıyla yatıyor mu acaba? Ne biçim aile la bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

size kötü bir haberim var. daha doğrusu hatırlatma.

10 bölüm sonra sezon finali

• Aga debbie yetiyordu hamilelik için bide fiona çıktı başımıza.Debbie o kadar bıktırdı ki artık, çekimler sırasında can verse üzülmem.Bu arada kevinla ilgili son sahneler baya komikti, kahkaha attım.

• fionanın bebesinin babası kim ?
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • Fiona ve debbie sahneleri azaltılsın frank,kev,lip ve carl sahneleri çoğalsın..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.