Şimdi Ara

Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
273
Cevap
3
Favori
14.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki saatiniz var, şeker toplamaya gidiyorum birazdan. İki saat içinde indirip oynayın, gelince yine bakıcam, buraya güzel şeyler yazanın sokakta saçını çekip kaçarım.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Bayadır boş bırakmışız buraları :) Güzel haberler ile gelelim bari.

Ek paket olan Dragonfall Ocakta geliyor, çoğunlukla anarişini hakim olduğu önceki şehre göre çok daha karanlık bir mekan Berlin.

Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.

-İlk oyun kadar uzun olacka diyorlar, 8-9 saat yani...
    -Yeni mekanlar, yeni müzikler, yeni karakterler. Bu kısımları zaten çok güzel yapıp SR havasını yakalamışlardı. Bu seferde aynı çizgide olur şüphem yok.
    -Parti üyeleri özel ve değişik olacakmış bu sefer ve hepsinin bir hikayesi olacakmış. Görevler arasında değişen rolleri olacakmış. Tekrarlanabilirlik artacak, oyunun en büyük problemi buydu bence. 1 kere bitirince tekrar dönmek için pek bir neden yoktu.
    -Yeni silahlar, sibernetik parçalar ve düşmanlar geliyor. Sniperlar, el boması atarlar ve tazerlar. Güçlenen ekipmanızıma karşılık düşmanlarda gargoyle ve ateş ****ri gibi kuvvetli elemanlar karşılık verecek. Eşya ve upgrade sayısının artması da çok güzel, gene önceki modulde bütün silah ve büyüleri bir seferde görebiliyorduk. Keşke silahlara mod ve mermi çeşitliliğide getirseler.
    -İStediğimiz yerde kaydetme imkanı geliyor. :) Çok da zor değilmil yani değim mi...
    -Editör elden geçiyor büyük ölçüde, bu da oyunun eksilerinden birisiydi ne yazık ki. Editör hem kullanışsızdı hem de sürekli hata veriyordu.

Destekçiler bedavaya sahip olacak ek pakede.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.

• _____________________________
    aLeVLi TiLkİ Firefox Hakkında Herşey
  • Yılbaşı indiriminde aldım oyunu ama pek sarmadı diyologlar çok uzun ve hepsini okuyup ona göre cevaplar vermek gerekiyor haliyle buda sıkıcı bir oluyor ve seslendirme olmamasıda ayrıca bir - oldu bende sıkılıp sildim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 28 Aralık 2013; 23:55:07 >

Darth Maul
  • Son zamanlarda çıkan RPGler arasında en az diyalog bu oyunda vardır herhalde... Diyalogsuz saf aksiyon oyunları için Path of Exile, Diablo 3 veya Torchlight 2 yi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Son zamanlarda çıkan RPGler arasında en az diyalog bu oyunda vardır herhalde... Diyalogsuz saf aksiyon oyunları için Path of Exile, Diablo 3 veya Torchlight 2 yi öneririm.

Duymamış olayım

• Oyunu yeni temin ettim Snes'imde ilk oyunu oynamıştım. Şuan atölyeye göz attım birinci oyunu ikinci oyun motorunda tekrar yapmışlar:)

Ben baştan başlıyorum. xD

Ölüm; the only truth

• Berlin'dse geçen Dragonfall dün itibariyle çıktı.
    İlk kısımları oynayabildim biraz ama çok daha gelişmiş durumda oyun şu an. Daha çok malzeme ve büyü var kullanabileceğimiz, bölüm tasarımları kat kat daha iyi, daha çok ve düzgün skill checkler eklenmiş durumda ve çatışmalar zorlaşmış. Ayrıca kullanmak isteyenler için save sistemi de gelmiş.
    Savaş zorluğu hoşuma gitti, partide 2 tane healer olmasına rağmen medikit kullanmak zorunda kaldım en zorda oynarken, hatta elimdekiler bitti görev sonuna doğru Decker lar için çok çok daha fazla hack imkanı eklenmiş, sırf bu yüzden decker bir karakterle baştan başlayacağım.
    Hikaye ve görevler güzel ilerliyor, karakterler biraz klişe olmuş gibi ama ilerledikçe açılılar belki diyebiliriz. Noir dedektif hikayesi tadında ilerliyor.

RPS den ödünç alınan SS ler.

Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.
     Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı. Shadowrun Returns:3. oyun Hong Kong çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Şubat 2014; 10:18:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Berlin'dse geçen Dragonfall dün itibariyle çıktı.
    İlk kısımları oynayabildim biraz ama çok daha gelişmiş durumda oyun şu an. Daha çok malzeme ve büyü var kullanabileceğimiz, bölüm tasarımları kat kat daha iyi, daha çok ve düzgün skill checkler eklenmiş durumda ve çatışmalar zorlaşmış. Ayrıca kullanmak isteyenler için save sistemi de gelmiş.
    Savaş zorluğu hoşuma gitti, partide 2 tane healer olmasına rağmen medikit kullanmak zorunda kaldım en zorda oynarken, hatta elimdekiler bitti görev sonuna doğru Decker lar için çok çok daha fazla hack imkanı eklenmiş, sırf bu yüzden decker bir karakterle baştan başlayacağım.
    Hikaye ve görevler güzel ilerliyor, karakterler biraz klişe olmuş gibi ama ilerledikçe açılılar belki diyebiliriz. Noir dedektif hikayesi tadında ilerliyor.

RPS den ödünç alınan SS ler.

Üstad bitirdin mi oyunu? Uzun mu oyun?

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Yok, fazla oynayamadım ne yazık ki, ama ilk kısımdan daha uzunmuş denilenlere göre. Genede 12-13 saati geçeceğini sanmıyorum.
    Bu sefer çeşitlilik daha fazla ve haritalarda yapacak daha çok şey var, tekrar edilebilirlik de iyi durumda.
    Bu akşamdan itibarende şehir dışına çıkıyorum, aklımda kalacak...

Edit: Şimdi baktımda, her şeyi tamamlayarak ilerleyenler 16-18 saat arası sürüyor demiş. Wunderbar diyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 28 Şubat 2014; 11:47:49 >

• İçeriğin artması güzel bir şey fakat bu içeriği tek bir seferde kullanıcıların sömüremeyeceği aşikar; umarım tekrar edilebilirliği de bir o kadar iyidir.

Kişisel tercihim yakın dövüş karakterelere umarım geliştirme ypaılmıştır,çok tekdüze lineer seçimler şekilde ilerliyordu armor ve silah seçimleri bir önceki versiyonda;sadece yeni açılan paranız yeteni alıyordunuz hiç bir düşünme faslı seçme şansı yoktu .
  • Yakın dövüş karakterleri daha iyi durumda ama partiye alabileceğimiz kuvvetli bir tane var zaten. Adept sınıfı biraz zorluk çekiyor gördüğüm kadarıyla, o da efektif olmak için çok yeteneğe ihtiyaç duyduğu için.
    Türk kahvesi içebileceğimiz yegane oyun :) 50 kredi biraz fazla kaçıyor ama :)
    Haritalar çok daha geniş ve içerik olarak dolu. Her özellik bir şekilde konuşmalarda işe yarıyor. Decking ile hava atabiliyoruz ve summon ile tehdit edebiliyoruz tipleri.
    Grup için daha az runner var bu sefer ama hepsiyle güzelce tanışıyoruz. Konuşabiliyoruz sıkça, hatta her adımda yorum yapıyorlar durumla ilgili.
    Silah ve zırh seçenekleri daha fazla, cyberweave ler aynı gibi belki ileride şekilleniyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 13 Mart 2014; 0:24:11 >

• Oyunu bitirebildim sonunda :) 20 saatlik çok güzel bir tecrübe oldu ve büyük olasılıkla yakın zamanda tekrarlayabilirim başka bir karakterle.

-Decker bir elf ile oynadım, decking sayesinde çoğu görevde bilgi edinme, hackleme işini rahatça halledebildim, yüksek İNT değeri de işe yarıyor.
    -SMG kullandım, başlarda düşük olduğu için çok ıskalıyordu ama sonlara doğru coştu. Genede tüfeklerin yerini tutmuyor. Silah çeşitliliği güzel bu sefer baya, zarar vermeden stun yapan pistoller, shotgun şeklinde pistoller, otomatik atışa sahip shotgunlar, bir sürü yakın dövüş ve fırlatma silahına sahip oyun.
    -Yakın dövüş karakterleri genel olarak iyi, gruba ilk katılan hatun bile yeterli oluyor pençeleri ile oyun boyunca.
    -Görevler daha detaylı ve zorlu önceki hikayeye göre. Daha büyük alanlarda geçiyor ve görevi (hatta ileriki görevleri ve oyun sonunu) etklileyen seçimler bol. Son 2-3 görevde büyük seçim haklarımız oluyor.
    -Düşmanlar daha kalabalık geliyor ve daha ölümcüller ama hala yapay zekada saflıklar var. 2 defa ateş edebilecekken neredeyse hiç kullanmıyor bu hakkını, heal büyülerini saçma sapan ufak hasarlar için kullanıyor, güzelim pozisyonu sebepsizce terkediyor veya tur başında yapması gereken buffları en son herşeyini kullandıktan sonra yapıyor. Biraz geliştirseler çok sağlam zorluğa sahip olacakmış oyun ama böyle bile en zorda, pek zorlanmadan bitirdim.
    -Hikaye biraz fazla "epik" benim için ama ilerleyişi, anlatımı ve değişken yapısı hoş. Çıktığımız görevlerde aynı şekilde güzel yazılmış. Arkadaşlarımız ile olan diyaloglar biraz sığ kalmış, ne seçersek seçelim çoğunlukla aynı sonuca ulaşıyor, cevaplar bile aynı oluyor.
    -Etiketlerin bazıları çok kullanışlı iken (Gang veya acedemic) bazıları görünmüyor bile (shadowrunner, streetwise)

Dead Man's Switch'in üzerine çok şey eklemişler ve ilk olması gerektiği gibi olmuş oyun. Cyberpunk severlere şiddetle tavsiye ederim.

• siber dost, yav ben dün başladım oyuna. Hiç sarmadı beni. Şans vereyim mi? Çarşaf çarşaf yazmışsın beğendiğini ve tavsiye ettiğini ama biraz daha sabret dersen sabredicem, yoksa oynamayı düşünmüyorum, aynı muhabbetler devam ediyor gibi. Save olayı iyi olmuş ama ötekisine de alışmıştım.

• Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Bilemedim ki şimdi 2. görev gibi güzelleşiyor biraz daha, ilk iki görev hafif eğitim tarzında. İşin içine ırkçılar, ejderhalar, siberzombiler ve silah olarak tasarlanmış matrix yapay zekaları giriyor ilerledikçe. Çok sıkılırsan çınlatabilirsin kulağımı
    İlk hikayeden kat kat daha iyi olmuş bence.

• Yardırmaya devam o zaman reyiz. Yalnız oyun sanki yokmuş gibi, nerede Fallout incelemeleri titizliğinde rehberler. Oyun hakkında pek az kaynak bulabildim.

• Arkadaşlar merhaba.

Ek paket yeni bir hikaye mi içeriyor yoksa returns teki hikaye ile aynı sadece ek görevler falan mı var?

Çok beğenmiştim ilk oyunu.

Orijinalden alıntı: kubillian

Arkadaşlar merhaba.

Ek paket yeni bir hikaye mi içeriyor yoksa returns teki hikaye ile aynı sadece ek görevler falan mı var?

Çok beğenmiştim ilk oyunu.

Yeni hikâye. Eski oyundan fazlası var Dragonfall'da.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.