Bildirim
Shadowplay - Geforce Experience, Windows 7 ile Uyumu Nasıl?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu kadar saçma bir soru olamazdı heralde... gören de win98 için soruyorsun falan sanacak -
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
bu kadar saçma bir soru olamazdı heralde... gören de win98 için soruyorsun falan sanacak
Saçma değilmiş demek ki. Masaüstü yakalama aktif değil Windows 7'de, üstüne tıklanmıyor :) Bir daha bilmeden bir şey söylemeyelim.
-
internette arattığımda öyle bir şey çıkmıyor, dolayısıyla sorun sende gibi duruyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
internette arattığımda öyle bir şey çıkmıyor, dolayısıyla sorun sende gibi duruyor.
Temiz orjinal Windows 7 kurdum ne sorunu olacak ki. Demek ki Windows 7 kullananlar böyle bir şeyin oldugunu bile bilmiyormuş -
win 7 enterprise kullanıyorum,sürücü kurarken sadece sürücü ve physx dışında 1 şey kurmadığımdan experience yüklü değildi ve geçenlerde lazım oldu, harici olarak GeForce_Experience_v2.1.5.0 indirdim kurdum, masaüstü yakala dedim ekran gitti geldi aktif oldu ve çalıştı, hiç 1 sıkıntı olmadı, oyuniçi videoda çalışıyor ancak bendeki sorun oyuniçi videoda kendi FPS ekranını kayıt altına almaması ve normalde böylemidir bilmiyorumda, onun dışında bütün ayarları v.s. sorunsuz çalışıyor, masaüstü video yakalama olayıda denildiği gibi sorun senden kaynaklıdır muhtemelene çünkü ben darmadağın (neredeyse 1,5 yıllık) 1 windowsa kurduğum halde sıkıntı yaratmadı, genelde sıkıntı çıkartma durumları netframework ve microsoft c+++ lar sebebiyle görülüyormuş, bunlar yüklü değilse yüklemeni veya repeir yapmanı fln önerebilirim.
-
hocam belki sana yardımcı olabilirim diye ben de nette arattım. hem yabancı hem yerli forumlara baktım ama senin yaşadığın sorunu bulamadım veya gözden kaçırdım. acaba herhangi bir şeyi eksik kurmuş olabilir misin? -
quote:
Orijinalden alıntı: cahit37
hocam belki sana yardımcı olabilirim diye ben de nette arattım. hem yabancı hem yerli forumlara baktım ama senin yaşadığın sorunu bulamadım veya gözden kaçırdım. acaba herhangi bir şeyi eksik kurmuş olabilir misin?
Ellerine sağlık hocam şuan tekrar w8.1 yukluyorum, artik crysis warhead oynamadan, crysis 2 oynayacağı birşey kaybetmem umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 8 ve sonrası için daha makul durumda mesela oyun kaydını w7 de 20 dk ile sınırlı tutuyordu hatırladığım kadarıyla.
Ekstradan sonradan masaüstü yakalama aracı getirdi(bu da tüm kayıt programlarının sonunu getirdi diyebiliriz) onun da muhtemelen w8 e bir kıyağı vardır.
Kısacası w8.1 ile kanka olurlar. -
Masaüstü mü dizüstü mü kullanıyorsunuz? -
Win7 klasik modda kullanılıyorsa, onla alakalı olabilir.
Klasik mod CPU, Aero GPU ağırlıklı çalışıyordu. Shadowplay için Aero gerekiyor olabilir.
Aero, tüm özellikleriyle aktif edilerek denenmeli. Klasik ve Aero arasında bir seçenek daha vardı, onunla karışmadan :)
Not: Win7 Starter ve Home Basic, Aero'yu desteklemiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Ocak 2015; 20:08:27 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X