Şimdi Ara

Shadow of the Tomb Raider Resmi Olarak Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Square Enix, Tomb Raider serisinin yeni oyunu Shadow of the Tomb Raider'ı resmi olarak duyurdu. Shadow of the Tomb Raider 14 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için çıkış yapacak. 

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Oyunun tanıtımı 27 Nisan'da gerçekleştirilecek.

• Mükemmel.Çok seviyorum bu oyunu!!!

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Fragman şahane olmuş umarım çok başarılı bir oyun olur.
  • Maya Piramitleri var. Metal-Gear'ın dediği gibi bir önceki haberde. Tomb Raider fanı olarak merakla bekliyorum.
  • denuvo olacakmı
  • Videodan anlaşıldığı üzere güneş tutulması, kıyamet, kült tarikat temalı bir oyun olacak. Maya takvimine bağlarlar sonunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piramitin altında yığınla zombi mi görüyorum?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke biraz daha erken çıksaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

denuvo olacakmı

İnşallah olur da hırsızları kısa bir süre uzak tutar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jedi39 -- 15 Mart 2018; 21:11:14 >
  • Teması güzel,sunum ve hikaye olarak batırmazlar ise oyun tutar.
  • İki oyun da çok zevkliydi, bu da iyi olacaktır eminim.
    Yalnız aynı mekaniklerle, aynı ilerleyişle sadece harita değiştirerek yapılan oyunların hakkı 3'tür, 3'ten sonra Assassin's Creed'e bağlar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 15 Mart 2018; 18:14:15 >
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin yorumu görünce tekrar baktım video'ya. Harbiden zombi'ye benzeyen bir insan kalabalığı var piramidin orada. Zombi modu Rise of the tomb raider'da da vardı. Muhtemelen Shadow of the tomb raider'da da olacak gibi.

• Ortamı farklı dinamikleri aynı olan bir yapım olmaz umarım. Yine crafting sistemi çalı çörpü topla. Hayvan postu topla eşya silah yap. Ateşli silahları upgrade et. Puzzlar bari orjınal ve basit olmazsa animasyonunda dibine vururlar herhalde. Bakalım her türlü alıcaz. RDR 2 Ekimde çıkıyor. O zaman kadar keser.

• quote:

Orijinalden alıntı: deadlight54

Hocam sizin yorumu görünce tekrar baktım video'ya. Harbiden zombi'ye benzeyen bir insan kalabalığı var piramidin orada. Zombi modu Rise of the tomb raider'da da vardı. Muhtemelen Shadow of the tomb raider'da da olacak gibi.

Önceki oyunların sonunda ortaya çıkan fantastik varlıklar gibi bir topluluktur onlar muhtemelen. O sahnede yukarıda güneş tutulması var, güneşin altında piramit var, onların da altında piramite doğru yönelmiş bir topluluk gidiyor. Ritüel başlangıcı bir şey var yani, önceki oyundaki Trinity oluşumu da buna sebebiyet veren gücü ele geçirmeye çalışıyordur, Lara'da tüm bunları durdurmaya çalışıyordur aynı 2. oyundaki gibi yani.

O zombivâri toplulukta o bölgede bu doğaüstü olayı meydana getiren güce tapınan bir ordudur büyük ihtimalle. Bir önceki oyunda da vardı aynı mevzu, ölümsüzlüğün taşı ile hayatta kalmış olan mutant bir ordu ile savaştık sonlara doğru. Taşı yok edince hem ölümsüz ordu, hemde ölümsüz peygamber(sözde) ölmüşlerdi.

Aynı hikayenin Maya versiyonu olduğunu düşünüyorum. Bu hikaye Teaser'ı olduğu için ek oyun modlarına dair sahne olmaz burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal-Gear -- 15 Mart 2018; 18:57:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: d3vstator

Videodan anlaşıldığı üzere güneş tutulması, kıyamet, kült tarikat temalı bir oyun olacak. Maya takvimine bağlarlar sonunda.

Shadow of the Tomb Raider, XBOX ONE özel olacak çünkü yapımcısı... dedi ki....
  • jedi39 kullanıcısına yanıt
    -da ayrı.
  • yalnız bu adamları takdir ediyorum sene başı duyur sene sonu çıkar öyle duyurup 2 3 sene oyunu unutturana kadar gitmiyorlar, keşke hepsi bu şekilde olsa.

• Tamam paşam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

denuvo olacakmı

Olmasa alcan sanki ne yapacaksın Denuvo mu var korsan koruma için GPU'ları bozan sistem mi var? Korsanı çıkarsa sadece hayırlı olsun diye konusuna yazacaksın.
  • Grafikler kesin pcden alınmış

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.