Ico ve Shadow of The Colossus gibi birbirleriyle bağlantılı oyunlarla beyin fırtınası yapmamıza neden olan Team Ico Playstation3 için yeni bir projeye başladıklarını duyurdu. Şahsen çok sevdiğim bu serinin devamının gelmesini umuyorum. Bütün ico ve colossus hayranlarına hayırlı olsun.
PS'in adını tekrar yükseltecek oyunlar eski hit PS isimleridir. Shadow Of The Colossus da bunlardan biri. SOTC bize sinematik oyun kavramını başarıyla aşılayıp adeta bir sinema filminin içine sokmuştu. PS2'nin gücü ile SOTC 'un sunduklarını aklımızın bir köşesine koyup PS3 'ün donanımını göz önünde bulundurduğumuzda yeni oyunun sunabileceklerini düşünmek gerçekten korkutucu.
sony bu oyunla ps2 nin ekmeğini yiyemedi aslında daha. Keşke ps2 ye çıksaydı
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
bence o kadar da karamsar değil iyi kazanmıştır bu oyundan sony ama bu oyun bence ps2 yi basamak olarak kullandı esas en güçlü çıkışını ps3 ünü tüm gücünü arkasına alaraka yapacak ve 3fruzun dediği gibi ps3 ün gücü ve bu oyunu bir araya getirdiğimde gerçekten süperötesi bir başyapıt olacak.düşünün ps2 nin kısıtlı imkanlarında bile süper olan bu oyun ps3 te neler yapmaz
Soc olaganustu bir oyundu gercektende,soc2 nasil olur tahmin bile edemiyorum
valla krycek dostum onu sen ben değil tüm ps3 bölümü bir araya gelse tahmin edemez sanırım yeryerinden oynayacak gow3 çıktığında
quote:
Orjinalden alıntı: gamerr
quote:
Orjinalden alıntı: samplus
bence o kadar da karamsar değil iyi kazanmıştır bu oyundan sony ama bu oyun bence ps2 yi basamak olarak kullandı esas en güçlü çıkışını ps3 ünü tüm gücünü arkasına alaraka yapacak ve 3fruzun dediği gibi ps3 ün gücü ve bu oyunu bir araya getirdiğimde gerçekten süperötesi bir başyapıt olacak.düşünün ps2 nin kısıtlı imkanlarında bile süper olan bu oyun ps3 te neler yapmaz
Ps2 nin ekmeğini yiyemedi derken. Tek oyunla bir konsolun ekmeği yenmez. Final fantasy kaç oldu sayamadım. Gow 2 de ps2 ye çıkıyor bunun gibi çok oyun var yıllarca bi konsola çalışmış olan gta mesela ya da wining gerçi kulvarlar biraz farklı ama sonuçta sony hala üretimi olmasada ps2 satışı yapan bir firma ve bu yılında sonuna kadar sattılar sattılar satamadılar ellerinde patlayacak gibi görünüyor. Zaten ps 3 ün şimdi çıkmasının en büyük nedeni stoktaki ps2lerin tükenmemesi. Korsan morsan hikaye yani. Konu dağıldı ama umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğmi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme