Şimdi Ara

Shaco counter junglemi? İçeri :) Güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu benim ilk rehberim olduğundan hatalarım olabilir ancak bana hatalarımı söylerseniz düzelteceğim.
    İçindekiler.

1.Skiller

2.Rünler ve Kabiliyetler

3.Jungle yolu

4.İtem build

5. Neden top değil jungle

6.Dikkat edilmesi gereken noktalar

Skiller

Shaco counter junglemi? İçeri :) GüncellendiPassive

Shaco bir birime arkadan vurduğunda %20 ek hasar verir

Not: Yakalamada işinize yarayabilir adam kaçtığı için arkası dönük olucaktır ve biz ona %20 daha fazla vurucaz çok güzel bir pasif.

Shaco counter junglemi? İçeri :) GüncellendiKandırmaca (Q)

Shaco yakına ışınlanır ve 3,5 saniyeliğine görünmez olur.
    Sonraki 6 saniye içerisinde yaptığı ilk normal saldırı kritik vurarak
    %140/160/180/200/220 hasar verir (normal kritik vuruşlar %200 hasar verir).

Not: Arkadaşlar bu skilli kaçarken şu şekilde kullanıcaz ileri değil adama doğru yaparak en yakın çalıya girip b çekmelisiniz.

Shaco counter junglemi? İçeri :) GüncellendiSoytarı kutusu (W)

Shaco hedef noktaya bir Soytarı Kutusu bırakır.
    Kutu 2 saniye sonra görünmez hale gelir ve bir rakip yaklaştığında açılarak yakındaki rakipleri 0.5/0.75/1/1.25/1.5 saniyeliğine korkutup onlara saldırır.Yaptığı saldırılar 35/50/65/80/95 (+20% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir; Soytarı Kutusu görünmez haldeyken 60 saniye, saldırı yaparken 5 saniye aktif kalır.

Not: Bunun sayesinde çok rahat jungle ve counter jungle yapabilirsiniz.

Shaco counter junglemi? İçeri :) GüncellendiÇift zehirli bıçak (E)

Pasif: Çift Zehirli Bıçak kullanıma hazırken, Shaco'nun normal saldırıları hedefin Hareket Hızı değerini 2 saniyeliğine %10/15/20/25/30 azaltır. Ayrıca, minyonların vuruş ihtimalini de 2 saniyeliğine %20/22.5/25/27.5/30 azaltır.
    Aktif: Hedeflenen rakibe 50/90/130/170/210 (+100% ek Saldırı Gücü) (+100% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir ve Hareket Hızı değerinin 3 saniyeliğine %10/15/20/25/30 azalmasına sebep olur.

Not:Kaçan düşmanları yavaşlatmak-öldürmek için veya minyon farmlama için kullanılabilir.

Shaco counter junglemi? İçeri :) GüncellendiHalüsülasyon(R)

Shaco kısa süreliğine kaybolur ve 18 saniye boyunca yanında kalacak bir klonla yeniden ortaya çıkar. Klon, Shaco'nun verdiği hasarın %75'ini verir; gördüğü hasar ise %50 oranında artar.Klon öldüğünde patlayarak, yakındaki rakiplere 300/450/600 (+100% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir.Klon, alt tuşuna basılı tutup sağ fare tuşu kullanılarak veya bu yeteneği tekrar etkinleştirerek yönetilebilir.

Not:Bunun sayesinde yetenekleri savuşturabilir ganklar atabilir veya düşmanlarınızı şaşırtabilirsiniz adamın canı 600 sizinki 300 mü? Np ultinizi açın ve q ile görnmez olun adam ultinize saldırıcaktır rahat 300 canı gidicektir siz ilk saldırınızda kritik vuracaksınız üstüne e 100-300 kim alır

Rün ve kabiliyetler

Rünleri söyleyemeyeceğim ama kabiliyetler 21/9/0 şekilde saldırı ve zırha odaklı olarak olmalı
     Shaco counter junglemi? İçeri :) Güncellendi +  Shaco counter junglemi? İçeri :) Güncellendi
    Jungle yolu

ilk olarak blueye gidiyoruz

1. 00:56 bluenin arkasına bir kutu koyuyoruz geldikçe üstne ekliyoruz

2. kestinizmi tmm şimdi q açıp hemen duvardan geçip b ye basıyoruz ve hemen Düşmanın redine gidiyoruz gidiyoruz böylece q colldowna giricek :)

3. yanındaki çalıya kutu koymaya başlayın.

4. düşmanımız gelince bekliyoruz uygun bir anda irfitlerin orasındaki çalıya bir kutu koyuyoruz böylece dşmanımız bot lanesine doğru kaçmaya başlıyor ama bizim 3lü kutu tuzağımıza düşüp ölüyor

5. ölmedimi peki hemen saldırmaya başlıyoruz flashını basarsa bizde q basıyoruz kule altınamı giriyo canı 50mi tutuşturumuzu atıyoruz ve şöyle bir ses yankılanıyor FİRST BLOOD

2. yol

Karşı jungler yavaşmı peki o zmn 2.yolu deneyin

1. yine bluenizi kesip q ile duvardan geçin

2. bu sfr irfitlerin ordaki çalıya kutularımızı doldurmaya başlıyoruz

3. düşman gelince hemen q atıyor ve kritik vuruyoruz sonrasını kutular hallediyor saten :)

4. arkadaşlar birde eğer karşıda maste varsa oraya 3 tn koyup redi kesmeye gidebiliriz

Ben 1. yolu yapıcaktım ve aklıma bir fikir geldi ifritlern ordaki çalıda beklemek 3tn koydum sonra master gelmedi bende korktum benim redimemi gitti diye

hemen adamın redine gittim ve birden ilk kan dökldü diye ses geldi baktım kim aldı diye masteri ben almışım

İtem build

Aslında her zaman sabit buildde kalınmaz ama ben yinede çoğu oyunda kullandığım buildi söyliyicem.

Avcı palası ve 5x pot la başlıyoruz

arkadaşlar ne almanız gerektiğini falan söylemeden direk itemlere geçiyorum

büyük kertenkelenin inayeti

savaş çizmesi çok cc yiyorsanız merkür

statik

vahşi veya ebedi

ebedi çıktıysanız vahşi vahşi çıktıysanız ebedi

mahvolmuş kral-son fısıltı-donmuş bayloz

Neden top değil jungle

Topta iyi bir seçim olabilir ama bana göre jungle daha güzel çünkü shaco çok iyi gank atabiliyor

Toptaysa özellikle karşıya tank gelirse berbat oynuyorsunuz

Shaco lee sin ve ww dışında tüm junglerleri ezebilicek bir hero (iyi oynanırsa)

Not: ww o kdr sorun yapmıyor ama yinede junglede kapışmak istemeyeceğiniz türden bir hero

Dikkat edilmesi gereken noktalar

1. Düşmanın junglesindeyken kendi junglenizdeki bufların çalınma olasılığı vardır.

2. eğer düşman redden başıyorsa onun bluesni almak yararlı olabilir

3.ilk dönüşnüzde en az 1 ward alıp eğer kendi junglenizi kontrol edebiliyorsanız o zmn düşmanın blue-red veya geçiş noktalarına koymanız yararlı olabilir

4.eğer kontrol edemiyorsanız kendi blue veya redinize koymanız yararlı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shacocu -- 23 Ekim 2013; 9:31:45 >

• jungle ı cungule diye okuyup ona gore ek getirmesen daha iyi olabilir birde ap shaco dene en azindan hybird +fb hizli temizlemek icin ap ad karisik runlerle girmen daha yararli olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım ben daha 20lvl yeni olduğum için rune eklemedim sen ne kullandığını söylersen sevinirim.
  • güzel olmuş püf noktaları
  • Smite + ignitemi aliyoruz

• Resimli, görselli bir anlatım yaparsan daha iyi ve akıcınokunulabilir olur, aksi takdirde insanlar sıkılır
  • İçerik ve detaylar başarılı , Biraz resim ve yazı rengi eklersen daha güzel olabilir diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zed vs Shen (zed gizli pasif)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı ben. adamın kırmızısının arkasındaki çalıya geçerim oraya kutu atarım mid deki adam gelirse onu da keserim.(eğer ignite harcamamışsam)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIRPAN

Smite + ignitemi aliyoruz

Konuyu güncelledim bakabilirsin
  • Olmamış, çok uzun

• quote:

Orijinalden alıntı: Shacocu

Arkadaşım ben daha 20lvl yeni olduğum için rune eklemedim sen ne kullandığını söylersen sevinirim.

yanlış mı anladım yoksa 20 level olup rehber mi yaptın?
  •  Shaco counter junglemi? İçeri :) Güncellendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. khanjui

Budur.

• Şakacı şako better
  • kesinlikle

• Mobildeyim ssler gözükmüyor bi sıkıntı var

• Adam 20 lw rehber yapıp burdaki biz challangerlara ders vermeye kalkıyo vurun şuna ölsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSaffron

Adam 20 lw rehber yapıp burdaki biz challangerlara ders vermeye kalkıyo vurun şuna ölsün

Arkadaşım ben bu rehberi shaco oynamaya başlayanlar shacoyla junglenin normal olarak yapıldığını sandığı için yaptım okumak istemiyorsan okuma.
    Yüksek levelsin diye kendini benden üstün tutma benimde iyi oynadığım champlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.