Şimdi Ara

sgk memurluğu ve icra memurluğu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar malum 2015 kpss atamaları var şimdi benim merak ettiğim b sgk krm nasıldır yoğunmuduru yoğunlk şöyleki ki sürekli mi var yoksa bir iş gelip bitiyorm ve izin durumu nasıldır idari olarak yani bir işimiz olunca çkabiliyormyuz vs hangi birimler vardır

ikincisi icra memrları ne yapar önceki sorularım bunun içinde geçerlidir yardımcı olursanız sevinirim

• up
  • İcra memuru ne yapar bilmiyorum.Ama SGK'da bulunduğunuz yere göre iş yoğunluğu değişir.
    Mesela babam çok yoğun değil diyordu.İşler sonra birden bir komisyona dahil ettiler.Adam eve gelince yorgunluktan dire uyuyordu.Yani yerinize göre değişir.

İzin mevzusu klasik memur sistemi işte.Belli kademene göre yıllık iznin oluyor 1/4 gibi kademeler var.İşte sanırım ilk olarak yıllık 2 ya da 3 hafta izniniz oluyor sonra dereceniz düştükçe (memuriyette derece düşmesi iyi bir şey) izniniz artıyor.Sonra yeterli dereceye gelirseniz yeşil pasaport gibi imkanlar oluyor.Memuriyet iyidir.En azından girip deneyin kaybedecek bir şeyiniz yok.
  • hmm doğrudur çok asğolun yok ben de memurum da merak ettim idari izinler nasıl yani şimiz olunca çıkıyormuyuz vs
  • saatlik izin olabiliyor devlet kurumunda. Hepimiz insanız hiç mi mesai saatinde işin cikamaz..yalnız mazeret izninden kesilebilir. Mesela yıllık 10 gün mazeret iznin olur. Günde 8 saat mesai desen yılda 80 saat saatlik izin hakkı eder. mesela 4 saatlik izin aldin diyelim yarım gün mazeret izninden kesilir. Bu dediğim her kurumda olmayabilir. Bu mazeret izni tatil yaptigin yıllık izninden ayrı tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mobylette -- 29 Haziran 2015; 23:14:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm öylemi aslında yanlış birşey öyle değilmi niye kesiliyor şu andaki kurumumda çok şükür birşey yok ama yapn yerler vramış o zamanda o kişi rapor almak zorunda alır böyle izin verilmezse öyle değilmi ??
  • Rapor alıp almamak vicdani bir mesele. Ama büyük ihtimalle buna gerek kalmaz meselenin ne kadar ciddi olduğu dile getirilirse sorun çıkmaz. Izın verirler onlar da insan sonuçta.Yine de amir çok sıkıntı çıkarırsa en kötü ihtimal yıllık izin alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet doğru söylüyorsunu zpeki sgk da hangi birimler var ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.