Şimdi Ara

Sezon Sonu Alınacak Stoper

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aradığımız kaleciyi yıllar sonra bulduk ve bu kaleci oyunun her iki yönünü oynayabilen bir kaleci oldu. Fernando Muslera ayağı çok düzgün bir adam. Melo'yla yapılan bir röportajda da söylemişti bunu Melo. Degajlarıyla ve eliyle kurduğu oyunlar tehlike yaratabiliyor demişti. Fark ederseniz adamın boşa salladığı hiç bir degaj yok. Genelde kanatlara veya Elmander'e gidiyor o toplar.

Benim aklımdaki düşünceye gelirsek eğer bize oyunun hücum yönüne katkıda bulunabilecek , sıkıştığında oyunu rahatlatabilecek ayağı düzgün , pasları düzgün bir stoper lazım. Ujfalusi ilk haftalar bindirmeleri ve pasları ile çok iyiydi. Fakat adam kendini öyle bir saldı ki ( yaşlılıktan mıdır nedir bilmiyorum ) bunları çok çok nadir görmeye başladık.

Nasıl ki UEFA kupasını kaldırıp kaldırmayacağımızı belirleyen penaltıyı Popescu kullanabildiyse bize de öyle bir stoper lazım. Öyle bir penaltı vuruşunun başında Servet Çetin'i hayal edebiliyor musunuz

Bize günümümüzde oynanan futbol çerçevesinde David Luiz gibi bir adam lazım beyler

• Serdar Aziz gelecek sezon Galatasaray'da, yabancılarda stoper aramaya gerek yok.
  • david luiz imkanı yok bize gelmez.onun dışında serdar aziz alınmalı bence türk
  • Bence Serdar Aziz'de Fenerli tipi var ,yani görünüşü o gözüküyor,her takımdan insanın yüzünde oluşturduğu bir yapışmışlık,bir ifade çeşidi,bir yüz şekli var,bence Serdar Aziz bu açıdan bakılınca Fenerli duruyor.
  • Yahu tabi ki gelmez. 2 seneye Real'e gider zaten. O tarz bir adam alsak keşke diyorum ben. David Luiz'e bakın ya ayı yavrusu gibi. Chicharito ile 1'e 1 kaldığında bebeğin elinden balon alır gibi alıyor topu. Süratli ve teknik. Tam olarak böyle olmasa da bu tarz bir adam bulsak çok rahatlarız. Çıkarken top da kaybetmeyiz. Serdar Aziz'in 3-5 maçını izledim. Abartıldığını düşünüyorum.
  • Drogba eksikliğide giderilir
    (Mbiwa)

veya
    (Kana-Biyik)

• Serdar Aziz ya da Kemal Tokak. Hangisi daha uyguna gelirse, daha istekliyse o gelsin. Aralarında o kadar fark göremiyorum ben. Ayrıca Ujfalusinin yerine de yerli stoper almalıyız bence. O isim de Ömer Toprak ya da Sertar Taşçı olabilir. Serdar Aziz'in ilk 11 seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Yiğit Gökoğlan'da çok iyiydi, hatta çok hızlı koşuyordu falan ama dribbling bile göremedim ben adamda. STSL'de oynayan yerliler biraz fazla şişiriliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ömer Toprak FM'de tekniği falan fena değildi
  • Twente'de ki Douglas'ın sözleşmesi haziranda bitiyor.Daha 24 yaşında 1,92 boyunda Brezilyali iyi bir stoper bende keşke Fenere alınsa diye bakıyorum.Yobo ile süper ikili olurlar ama kaparlar bu adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus,Espiritus!

Bence Serdar Aziz'de Fenerli tipi var ,yani görünüşü o gözüküyor,her takımdan insanın yüzünde oluşturduğu bir yapışmışlık,bir ifade çeşidi,bir yüz şekli var,bence Serdar Aziz bu açıdan bakılınca Fenerli duruyor.

Serdar Aziz aileden Galatasaraylıdır Gelecek sezon Galatasarayda oynayacak, hortlatırım bu konuyu

O değilde senin isminin altında neden Beşiktaş logosu yok?
  • İki türk stoperle oynamayı hepimiz isteriz de, 20 yaşında iki stoperle oynanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

İki türk stoperle oynamayı hepimiz isteriz de, 20 yaşında iki stoperle oynanmaz.

Geçen yıl Gökhan-Servet oynadıysa 20 yaşında iki stoper de oynar bence.
  • Douglas var Twente'den,sene sonu sözleşmede bitiyor. Ömer Toprakta olabilir ama gelmez bence,Serdar Taşçı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

Orijinalden alıntı: metalheadjm

İki türk stoperle oynamayı hepimiz isteriz de, 20 yaşında iki stoperle oynanmaz.

Geçen yıl Gökhan-Servet oynadıysa 20 yaşında iki stoper de oynar bence.

Arkadaşım tamam servet-gökhan kötü de, sürekli onlarla mukayese etmeyi bırakın bence. Bizim standartımız onlar değil. Semih daha gelişimini tamamlamadı, öğreneceği, tecrübe edeceği şeyler var. Bu da en iyi yanında tecrübeli bir stoperle oynayarak olur.
  • Marquez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

Douglas var Twente'den,sene sonu sözleşmede bitiyor. Ömer Toprakta olabilir ama gelmez bence,Serdar Taşçı var

Serdar Taşçı
    Teklif gelirse Türkiyede oynarım demişti
  • ujfalusi gibi ligin açık ara en iyi stoperine sahipken bunu tartışmak yersiz, şu şartlarda kim gelse yedek kalacak zaten.

ujfa en az 1 sezon daha rahat oynar, sonrasını o zaman düşünürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Marquez.

bunun dışında taşçı ve aziz de olur türk olarak
  • Douglas gelsin varya...
  • Gören de yobo her maç rövaşata ile topu çizgiden çıkarıp bütün sahayi geçip kaleciyi çalımlayarak gol atıyor sanır. Ujfa olmassa bizim defansımız aksar Eboue'nin yokluğunda bile aksıyor ise Ujfa'nin yokluğunda defansta problem çıkması oldukça yüksek he bu arada Dünya'nin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından Johan Cruyff der ki : Futbol basit oyundur, zor olan basit oynamaktır.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.