Evet arkadaşlar bence bu sezon bitti, çok zorlamanın ıkınmanın sıkınmanın anlamı yok.. Abes ile iştigal etmiyelim... Yabancıları gönderelim.. Baros ve Kewell (Gelecek gençlere futbol öğretmek açısından faydaları olur) kalsın onlarda sezon sonu gitsinler.. Altyapıdan 6-7 oyuncu çıkaralım, devre arasındada yerli genç oyuncular transfer edelim.. Geleceğimizi kuralım ve kurtaralım... Nasıl olsa elden gitmiş bir sezon bari geleceği kurtaralım.. Uçuk kaçıkta gelebilir size ama, ne kadar uğraşşsak bu sezondan bişi gelemeyecek.. Hiç olmasssa yenilelim, yeni takım kuralım..
şöyle önerilerle geliyosunuz ya tamam lan yapalım diyesim geliyo
sanki teknik kadro burdaki üyelerden oluşuyo
öyle deme taraftar 10 numara istiyor diye sürekli o tip işe yaramaz adamlar alıyorlar, belki taraftar isterse gemileri yakabilirler
daha ne yenilcez rezil rüspa olduk zaten
o değilde az önce lig tv nin sitesine girip pozisyonlara bakınca bu sezon niye boyle olduğumuzu anladım bi takımdaki herkez mi ya formsuz yada beceriksiz olur ?
Oluyomuş oluncada 105 yıllık kulüp rezil oluyomuş bunu gördüm...
quote:
Orijinalden alıntı: The_666
daha ne yenilcez rezil rüspa olduk zaten
o değilde az önce lig tv nin sitesine girip pozisyonlara bakınca bu sezon niye boyle olduğumuzu anladım bi takımdaki herkez mi ya formsuz yada beceriksiz olur ?
Oluyomuş oluncada 105 yıllık kulüp rezil oluyomuş bunu gördüm...
bir takımda herkez formsuz olurmu dediler. olur dedim yaptım olacak (adnan polat)
Arda Baros + iyi bir orta saha ile takım toparlanır, tabi bu oyuncular tekrar sakatlanana kadar
bu takımın orta sahası değişmeden hiç bir şey olmaz hala yok sakatlar dönünce iyiye gidecek yok forvetle defansa adam alınırsa düzelir vs vs düşünenenler var barış gibi bir adam bu takımda barınıyor ve düşünülenlere bak, önce kapasitesi olmayan oyuncuların gönderilmesi lazım barışla başlar çorap söküğü gibi gelir tek tek saymaya gerek yok artık. bu değişimler olmadıktan sonra sen bu takımla istediğin kadar gol at veya savunma yap günü kurtarırsın o da kurtarabilirsen.