Şimdi Ara

Şeytanla anlaşma yaptım herhalde (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
4.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Dostum konuyu bir kac cumlede toparlayip bu mesajin altina ekler misin?

Is tempom yogun oldugu icin okuyamadim

Tesekkur ederim
    Yavudi mahallesindeki şeytanla anlaşma yapmış caymak istiyor ama şeytan makul şartlar sunmuyor cayma bedelini yüksek tutuyormuş tanıdığınız avukat var mı diye soruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ağır troll csb

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

26 yaşında muhtemelen senden büyüğüm. Csb vs değil diyorum. Ailemle gittik polisinden psikoloğuna. Hatta kapı çalma mevzusunda kız arkadaşım dahi yanımdaydı. Ne oldu öyle neydi o falan diyor sabahtan beri kızcağız korkmuş durumda evden dışarı çıkamadı.

Bana verilen numarayı polise verdim. Kız benim bir şeyden haberim yok diyor. Beni tanımadığını söylüyor. Ama aramanın gerçekleştiğini söylüyor.
    Hayır 26 yaşındaysan benden 9 yaş küçüksün ve tam anlamıyla hala kıvırıyorsun ciddi ciddi saçmalamayada devam ediyorsun. Hala o ilk camdaki numarayı vermiyorsun ve hala caps atmıyorsun. Heralde f.shoplar yetişmedi. Bırak bu işleri arkadaşım.

O ilk camdaki numarayı nereden bulayım aynı mahalleye mi gideyim ne kıvırması? Ben konuya da yazmadım o kağıttaki numara rehberimde duruyor diye. Fotoşop falan yapmıyorum merak etme,konuya ss de atmayacağım. İnanan inanır inanmayan inanmaz. Psikolog raporları,doktor raporları,polis raporları var gelmiş trollsün. Evet trollüm kardeşim var mı beğenmiyorsan çık git konudan. Kimse sana bu konuya gel ve yaz demedi. Halden anlayan,yardımcı olabilecek kişiler için yazdım ben bunu. Amacım trend olmak değil ya da Türkiyede herkes beni konuşsun değil. Size bir şey danışıyorum,soru soruyorum insan gibi gelen cevaplar hiç de insan gibi olmuyor. Yazmayın,blocklayın beni.

Maddiyat durumu da gerçekleşmişti. Taksim meydanında yerde 200 tl bulmuştum rüyadan bir gün sonra. Kızın fotosu vs de elde edilebilir değil kendisinin bile haberi olmadığı fotoğraflar. Sanki telefon ön kamerasından gizli gizli bu çekilmiş de bana atılmış gibi.

• paganini senmisin
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • _____________________________
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Bir kere telefona mesaj gelip de mesajda kızın 16 fotoğrafı nasıl oluyor? SMS'te nasıl fotoğraf gönderiyor? Sana MMS mi atmış? Yoksa Whatsapp falan kullanması lazım. Başta zaten daha buradan belli CSB olduğu. Uzatmaya ve okumaya gerek yok.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)
  • _____________________________
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    Korktum

Bir ada değildir insan, bütün hiç değildir bir başına; anakaranın bir parçasıdır, bir damladır okyanusta; bir toprak tanesini alıp götürse deniz, küçülür Avrupa, sanki yiten bir burunmuş, dostlarının ya da senin bir yurtluğunmuş gibi, ölünce bir insan eksilirim ben, çünkü insanoğlunun bir parçasıyım; işte bundandır ki çanlar kimin için çalıyor diye sorma; çanlar senin için çalıyor.
  • güzel hikaye ama eksikler var :)
    güzel bir korku filmi senaryosu olabilir (belki de vardır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 5 Haziran 2018; 8:51:8 >

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Bu konularla alakali bir iki anim var.Hatta Allah'in ve dogaustu varliklarin varligina kanitimi da boyle buldum kendimce.Inaniyordum ama emin oldum.

Simdi ruyalar kismi cok onemli ruyalarda dogaustu varliklardan sadece guclu olanlar girer diye birsey yok.Seytan kismini aklindan cikar,seytanla anlasmak diye bir sey vardir dogru.Bazi unluler de yapar ama seytanla anlasmak demek dogru olmaz,cinlerle anlasirsin.Bir nevi bu dunya icin diger dunyani karartirsin.Aref vardi hatirlarsin yetenek sizsinizde.O adamin herkes sirrini cozmeye calisiyordu.O adamin kardesini taniyorum,sirri belli cinleri var.Kardesi benden 30-40 metre otede olmasina ragmen korkutucu duruyor bu herif dememi duyup korkma kardesim demisti.

Neyse konudan uzaklasmayayim.Cinler de insanlar gibidir,muslumani,hristiyani,yahudisi,ateisti vs vardir.Ozgur iradeleri vardir.Gece gelirler genllikle cunku sabah saatlerinde uyurlar.Cinlerin gucleri farkli durumlara bagli olabilir.Kabilesinin kokeni,kabilesinin gucu,cinin yasi vs.Bazi cinler seni oldurebilirken bazilari pek birsey yapamaz.Iyi niyetliyse zaten yapmaz.Bu arada genel bir bilgi uc harfli denmesinden hoslanmazlar cin demeniz daha iyi.

Simdi senin durumuna gelirsek, musallat vakasi olabilir,buyu vakasi olabilir ya da ki buyuk ihtimal budur bir cin senle egleniyor olabilir.Eglenme kismi daha yuksek ihtimal cunku musallat ve buyu olsaydi bu kadar yila birakmazlardi seni su an akil hastanesinde ya da intihar etmis olurdun.Sunu unutma cinler senin korkularindan gucsuzlugunden beslenirler.Sen ne kadar korkarsan onlar da o kadar korkutur cunku bunu eglence icin yaparlar.Cunku iradeleri ve nefsleri vardir.Istiyorsan cagirabilirsin konusmak icin oujai tahtasini kagida yazip cagirirsin.Tek basina yeterli enerji verebilir misin bilmiyorum ama baskalarini riske sokman da mantikli degil.

Konusacaksan sakin sinirlendirme,konusmayacaksan da sakin sinirlendirme,bagirip kufretme bu tarz olaylardan sonra.IStemiyorum git baskasiyla eglen vs de ki kiskirtma.

Tabi bir hoca bulman daha iyi olacaktir ama cok sahtekar var.Geceleri garip davranan hayvanlar veya insanlar gorursen isler biraz sikinti olabilir oyle bir durumda hoca bulman sart.Seytanla anlasma isine takilma boyle isler ruyadan olacak isler degil rituelleri var ve cinlerle anlastigin zaman sana ya kendileri gorunur ya da baska bir canlinin kiliginda gorunurler oyle anlasma yapilir.
    dostum böyle şeyler duyunca bizler mal gibi bir hayat yaşarken halkın bir kısmı süper güçlere sahip ve yaratıklarla uğraşıyormuş gibi geliyor bana
    Söylesene kaçırdığımız ne var ?Söylediklerinin yanlış diyemem bende inanırırım böyle olaylara kesinlikle.Ama Aref öyle aman aman birşey yapmıyordu sanki?Ünlü sihirbazların numralarını taklit ediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 5 Haziran 2018; 9:28:0 >

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Mms ile geldi mesajlar zaten. Whatsap vs ağzımdan çıkmadı öyle bir şey. Hemen gelip yalan damgası vuruyorsunuz. Kardeşim inanmayan çıkar gider yazmaz . Başlığa konuya gelip yazana 10 lira falan yazmadım.

Orijinalden alıntı: riaz

dostum böyle şeyler duyunca bizler mal gibi bir hayat yaşarken halkın bir kısmı süper güçlere sahip ve yaratıklarla uğraşıyormuş gibi geliyor bana
    Söylesene kaçırdığımız ne var ?Söylediklerinin yanlış diyemem bende inanırırım böyle olaylara kesinlikle.Ama Aref öyle aman aman birşey yapmıyordu sanki?Ünlü sihirbazların numralarını taklit ediyordu.

Yok hocam yav estafurullah oyle illuminati gibi bir sey degilim yani kep takip ayin yapmiyorum

Bizim hafif akli gidik bir arkadas var rizeli o sarmis boyle seylere de bir gun yapalim dedi ben de tamam dedim.Ki inanmiyordum da yani muslumanim ama cinlerin oyle gozukecegine bizle temas kurduklarina inanmiyordum sonra aldim tabi cevabimi:)

Hocam arefte ilginc seyler vardi yine de,kutuyu koyuyorlar sahneye kutunun icine sonradan soylenen bisey yazilan bir kagit var onu cikariyo adam.

Ben bu olaylara sardim iste bu olanlardan sonra dynamo diye bir herif var tum bilimadamlari toplansin bu adamin sirrini bulamaz.Bence bir izleyin dynamo demon exposed yazin youtube’a akla akila sigacak seyler degil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Breaking Bad|Dexter|HIMYM|The Mentalist|Monk|Supernatural|The Walking Dead|Under The Dome|Family Guy|Fringe|Arrow|Prison Break

İlk 3 Listem: 1)Breaking Bad 2)Prison Break 3)Dexter

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Yok hocam yav estafurullah oyle illuminati gibi bir sey degilim yani kep takip ayin yapmiyorum

Bizim hafif akli gidik bir arkadas var rizeli o sarmis boyle seylere de bir gun yapalim dedi ben de tamam dedim.Ki inanmiyordum da yani muslumanim ama cinlerin oyle gozukecegine bizle temas kurduklarina inanmiyordum sonra aldim tabi cevabimi:)

Hocam arefte ilginc seyler vardi yine de,kutuyu koyuyorlar sahneye kutunun icine sonradan soylenen bisey yazilan bir kagit var onu cikariyo adam.

Ben bu olaylara sardim iste bu olanlardan sonra dynamo diye bir herif var tum bilimadamlari toplansin bu adamin sirrini bulamaz.Bence bir izleyin dynamo demon exposed yazin youtube’a akla akila sigacak seyler degil

Alıntıları Göster
    o tarz adamların işleri prodüksiyonlu boş değil yani .Prodüksiyon derken hem şov hemde algı yaratma amaçlı.Ama sen cin çağırdım ruh çağırdım diyince iş başka noktaya gidiyor inandırıcılık artıyor.Çünkü hergün böyle olayları binlerce kişi yaşıyor ve kimsenin haberi olmuyor.Bende çok duydum mesela bu yolla loto tutturan veya başka işler karıştırak zengin olan tipleri.A

Sen neler yaşadın azcık anlatsana çok heyecanlı değil mi ? Supernatural izliyormuş gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riaz -- 5 Haziran 2018; 13:43:27 >

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.