Şimdi Ara

Şeytanla anlaşma yaptım herhalde (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
3
Favori
4.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nerede oturuyorsun bi operasyon yapalım o yahudi mahallesine merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9F049B707 -- 4 Haziran 2018; 11:21:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eee kolayi var. hattina giren cikan herseyin kaydi baz istasyonlarinca belirlenir. gidiceksin savciliga psikologdan da raporu alicaksin numaralarin listesini alacaksin.
    Ayrıca bunlar cok eskide kaldı be. Evine uzaktan erişimli kameralar koy ve hareketlerini birinin izlemesine izin ver. Bu arada da telefonuna uzaktan erişimli birinin kontrolüne izin ver.
    Bakalım?
    Bu sefer de rüyamda benden kontrolü kesmemi istediler her yerde bağırmaya başladılar falan dersin :p Psikatik şeyler var eğer csb değilse, cin min, şeytan falan inanma bunlara
  • Real-Gamer kullanıcısına yanıt
    Milleti kandımaya mı çalışmışım? Ss atmışım oraya he ille de inanmıyorsan mesaj atarsın bilgisayara geçince sana bugünkü gelen resimleri atarım.

Uyduruk hikaye imiş. Yalan olduğunu düşünüyorsan yazmazsın kimse seni zorlamadı gir buraya diye. Bir kere bile yalan yanlış şey yazmadım bu forumda. Ben bir şey elde etmek istemiyorum. Psikolog kayıtları,raporları,belgeleri var elimde.

Sizin gibi milleti suçlayanlara ne deniyor acaba psikolojide

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta hepsini cevapladın bir tek bana niye cevap vermedin
  • No ss no güven.

• İstanbul Küçükçekmece'de bir tren istasyonu diyelim

• Operatör uygulamalarında nerden mesaj gelmiş, kim aramış gözüküyor ordan bakabilirsin.

Bizi trollediğine inanmak istemiyorum o yüzden başkasının trollediğini düşünüyorum. Bir ara bazı siteler vardı mesaj falan atıyordu belki öyle bir şeyle atmışlardır.

Pek çok kez paranormal olay yaşadığımı düşündüm ve bunlara inanmadığım için işin aslını araştırdığımda çok saçma şeylerin olduğunu gördüm bazen üst üste binince paranormalmiş gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 4 Haziran 2018; 12:47:37 >
  • Bu konularla alakali bir iki anim var.Hatta Allah'in ve dogaustu varliklarin varligina kanitimi da boyle buldum kendimce.Inaniyordum ama emin oldum.

Simdi ruyalar kismi cok onemli ruyalarda dogaustu varliklardan sadece guclu olanlar girer diye birsey yok.Seytan kismini aklindan cikar,seytanla anlasmak diye bir sey vardir dogru.Bazi unluler de yapar ama seytanla anlasmak demek dogru olmaz,cinlerle anlasirsin.Bir nevi bu dunya icin diger dunyani karartirsin.Aref vardi hatirlarsin yetenek sizsinizde.O adamin herkes sirrini cozmeye calisiyordu.O adamin kardesini taniyorum,sirri belli cinleri var.Kardesi benden 30-40 metre otede olmasina ragmen korkutucu duruyor bu herif dememi duyup korkma kardesim demisti.

Neyse konudan uzaklasmayayim.Cinler de insanlar gibidir,muslumani,hristiyani,yahudisi,ateisti vs vardir.Ozgur iradeleri vardir.Gece gelirler genllikle cunku sabah saatlerinde uyurlar.Cinlerin gucleri farkli durumlara bagli olabilir.Kabilesinin kokeni,kabilesinin gucu,cinin yasi vs.Bazi cinler seni oldurebilirken bazilari pek birsey yapamaz.Iyi niyetliyse zaten yapmaz.Bu arada genel bir bilgi uc harfli denmesinden hoslanmazlar cin demeniz daha iyi.

Simdi senin durumuna gelirsek, musallat vakasi olabilir,buyu vakasi olabilir ya da ki buyuk ihtimal budur bir cin senle egleniyor olabilir.Eglenme kismi daha yuksek ihtimal cunku musallat ve buyu olsaydi bu kadar yila birakmazlardi seni su an akil hastanesinde ya da intihar etmis olurdun.Sunu unutma cinler senin korkularindan gucsuzlugunden beslenirler.Sen ne kadar korkarsan onlar da o kadar korkutur cunku bunu eglence icin yaparlar.Cunku iradeleri ve nefsleri vardir.Istiyorsan cagirabilirsin konusmak icin oujai tahtasini kagida yazip cagirirsin.Tek basina yeterli enerji verebilir misin bilmiyorum ama baskalarini riske sokman da mantikli degil.

Konusacaksan sakin sinirlendirme,konusmayacaksan da sakin sinirlendirme,bagirip kufretme bu tarz olaylardan sonra.IStemiyorum git baskasiyla eglen vs de ki kiskirtma.

Tabi bir hoca bulman daha iyi olacaktir ama cok sahtekar var.Geceleri garip davranan hayvanlar veya insanlar gorursen isler biraz sikinti olabilir oyle bir durumda hoca bulman sart.Seytanla anlasma isine takilma boyle isler ruyadan olacak isler degil rituelleri var ve cinlerle anlastigin zaman sana ya kendileri gorunur ya da baska bir canlinin kiliginda gorunurler oyle anlasma yapilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bamya Avcisi

Bu konularla alakali bir iki anim var.Hatta Allah'in ve dogaustu varliklarin varligina kanitimi da boyle buldum kendimce.Inaniyordum ama emin oldum.

Simdi ruyalar kismi cok onemli ruyalarda dogaustu varliklardan sadece guclu olanlar girer diye birsey yok.Seytan kismini aklindan cikar,seytanla anlasmak diye bir sey vardir dogru.Bazi unluler de yapar ama seytanla anlasmak demek dogru olmaz,cinlerle anlasirsin.Bir nevi bu dunya icin diger dunyani karartirsin.Aref vardi hatirlarsin yetenek sizsinizde.O adamin herkes sirrini cozmeye calisiyordu.O adamin kardesini taniyorum,sirri belli cinleri var.Kardesi benden 30-40 metre otede olmasina ragmen korkutucu duruyor bu herif dememi duyup korkma kardesim demisti.

Neyse konudan uzaklasmayayim.Cinler de insanlar gibidir,muslumani,hristiyani,yahudisi,ateisti vs vardir.Ozgur iradeleri vardir.Gece gelirler genllikle cunku sabah saatlerinde uyurlar.Cinlerin gucleri farkli durumlara bagli olabilir.Kabilesinin kokeni,kabilesinin gucu,cinin yasi vs.Bazi cinler seni oldurebilirken bazilari pek birsey yapamaz.Iyi niyetliyse zaten yapmaz.Bu arada genel bir bilgi uc harfli denmesinden hoslanmazlar cin demeniz daha iyi.

Simdi senin durumuna gelirsek, musallat vakasi olabilir,buyu vakasi olabilir ya da ki buyuk ihtimal budur bir cin senle egleniyor olabilir.Eglenme kismi daha yuksek ihtimal cunku musallat ve buyu olsaydi bu kadar yila birakmazlardi seni su an akil hastanesinde ya da intihar etmis olurdun.Sunu unutma cinler senin korkularindan gucsuzlugunden beslenirler.Sen ne kadar korkarsan onlar da o kadar korkutur cunku bunu eglence icin yaparlar.Cunku iradeleri ve nefsleri vardir.Istiyorsan cagirabilirsin konusmak icin oujai tahtasini kagida yazip cagirirsin.Tek basina yeterli enerji verebilir misin bilmiyorum ama baskalarini riske sokman da mantikli degil.

Konusacaksan sakin sinirlendirme,konusmayacaksan da sakin sinirlendirme,bagirip kufretme bu tarz olaylardan sonra.IStemiyorum git baskasiyla eglen vs de ki kiskirtma.

Tabi bir hoca bulman daha iyi olacaktir ama cok sahtekar var.Geceleri garip davranan hayvanlar veya insanlar gorursen isler biraz sikinti olabilir oyle bir durumda hoca bulman sart.Seytanla anlasma isine takilma boyle isler ruyadan olacak isler degil rituelleri var ve cinlerle anlastigin zaman sana ya kendileri gorunur ya da baska bir canlinin kiliginda gorunurler oyle anlasma yapilir.
    Vay be dünyada neler oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Aradığın numarayı at bizde yolumuzu bulalım

• Bamya Avcisi kullanıcısına yanıt
    Hocam peki bu dediklerin bilim ile niye kanıtlanmıyor? Bi noter grubu ile ayin yapsan mesela?

Ya da bilim adamına gelmiyorlar mı? Bilim adamları dese ki gelin 1-2 test yapalım biz de sizin istediğiniz bir şeyi yapalım falan.

Ben böyle şeylere inanmıyorum ama dediğin gibi gelseler açıkçası altıma s.çarım o yüzden ayin falan denemiyorum böyle iyiyim.

Bunların hepsi herkesle niye eğlenmiyor. Açıkçası ben olsam 7/24 eğlenirdim milletle.

Kafamda deli sorular

• Lars Mikael Akerfeldt kullanıcısına yanıt
    Gönderen kısmı boş. Numara ya da bir mesaj yok. Bomboş bir yer. Kimseyi trollemeye çalışmıyorum çalışsam buraya daha çok şey eklerdim.

Paranormal olaylara ben de inanmıyorum başıma gelen tek olay bu ama ve garip bir şekilde olmaya başladı. Her gün vs değil. Her 3-4 yılda bir ve herkes tarafından da görülüyor. Kız arkadaşım diyor gece gece telefonuna mesajlar geldi sesinden ve mesaj gelince ekran aydınlandığından uyuyamadım. 16 resim yollanmış gece

• quote:

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

Gönderen kısmı boş. Numara ya da bir mesaj yok. Bomboş bir yer. Kimseyi trollemeye çalışmıyorum çalışsam buraya daha çok şey eklerdim.

Paranormal olaylara ben de inanmıyorum başıma gelen tek olay bu ama ve garip bir şekilde olmaya başladı. Her gün vs değil. Her 3-4 yılda bir ve herkes tarafından da görülüyor. Kız arkadaşım diyor gece gece telefonuna mesajlar geldi sesinden ve mesaj gelince ekran aydınlandığından uyuyamadım. 16 resim yollanmış gece
    Hocam bu arada siz onların istediklerini yapıyorsunuz ya onlar sizin istediklerinizi yapıyorlar mı ?
    Yoksa tek taraflı bir anlaşma mı
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Büyü müyü bilmem valla gidebileceğim her yere yapabileceğim her şeyi yaptım. Nasıl kurtulurum onu dahi bilmiyorum

• RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Konuda detaylıca anlattım. Ben mesela otobüste bir kız görüyorum lan ne güzelmiş diyorum gece rüyama geliyor biri bana numara veriyor karşılığında ona bir şey vermemi istiyor ( numara olur kod olur farketmez ) . Sabah uyanınca telefona bakıyorum ve numarası bende var oluyor. Ben de onların istediğini yapıyorum onlar da benim. Ama bu bir anlaşma değil kimseyle anlaşmadım ben bir anda oldu bi numara aradım diye.

Konuyu anneme de anlattım ayrıca dua oku vs diyor. Bakalım ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Lars Mikael Akerfeldt

Hocam peki bu dediklerin bilim ile niye kanıtlanmıyor? Bi noter grubu ile ayin yapsan mesela?

Ya da bilim adamına gelmiyorlar mı? Bilim adamları dese ki gelin 1-2 test yapalım biz de sizin istediğiniz bir şeyi yapalım falan.

Ben böyle şeylere inanmıyorum ama dediğin gibi gelseler açıkçası altıma s.çarım o yüzden ayin falan denemiyorum böyle iyiyim.

Bunların hepsi herkesle niye eğlenmiyor. Açıkçası ben olsam 7/24 eğlenirdim milletle.

Kafamda deli sorular

Hocam kesin olmamakla beraber kendi izlenimlerimden cikardigim sonuclari yazayim.

Ilk gun bu islerden anlayan daha once de karsisinda siluet halinde cin gormus bir arkadas ve cok yakin bir arkadasimla cagirdik.Ucumuzun de imani kuvvetsizdir aslinda ama inancimiz vardi.Enerji konusunda da soyle bir sey dendi bana ne kadar cok odaklanirsaniz inanirsaniz ve ayni zamanda ne kadar cok kisi olursa o kadar gelme ihtimali artiyor.Ilk gun geldi konustuk (biz soruyorduk o fincani itiyordu harflere)Ama isin kotu yani biz cin cagirmamistik insanin ruhu gibi birsey cagirdik.Bunun icin bir terim var ama soyleyip insanlara yaptirmak istemiyorum gerek yok musallat riskleri var.Canli insanlari cagirabiliyorsunuz ama cok gunahmis ben tovbe ettim sonradan..Birinin ruhunu cagiriyorsun ona sorular soruyorsun.Ruh bazen yalan da soyleyebiliyor.Bu cagrilan kisi cagirma esnasinda cok uykusu geliyor ya uyuyor ya da aylak aylak geziyor.

Aklimiza hic atiyorum trump'i cagiralim bunu cagiralim gelmedi vizyonsuzluktan eski sevgilileri cagirdik Neyse iste okulun babanin adi vs soruyoruz.Arada bir kendimizin de bilmedigi seyler soruyoruz iste annenin ismi ne diyoruz soyluyor instagramdan bakiyoruz tutuyor.Neyse sevgilileri cagirdik ben de cagircam dedim cagirdim kizin ruhunu yanlislikla duyuldu mu ne oldu anlamadim cin geldi.Dua okuyoruz bir de seans baslamadan belki ona gelmistir.Ama kotu niyetli bir cin belli,guclu de fincani cok hizli goturuyor.Hani cekmeye kalksak belki cekemeyiz.Oda buz gibi oldu,boyle ama ani isi degisimleri oluyor ayaklarim bir soguyor bir isiniyor digerlerine de oluyor o yuzden masanin altina hic bakmadik korkudan.Camlara tikirdatma sesleri geliyor,camda yansimalarda bazen birsey hareket ediyor.Baya sikintiydi yani,elimizi de cekemiyoruz cunku cekersek cin bu boyutta kaliyor bu da onu sinirlendirir bize musallat olur,bizden sonra kimlere allah bilir.Neyse gitmek istiyor musun diyoruz hayir diyor,soru soruyoruz cevapliyor,muhabbet ediyor bildigin,kabilesini falan da soylemisti bir ara ama unuttum,ateistmis,evliymis vs bir ton soru sorduk cunku gitmek istemiyor.20 dk falan kaldi bizimle sonra gitmek istiyor musuna evet deyine gonderdik altimiza micmistik sonra tum kagitlari yaktik buyulu olabilir diye.

Konudan cok uzaklastim.Bu olaydan bir hafta once hadi abi yaa yapiyorsak yapalim, gelince napicaz ehuehuehu diye kendini deliye vurmus 3 moron kizla denemistik. tabi ki de olmadi.

Bunun ise yaramasi icin inancin olmasi gerekiyor belki.Bilim adamlarinin bu isi denerken acaba olcak mi ya diye dusunerek yaptiklarini tahmin ediyorum.Biz ise baslamadan hadi moruk hizli hizli yapalim da bitsin diye girismistik zihniyet farki

Belki de yapmislardir ise yaramistir ama bunu paylasmamislardir kamuoyuyla.Belki kanitlanmak icin cagiranlara cinler gidemiyordur.O boyutu bilmedigim icin nedenlerini de bilmiyorum.

Eglenme isi cok goreceli,ben korkudan titreyip sigarayi bile agzima denk getiremedigimi bilirim.Arkadasla telefonda derin konular konusurken cizirti basladi telsiz sesi gibi sonra biri de konusuyordu arada ama arapca 4 saat falan korkudan telefonu kapatamadik.Tabi arada nedensiz yere telefon kesilip durdu.Dua ediyordum insallah polis dinliyordur diye,foruma da konum var hatta.En sonunda cama 3 kez deli gibi vurdular ben babamin yanina gecip uyudum,arkadasim tum gun yorgan altindan cikmamis.Kendime cesur derdim bir tek Allahtan korkarim derdim vs laflari var ya.Alayi yalan,acik soyliyim bu isin delikanliligi olmaz korkudan titremeyecek tanimiyorum oyle bir durumda.En kral mafya babasi de gelse altina micar.

Bunu yapan cinler genelde cok durmazlar,eger bahsedersen veya arastirirsan gelmeleri icin davetiye cikarmis olursun.Gelirler bir iki eglenir iki tik yaparlar cama giderler,hee kufredersen baska birsey yaparsan cinine bagli olarak musallat isleri de mumkun.

• quote:

Bu konularla alakali bir iki anim var.Hatta Allah'in ve dogaustu varliklarin varligina kanitimi da boyle buldum kendimce.Inaniyordum ama emin oldum.

ytü de mi okuyosun?

• "Gönderen yok,orası boş görünüyor. Allah Allah dedim kim bu acaba. Ekledim numarayı mesaj attım işte yalandan numaralar silindi kimsiniz vs yazdım"

Demişsin ama şimdi de numara yok ıvır zıvır bir sürü şey söylüyorsun nasıl ekledin hocam o zaman? Hikayeyi uydururken bunu gözden kaçırmış hayret kimse de uyandırmamış. Hikayenin uydurulmuş olma ihtimali yüksek. Ha eğer gerçekten kötü niyetle yazılmadıysa, trollemediğini düşünüyorsan şizofreni belirtileri olabilir hocam bu konuda da ciddiyim. Psikologa gittiğinizi düşünürken hayalinizdeki kişilere danışmış bile olabilirsiniz. Güvendiğiniz ve gerçek olduğunu bildiğiniz bir yakınınızdan yardım isteyin derim. Kötü niyetle veya sizi yargılamak için yazmıyorum, samimiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sauce_2k -- 4 Haziran 2018; 13:54:55 >
  • Yok hayir

• quote:

Yok hayir
    Aref in kardesini taniyom diyince

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.