Balikesir/ayvalik/sarımsaklıda bulunan şeytan sofrası diye bir tepe var ve bu tepede şeytana ait olduğu söylenen bir ayak izi var Buna inanan varmı içinizde yada görenler yorum yaparsa sevinirim dün oradaydim gördüğüm görüntü bana pek inandirici gelmedi. resim ekleyeceğim fakat şu anda bulunduğum ortam buna müsait değil ancak dönüş gününde çektiğim resimleri ekleyebilirim. fakat internette bu resimleri buldum.
ya efsane işte, ruhani varlıkları ete kemiğe büründürdükten sonra çocuk masalından ne farkı kalıyo inançların?
Halk arasında inanılan bir hikaye. Gerçek olmadığı aşikar, sadece bir tesadüf.
Güzel bir yer, 2 sene önce gezmiştim.
Para atanlar ve ip bağlayanlar var dilek dilemek için şeytandan ne diliyorlarsa anlamadim gitti
Şeytan bayağı bir sermaye yapmış. Paralara bak beee. Eğer şeytan o civarda ise şeytanın dışkısını da bulmaları lazım. Ayağı olanın her bir yeri de vardır.
@Drahte'ye şeytan sofrasına gittiğinde bozuk para atıp atmadığını sormuştum. O da ne atacam para mı diye cevap vermişti?
Sonra ne mi oldu? 2 hafta uzaklaştırıldı forumdan.
İşin şakası bir yana o güzelim yerlerin büyük bir kısmı yanmış durumda.
evet ben gitmistim bi rivayete göre seytanlar aksam orda bulsurlarmis bence hikaye ama ama baya bi cogunluk oluyor orda bide manzarasi cok güzel midilli adasini görüyör
bende gitmiştim oraya manzarası cidden süper ya ama o ayak izi halk aarasında yayılmış birşey.bence doğru değil aama yinede bilmiyorum şimdi durduk yerde günaha girmeyeyim
TuGy18
Aman ha şeytan doldurur.
bosverin seytani ayvalık tostu süper seytan feyk
quote:
Orjinalden alıntı: kafeinn
TuGy18
Aman ha şeytan doldurur.
atarlar valla gördükleri şeye para atıyor onlar.
Geçen yaz gitmiştim.Tam gün batımında güzel oluyor orası.
Şeytanın ayağı olayına da inanmıyorum.Kocaman bi yarığa ayak demişler işte.Ama dikka et,para atçam derken
düşme,parçanı bile bulamazlar :)
burayı en cok satanistler falan geziyordur Seytan sofrası falan o bakımdan yani ben gitmem oraya ham benim ne işim var satanismiyim ben ¿
Koku duyarsanız kaçın oradan. Şeytan ayaklarını hiç yıkamazmış aman ha.
delinin biri zamanında cıkarmıstır..dedikodu cu mıllet oldugumuz ıcın abarta abarta bugune kadar duydugunuz gıbı..ama ne yalan soylıyım ısın aslını kımse bılmıyordur..
hayatımda gördüğüm en güzel günbatımının yaşandığı yerdir orası. bir yanda muhteşem bir güneş diğer yanda eşsiz ayvalık manzarası. ama bu son orman yangınından sonra bütün tepe yanmış kül olmuş. içim yandı benim de...
Ben gittiğimde içinde öle bozuk paralar fln yoktu. Bomboştu...Vay beee...
Ben de Ayvalık tarafına gitmek istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: TuGy18
ya k.çımı açsam onada bozuk para atacak bazı cahiller.
aman açma
Ben gitmiştim o ayağın olduğu yerin öbür karşısında (denizi geç karşı tepe ) bir ayak izi daha varmış söylentiye göre. Ben para atmıştım. Yeni evimiz olsun vs vs diye . Oldu birkaç yıl sonra. Ama şeytan sofrasıyla alakası yok
Bana anlatılan hikayeyi anlatıyım.
Çok eskiden orasını bir rum işletiyormuş han mı neymiş. Bu adam aynı zamanlarda başka yerlerde görünüyormuş. Yani adam ın ikizi varmış gibi aynısı başka yerde oluyormuş . İşte bu adamın şeytan olduğunu düşünmüş halk ve bu herifi yakmaya giderlerken adam kaçmış ayak izi orda kalmış. Belki bir yere bırakmıştır dışkısını bilemem
Bana anlatılan bu ne kadar saçma olduğuna siz karar verdin.