Şimdi Ara

Şeytan diyor al Mitsubishi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-mitsubishi-invite-2008-127462582/detay/

Yukarıdaki araba çok güzel değil mi?

26'ya bağlasam, 2000'e bi Prins LPG döşesem ne kadar da güzel olur.

Ondan sonra da son sahibi olurum herhalde ya da 3-4 sene sonra 15-20'ye anca çıkarırım elden.

• evo body kitli olmaması
    iç dizaynının ve direksiyonun şekli
    kiri çiziği gösteren rengi
    ikinci el durumu
    performans getirmiycek motoru

sorun etmiyosanız alın
  • 1.5 pişman eder 1.6 mest eder... Hocam yoksa araç kusursuz LPG bile gereksiz kalıyor. Evo kitde 1500 lira
  • Ne bileyim mitsulere karşı özel bir sempatim var ve özellikle ilandaki kırmızı çoook güzel.

Ama işte ikinci el, parça ve servis durumu frenliyor beni.

Performans arayan biri değilim zaten ve nedense çok sade iç dizaynı nedense acaip hoşuma gidiyor bu arabanın.Sadece mühendislikten ibaret bir his uyandırıyor bende.Benim mühendis olmamdan da kaynaklanıyor olabilir.:)
  • Hocam bende japoncuyum özellikle Mitsu ve Mazda, ikiside gönül arabası ikinci eli gözden çıkarın. Krımızı araç ise benimkide kırmızı bakımı zor keyfi bir şey elbette.
    Parça ve servis anlatıldığı kadar kötü değil...
    Performans konusunu ise test edin uyarsa alın.
    Bütçeniz uygunsa Mazda 3 leri de tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmst -- 11 Haziran 2013; 4:23:29 >
  • arka stopları ve gösterge panelini beğenmedim, geri kalan kısmı fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GMG06

evo body kitli olmaması
    iç dizaynının ve direksiyonun şekli
    kiri çiziği gösteren rengi
    ikinci el durumu
    performans getirmiycek motoru

sorun etmiyosanız alın

evo body kitli olmamasi alma sebebi olmali bence. cok eskilere gitmezsek gunumuzdeki en cirkin arabalarda ilk3 e oynar:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mrmst kullanıcısına yanıt
    1.5 nasıl pişman eder, böyle bir araç için yeterli değil mi 109hp 143nm tork 0-100km/h = 11.6sn tüketim olarak da güzel bir araç 8lt/ 5,5lt
    Benzer modellerden kalır yanı yok bence.

1.6 117hp 154nm tork var. 0-100km/h = 10.7sn 7,4lt / 4,7lt yakıtı var.

1.5 motor bu araba için yeterli. İlandaki aracı 26 zor da 27e alabilirsiniz. Lancer için cruise control olmaması ve yalıtım olarak diğer araçlara göre biraz zayıf olması olumsuz özellik olarak görülüyor. Yalıtımda bir şeyler yaptırılabilir.

Artı yönleri ise ASTC(ESP+TC) ve yakıt ekonomisi diyebiliriz. Diğer donanımlar zaten birçok arabada var. rahatlıkla fabrika değerlerinde kullanırsınız. BRC veya prins lpg ile yakıtı da üzmez. 3-4yıl sonra aynı fiyata alacağınız aracın durumu ne olur bilinmez...

Servis fiyatlarının o kadar da çok yüksek olmadığını söylüyorlar. Elbette sahip olup da konuyu görüp yorumunu katacak forum üyeleri vardır.

• 2011 1.6 sunroof'lu, manuel Invite'ım var, 21.000 Km.'de. 20.000 periyodik bakımını yetkili serviste yeni yaptırdım. 405 TL. ödedim.

Arabamı her gün Ankara gibi Türkiye'nin en kalabalık 2. trafiğinde kullanıyorum. Tüp taktırmadım, taktırmayı da düşünmüyorum.

Olsaydı dediğim özellik belki cruise control olabilir ama yılda sadece 2 ya da 3 kere uzun yola çıkıyorum. Çok da dert değil yani.

Virajlarda kendini güvende hissetmek ne demek bu arabada anladım. Sürüş zevki ve yakışıklılığına söz söyleyen espri yapıyodur, o kadar!

En çok eleştiri alan yönlerinden biri çok ses alması...bu araba sportsedan geçiyor! Kapılarından da tok ses gelmez! Duymazsınız sonra üzülürsünüz, aman diyim!

İç mekandan da ara sıra çıtırtılar gelir sert plastik yüzünden. Seyir halindeyken ara ara plastik aksamı okşamaktan hoşlanan arkadaşlar için bu durum pek hoş olmayabilir!

Arabamı 0 aldım 2. el durumunu düşünmeden. Yatırımımı başka enstrümanlara yapmayı tercih ediyorum (Dolar, Euro, altın, hisse senedi, bono, tahvil, v.s.) Mesela geçen yıl eve televizyon aldım Sony, onun da 2. elini hiç düşünmemiştim.

Yani kısaca bu arabayı tercih etmeden önce epey düşünmeniz gerekecek!
    Hoş, bana kalsa çok kişi almasın zaten, ne kadar az o kadar iyi.

• arkadaş hay ben böyle düzenin...güzel kardeşim bundan daha mantıklı araç varmı göstersene.hala daha almadan düşün diyenler var tek hücrelimisiniz beyler?illa 47 bine polo için 6 ay sırayamı girsin millet.bumu mantıklı seçim?mis gibi caponu bulmuşsun tip desen güzel heybetli makul fiyatlı bi araç.zaten aldığın araba 25 binlik belliki durumun orta halli.madem orta hallisin sende bin 6-7 sene kardeş nedir derdin ne diye 2.elini düşünürsün 25 binlik arabanın.hani alsan 100 binlik bi araba düşün 2.elinide bu arabanın bile 2.elini düşünüyosan allah akıl fikir versin.al pişman olmazsın kardeş al gitsin golfe poloya ev parası veren adamlara güler geçersin
  • Sony'nin 2.elini düşünmeme kısmı iyiymiş

Forumda mantık sahibi insanların olduğunu görmek güzel.Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
  • Teşekkür ederim
  • şeytanın fikirleri genelde ticari anlamda mantıklı olur. dolayısıyla mitsubishi önermişse muhtemelen ticari araç olarak önermiştir. binek olarak genelde fiat, renault, vw gibi markaları öneriyor, sponsorluk durumu felan da var unutmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeroseven

Ama işte ikinci el,

Şu kriter sende olduğu sürece vw opel honda toyota ford.
    Onun dışındaki markanın konusunu açman bile yersiz.
  • Şeytana uymayin derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Ama işte ikinci el,

Niçin? Arabamı satamiyorum diyen çok lancer sahibi mi var piyasada?

Mitsubishi forumunda üye olan yüzlerce lancer sahibi var. 1 ay süren görmedim. Genelde 1-2 haftada satılıyor. Hatta 1.5 satıp sırasıyla 1.6 2 tane 1.8 ve 1.6 sportback alıp satan arkadaşımız var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Niçin?

2. el lakırdısı çeviren kullanıcının bakış açısı bellidir.
    sizin forumda mitsuyu şakağa silah dayayarak da satsalar size şu cevap verilir:
    İkinci eli yok ki bunun ehueuheuheuh
    Onun için kendinizi de kasmayın,bizi de yormayın.
    2. el dendi mi?
    Galerici arabası.
    Nokta.
  • quote:

quote:

quote:

Ama işte ikinci el,

Niçin? Arabamı satamiyorum diyen çok lancer sahibi mi var piyasada?

Mitsubishi forumunda üye olan yüzlerce lancer sahibi var. 1 ay süren görmedim. Genelde 1-2 haftada satılıyor. Hatta 1.5 satıp sırasıyla 1.6 2 tane 1.8 ve 1.6 sportback alıp satan arkadaşımız var.

İlanlarda aylarca duran Lancer'lar gördüm, bizzat konuştuklarım oldu; satamadılar, sonra ilanı kaldırdılar. Keşke satılsa, çok da güzel olacak, benim gibi iç anadoluda yaşayan biri için taa İstanbul'a falan almaya gitmek zorunda kalmam hiç değilse. Ha aldım mı? Maalesef hâlâ alamadım.

• aynı şeytan bana da diyor mitsu al diye ama ben hiç takılmıyorum 2.eline filan
  • quote:

quote:

Niçin?

2. el lakırdısı çeviren kullanıcının bakış açısı bellidir.
    sizin forumda mitsuyu şakağa silah dayayarak da satsalar size şu cevap verilir:
    İkinci eli yok ki bunun ehueuheuheuh
    Onun için kendinizi de kasmayın,bizi de yormayın.
    2. el dendi mi?
    Galerici arabası.
    Nokta.

Benzetmeyi anlayamadım. Kastığım yok. Galerici arabası demek.. ucuza giden araba demek. hiçbir galerici sattığı malı pahalıya almaz. Galericiler bu markaları satıyorsa demek ki istediği fiyata satamayan pek çok "piyasa arabası" var demektir.

Mitsubishi'nin sıfırı satılmıyor deseniz anlarım ama ben 1-2 değil onlarca örnekten bahsediyorum. 2.el alıp 2.el satan sırf buluşmalarda tanıştığım onlarca kişi var. Bir tanesi de satamıyorum diye ağlamıyor.

Mitsubishinin kendine has bir meraklısı var. Colt - Lancer farketmiyor.. Millet sırada bekliyor.. Ancak zaten sıfır alan az olduğu için 2. elde istenen özellikte zor bulunuyor.

@trcn

İlanda aylarca durmasının pek çok sebebi olabilir. Bakın arkadaşım bu sene Honda Jazz'ını TAM 2 AY satamadı. Sebep? Sağ-sol kapıda boya var.. 2005 model, ön göğüs kısmı makyajlı olan model arabaya 16 veren olmadı.. Gitti 16500 veriyor diye Citröen'e verdi Sıfır Citröen C4 aldı. Ancak o bayii 1 haftada 17800'e sattı arabayı.

Demem o ki.. 1 kişi yada 1 olaya bakarak ezbere yorum yapmak doğru değil.

Skoda
    Ford
    ve önceden Opel kullandığım için Opel forumuna da üyeydim. Bu markalara gönül vermiş seçmece insanların ortamında en çok 2.el araç arayan insan Mitsu'da gördüm.

Kendim de ilanda 16 saat duran bir Colt aldım. ben 7 Şubat tarihinde 7 günde sattım. Bartından gelecek birine söz vermişken alıcı zorla arattı, gelme dedirtti. Telefonda helallik aldılar.

2.el Mitsu alacaksanız.. Araç temizse.. ucuza alıyorsanız kesinlikle satışta zorluk yaşamazsınız.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.