Şimdi Ara

seyir zevki en yüksek takım kim olacak?(2009-2010) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GS'nin oyunu tat vermeyecek gibi belli bir müddet.
    BJK yine mücadele gücü ile ön plana çıkacak.
    Fenerbahçe Brezilyalılarından dolayı seyir zevki verecektir fakat ne kadar takım olmayı başarabilirler bir fikrim yok.
  • bjk nin oturmuş kadrosu bu sene uyum sürecinide atlatarak daha pozitif olarak karşımıza çıkacaktır.
    gs-fb iyi transfer yaptılar. yabancıların lige ısınmaları zaman alıyor. aynı şekilde yerlilerinde takıma ve klübe.
  • bu sene güzel bir lig olacak inşallah (temenni)
    3 büyük takımımız arasında lig gidip gelecektir.
    beşiktaş geçen seneden kalan takım olma hüvviyeti ile biraz daha ağır basıyor. lyon ve catania maçları ölçü olamaz daha takım 2 maç yaptı yeni transferleriyle. fenerbahçeninde bi kaç maçını izledim yeni transferlerin uyum sürecini aşmasıyla birlikte bu ligin şampiyon adaylarındandır.galatasarayın ise tobol maçları asla ölçü olamaz
    ben galatasaradan en az 4-5 futbolcunun ismini yeni duydum as kadro ile çıktıklarında herşey değişecektir.
    sivas ve trabzonspor a bu sene ben pek fazla şans vermiyorum. bursa ve gaziantep in iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. ligde ilk 6-7 haftayı iyi geçiren takım şampiyonluğun en önemli adayıdır

• Beşiktaş ve Trabzon'u beğendim izlediğim kadarıyla. Trabzonspor'da Barış Memiş güzel işler yapacak bu sene.
  • seyir zevki nedir? yani sağa sola çok pas yapınca seyir zevki iyi futbolmu oluyor.takım olmakla iyi futbolda farklıdır.takım olursun ama iyi futbolun yanından geçemezsin.bana göre seyir zevki tempolu hızlı oyundur.hızlı hucumdur.yani orta sahada 20 defa paslaşmak seyir zevki vermez.bu sene gs pas yapınca aaa ne güzel oynuyor denilecek sanırım.geçen senede fener bol bol paslaşıyordu.

bjk konusunda erken yorumlar yaptım.geçen seneki oyuna göre seyir zevki yüksek değildi.en çok taraftarına maçlarda sıkıntı veren bjk ydi herhalde.bu sene yeni transferler ve yeni bir anlayış olurmu bilemiyorum.mustafa denizli aynı mustafa denizli.bekleyip görmek lazımdır yinede.bjk takım oldu demekle iyi futbol oynuyor demek arasında fark var.
  • beşiktaş ın hucum hattı çok harika adamlar tutulmuyor birde nihat geldi korkulur bunlardan
  • BJK nin defansı şuan sağlam gibi(nazar değmesin ) ortasahamızda iyi ancak ileride hafif sorun yaşıyoruz bobo tek başına çok yalnız ve etkisiz kalıyor ya onun yanına teknik hızlı bi futbolcu forvet olacak yada forvetin arkasında yine teknik gücü yüksek hava ve ara pas kabiliyeti iyi olan kısacası bi 10 numara lazım onuda halledersek bence seneye en güzel futbolu biz oynar ve yine şampiyon oluruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_Knight

BJK nin defansı şuan sağlam gibi(nazar değmesin ) ortasahamızda iyi ancak ileride hafif sorun yaşıyoruz bobo tek başına çok yalnız ve etkisiz kalıyor ya onun yanına teknik hızlı bi futbolcu forvet olacak yada forvetin arkasında yine teknik gücü yüksek hava ve ara pas kabiliyeti iyi olan kısacası bi 10 numara lazım onuda halledersek bence seneye en güzel futbolu biz oynar ve yine şampiyon oluruz

özellikle kaliteli ve avrupalı futbolcular gelirse lig erken biter.

• yha beyler herkes besiktas ii takım oldu oturmus bi kadroları var diyoda geçen seneki şampiyonluk şapkadan çıktı hic ii oynamadılar son dakkalar ve sans faktörü onları şamp yaptı.
    Ama bu seneye gelirsek bence ilk yarı kimseden ii perf beklemesin kimse ve ayrıca beşiktaşın şamp ligi maçlarıda oynanacak formunu düşürür şamp yine son 5-6 hafta belli olur gibime geliyor
  • Fenerbahçe bu sezon yine istediğini bulamayacak,Daum'un hedefi şampiyonluk bunun haricinde Avrupada başarıdan önce TSL şampiyonluğunu istiyor,yeni bir kadro ve açıkçası Daum'un bu sene başarı getereceğini sanmıyorum takıma...Brezilyadan alınan 2 oyuncuyu pek fazla tanımıyorum ama takıma ne kadar yarar sağlar bilinmez
    Galatasaray da yeni takım olma yolunda ,sistemin oturma süreci ne kadar kısa olursa Galatasaray için başarı o denli artar,en büyük zaafı savunma olacak bu sene,Gökhan Zan ve Servet savunmada ağır kalacaklar onun haricinde sorun olacağını sanmıyorum,Galatasaray'ı Fenerbahçe'den daha şanslı olduğunu söyleyebilirim
    Beşiktaş İsmail olsun Ferrari olsun nokta transferler yaparak takımı güçlendirdi,Nihat'ın kadroya dahil olmasıyla en büyük şampiyonluk adayı Beşiktaş...Mustafa Denizli'nin kurulu oyun formatı sebebiyle diğer takımların bir adım önüne geçecektir şampiyonluk konusunda,Avrupada tam olarak bir başarı beklentisi içinde değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: teknocel

seyir zevki nedir? yani sağa sola çok pas yapınca seyir zevki iyi futbolmu oluyor.takım olmakla iyi futbolda farklıdır.takım olursun ama iyi futbolun yanından geçemezsin.bana göre seyir zevki tempolu hızlı oyundur.hızlı hucumdur.yani orta sahada 20 defa paslaşmak seyir zevki vermez.bu sene gs pas yapınca aaa ne güzel oynuyor denilecek sanırım.geçen senede fener bol bol paslaşıyordu.

bjk konusunda erken yorumlar yaptım.geçen seneki oyuna göre seyir zevki yüksek değildi.en çok taraftarına maçlarda sıkıntı veren bjk ydi herhalde.bu sene yeni transferler ve yeni bir anlayış olurmu bilemiyorum.mustafa denizli aynı mustafa denizli.bekleyip görmek lazımdır yinede.bjk takım oldu demekle iyi futbol oynuyor demek arasında fark var.

o zaman bende "ibb abdullah avcı ile izlenesi bir takım olur" sözünle senin mantığın arasında çelişki var diyorum ... abdullah avcıyı tüm diğer anadolu klüp teknik direktörlerinden ayıran takımlarının bol pas yapmasıdır ....eğer sağa sola çok pas yapmak zevkli değilse ibb izlenesi bir takım olmaz senin mantığına göre ....

ayrıca bana göre şuan tempolu en hızlı oyunu oynayan takım barcelonadır ama topu aldıklarında 20 pastan aşağısınıda yapmıyorlar ... yani hem hızlı hem tempolu hemde bol paslı oynuyorlar ... hepsi bir arada olabiliyor .....ama senin hızlı tempolu oyundan kastın defanstan 50 metrelik bana göre şişirme sana göre uzun paslı oyunsa ben bunu sevmiyorum ... galatasaray uzun yıllar böyle oynadı ... defanstan şişir topu hakan şüküre hakan atarsa olur atamazsa bir daha denersin ... hiç sevmedim bu tarz oyunu ... ama böyle oyundan hoşlanan adama da sen futboldan anlamıyorsun demem ... seyir zevki herkese göre değişir ....

• quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

quote:

seyir zevki nedir? yani sağa sola çok pas yapınca seyir zevki iyi futbolmu oluyor.takım olmakla iyi futbolda farklıdır.takım olursun ama iyi futbolun yanından geçemezsin.bana göre seyir zevki tempolu hızlı oyundur.hızlı hucumdur.yani orta sahada 20 defa paslaşmak seyir zevki vermez.bu sene gs pas yapınca aaa ne güzel oynuyor denilecek sanırım.geçen senede fener bol bol paslaşıyordu.

o zaman bende "ibb abdullah avcı ile izlenesi bir takım olur" sözünle senin mantığın arasında çelişki var diyorum ... abdullah avcıyı tüm diğer anadolu klüp teknik direktörlerinden ayıran takımlarının bol pas yapmasıdır ....eğer sağa sola çok pas yapmak zevkli değilse ibb izlenesi bir takım olmaz senin mantığına göre ....

ayrıca bana göre şuan tempolu en hızlı oyunu oynayan takım barcelonadır ama topu aldıklarında 20 pastan aşağısınıda yapmıyorlar ... yani hem hızlı hem tempolu hemde bol paslı oynuyorlar ... hepsi bir arada olabiliyor .....ama senin hızlı tempolu oyundan kastın defanstan 50 metrelik bana göre şişirme sana göre uzun paslı oyunsa ben bunu sevmiyorum ... galatasaray uzun yıllar böyle oynadı ... defanstan şişir topu hakan şüküre hakan atarsa olur atamazsa bir daha denersin ... hiç sevmedim bu tarz oyunu ... ama böyle oyundan hoşlanan adama da sen futboldan anlamıyorsun demem ... seyir zevki herkese göre değişir ....

50 metre ileriye şişirmekle 4-5 pasta dikine kaleye doğru! hucum yapmak farklıdır.manu şişirmiyor.barcanın sağa sola yaptığı pasları en aza indirip dikine ileriye paslarla rakip ceza alanına gidiyorlar.zaten günümüz ofsayt taktiğinde 50 metrede bekleyen ofsaytta kalır.50 metre değil ama 10 metre (misal)paslar ve bu paslar ileriye doğru.barca nın tempolu oynadığına katılmıyorum.belki yenik olduğu zamanlar genelde tempo yapabilir.ama ilk düşüncesi sağa sola oldukça çok pastır.abdullah avcı barca gibi oynatmıyor bence.örnek(ibb-fener maçı)bol paslı oynuyor barca ama hızlı değiller.sen barcanın kendi alanından çıkıp 3 e3 rakibi yakaladığına çok şahit oldun mu?o kadar paslaşma hastalığı olmuşki ister istemez barca paslaşırken rakip kendi alanına yerleşiyor.sağa sola pas izlemeyi seviyorsan o senin tercihin.pasa karşı değilim.ama her topu kaptığındada 20 pas yapmak sıkıcı bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: *ORION*
    Fenerbahçe bu sezon yine istediğini bulamayacak,Daum'un hedefi şampiyonluk bunun haricinde Avrupada başarıdan önce TSL şampiyonluğunu istiyor,yeni bir kadro ve açıkçası Daum'un bu sene başarı getereceğini sanmıyorum takıma...

daumun en önemli özelliğidir sıfırdan bi takımı başarıya ulaştırmak.
    fenerbahçeye ilk geldiği sezon
    +kölne geldiği zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamez

beşiktaş ın hucum hattı çok harika adamlar tutulmuyor birde nihat geldi korkulur bunlardan

Benimde bu sene en çekindiğim forvet hattı Gs'ninki.

Keita---Baros---Kewell

Allahtan G.zan var defanstada durum biraz daha hafifleşiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Merhaba,

Kendiniz calip kendini soyluyorsunuz. Kendi bolumunude konusun o zaman... Hocasi degismis takimlar hakkinda hala en iyi takim oyununu oynayacak diyebiliyorsunuz ya helal olsun... Once cikartin at gozluklerinizi, sonra tartisalim...

Tesekkurler,

Hicks

geçtiğimiz sezon ortasında gelen Mustafa Denizli, takımı şampiyon yaptı?

işine geldi mi hoca değişikliği dezavantaj, işinize gelmedi mi avantaj !

at gözlüğünü kim çıkarsın, soruyorum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..

quote:

Merhaba,

Kendiniz calip kendini soyluyorsunuz. Kendi bolumunude konusun o zaman... Hocasi degismis takimlar hakkinda hala en iyi takim oyununu oynayacak diyebiliyorsunuz ya helal olsun... Once cikartin at gozluklerinizi, sonra tartisalim...

Tesekkurler,

Hicks

Merhaba,

Ne kadar akillisiniz siz ya... Aragones ve Skibbe buradalardi degil mi bir onceki sene... Ayrica Denizli'nin geldigi haftayi ve devreyi kacinci bitirdigimizi hatirlayabiliyor musunuz?

Laf olsun torba dolsun!

Cikarin su at gozluklerini cikarin!

Tesekkurler,

Hicks

• Günümüz futbolunda Orta saha çok önemli. Takımların Orta sahalarına bakarsak en iyi Fenerbahçe. Çok alternatifli bi kadro oldu. M.Topuz ve Ö.Hurmacıda formuna kavuşunca ne olcak hiç bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

quote:

50 metre ileriye şişirmekle 4-5 pasta dikine kaleye doğru! hucum yapmak farklıdır.manu şişirmiyor.barcanın sağa sola yaptığı pasları en aza indirip dikine ileriye paslarla rakip ceza alanına gidiyorlar.zaten günümüz ofsayt taktiğinde 50 metrede bekleyen ofsaytta kalır.50 metre değil ama 10 metre (misal)paslar ve bu paslar ileriye doğru.barca nın tempolu oynadığına katılmıyorum.belki yenik olduğu zamanlar genelde tempo yapabilir.ama ilk düşüncesi sağa sola oldukça çok pastır.abdullah avcı barca gibi oynatmıyor bence.örnek(ibb-fener maçı)bol paslı oynuyor barca ama hızlı değiller.sen barcanın kendi alanından çıkıp 3 e3 rakibi yakaladığına çok şahit oldun mu?o kadar paslaşma hastalığı olmuşki ister istemez barca paslaşırken rakip kendi alanına yerleşiyor.sağa sola pas izlemeyi seviyorsan o senin tercihin.pasa karşı değilim.ama her topu kaptığındada 20 pas yapmak sıkıcı bir durum.

hocam barcelona genelde takımları kendi sahasına hapsederek oynuyor .. ama barcelonanın bir sürü maçta rakibi 3e 3 yakaladığını gördüm .. barcelona real madrid son maçı izle sende görürsün ... benim futbol kriterime göre barcelona oynamıyor her maç farklı bir şiir yazıyor ..barcelona çok pas yapıyor ama bana göre hiçbir tane boş pası yok ... bilerek isteyerek yana sağa sola çok organize pas yaparak rakibin forvetleri dahil tüm takımı kendi ceza sahası çevresine hapsediyor.....manuyu hep örnek vermişsin de finalde manu barça karşısında hiçbirşey yapamadı hatırlatırım ....futbolu havadan değil yerden oynayayn her takım benim için eftaldir ... bu nedenle ingiltere liginde beni cezbeden tek takım arsenal ...dediğim gibi herkesin zevki farklıdır .... anladığım kadarı ile sen kontra ataklardan hoşlanıyorsun eyvallah ... ben kontra atak futbolundan tabiri caizse nefret ediyorum ... galatasarayın manu gibi oynamasındansa barcelona gibi oynamasını tercih ederim ....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_Legend..

quote:

Merhaba,

Tesekkurler,

Hicks

Merhaba,

Ne kadar akillisiniz siz ya... Aragones ve Skibbe buradalardi degil mi bir onceki sene... Ayrica Denizli'nin geldigi haftayi ve devreyi kacinci bitirdigimizi hatirlayabiliyor musunuz?

Laf olsun torba dolsun!

Cikarin su at gozluklerini cikarin!

Tesekkurler,

Hicks

olabilir, takıma eninde sonunda adapte olup takım şampiyon olmadı mı? hem Beşiktaş'ın çıkışa geçtiği zamanki süreç, Daum'un lig başlayana kadar geçireceği süreç olamaz mı yani?
    Aragones ve Skibbe'ye göre daha geç geldi Mustafa Denizli.
    ve takımı şampiyon oldu. şimdi Rijkaard ve Daum da, Mustafa Denizli'ye göre daha geç geldiler.

at gözlüklerini çıkardık, bekliyoruz sezon sonunu.

üstüne üstelik, Zico'da geldiği sene Fenerbahçe'yi şampiyon yapmıştı!

istatistiklerle devam edecek olursak, Beşiktaş'ta 100. yıl şampiyonluğundan sonraki sezon teknik direktör değişmemişti. Fenerbahçe'de ise takımın başına Daum getirildi. ve ve ve sezon sonu Daumlu Fener, şampiyon olmuştu ?

• fm de ben bu takıjmla açı kara şampiyon olurdum, bence FM gerçek hayattan daha gerçekçi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.