Şimdi Ara

Seyahat izin belgesi almam gerekiyor mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
3.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar, ben anlamadım bu işi. Tokattan - Mersine gitmem gerekiyor özel aracımla. Mersine giriş çıkış yasağı yok bilindiği gibi, Tokatta zaten yok. Yol üstü sadece Kayseri var o da merkeze girmeden çevre yolundan geçicem. İzine ihtiyaç var mı ? Diyelim var bir yerde vergi levhası ile izin verildiğini duymuştum bu konu hakkında da bilgisi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şöyle ki ikametgahın neredeyse oraya gitmek için izin alman çok kolay
  • quote:

Orijinalden alıntı: alişderler

şöyle ki ikametgahın neredeyse oraya gitmek için izin alman çok kolay
    İkamet tokatta, giderken kayseride geri dön yaparlar mı onu hesap edemiyorum. Şehir merkezine girmeyecem bile çevre yolundan çıkıp gitcem

• veni60 kullanıcısına yanıt
    esnaf iseniz esnaf ve sanatkarlar odası ndan izin belgesi alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 11 Mayıs 2020; 21:2:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

esnaf iseniz esnaf ve sanatkarlar odası ndan izin belgesi alırsınız
    esnaf değilim şahıs işletmem var home office olarak çalışıyorum. Bir yerde okumuştum da vergi levhası ile izin veriyorlar diye
    geçen il giriş çıkışları yasak iken afyon dan konya gitmiştim polislere durumu anlatım izin verdiler

vergi levhası varsa gine olur mazeme yapamyan gidecem diye bir iki bir şey fatura kestir sıkıntı olmaz
    Tokat'tan Mersin'e gidip gelirken geçebileceğin şehirler

Konya, Kayseri, Adana, Ankara, Osmaniye

Bunların arasında giriş-çıkış yasağı olan şehirler var.

Haritayı açıp giriş çıkış yasağı oLMayan şehirlere bakar mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Tokat'tan Mersin'e gidip gelirken geçebileceğin şehirler

Konya, Kayseri, Adana, Ankara, Osmaniye

Bunların arasında giriş-çıkış yasağı olan şehirler var.

Haritayı açıp giriş çıkış yasağı oLMayan şehirlere bakar mısın?
    haci abi sen nereye bakıyon haritadan :D konya ankara osmaniye ne alaka :D Benim güzergahımda sadece kayseri var
  • Merhaba ben jandarmayim. Durumunuzu anlatırsanız kimse size bişey demez. Ayrıca Kayseriliyim çevreyolu kullanmak demek aslında Kayseri'ye giriş yapıyorsunuz demektir. Seyahat belgeniz Mersin'e ise mecbur geçeceksiniz. İçiniz rahat olsun tabi seyahat belgeniz ve ikamet belgenizi yanınızda bulundurun. Gıcıklık yapan vardır illaki. Yoksa biz çok karışmıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: mmS Bilisim

Merhaba ben jandarmayim. Durumunuzu anlatırsanız kimse size bişey demez. Ayrıca Kayseriliyim çevreyolu kullanmak demek aslında Kayseri'ye giriş yapıyorsunuz demektir. Seyahat belgeniz Mersin'e ise mecbur geçeceksiniz. İçiniz rahat olsun tabi seyahat belgeniz ve ikamet belgenizi yanınızda bulundurun. Gıcıklık yapan vardır illaki. Yoksa biz çok karışmıyoruz
    Merhabalar, Tekirdağ'dan Mersin'deki evime gitmem gerek. Ama ikametim Tekirdağ'da Mersin'gitmem için nasıl izin belgesi alabilirim? Bu işin çözümü nedir? yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
  • Kaymakamlıktan ya da bulunduğunuz yerdeki en yakın karakoldan alabilirsiniz

• Merhaba. Yasak olmayan iki il arasında yanımda çocukla gidebilir miyim

• ben de merak ediyorum sorunun cevabını?
  • darknorrec kullanıcısına yanıt
    Polis seyahat izin belgesi alman lazım demişti. Onay çıkmadı ben de belgesiz çıktım yola. Durduran soran olmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seyahat yasağı olmayan iki il arasında otobüs yolculuğu için seyahat izin belgesi gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.