Şimdi Ara

Seviyorum Ve Gittim Konustum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar olayi anlatmistim diger konumda kizla surekoi bakistik 3-4 gun boyunca nasil konusacagimi dusundum ve en sonunda ozguvenimi alip sinifi bosalttim kiza kac gundur sana birsey soylemek istiyorum dedim senden cok hoslaniyorum dedim sevindi bende sana karsi bos degilim dedi yani dh repligini gerceklestirdim arkadaslar

• vaayyy yakışırrr
  • Hadi hayırlısı
  • hadi bakalım
  • bu kadar :) çok zor değilmiş di mi gidip konuşmak :)
  • hayırlı olsun kardeş burdan diğer asosyallerede örnek olsun bu tür şeyler. kızları gözlerinde ilah gibi görmekten vazgeçsinler artık onlarında insan olduklarını unutmasınlar.
  • bence bu açtığın konu iyi olmadı.Şimdi aklına esen herkes gidip konuşacak ve çoğu da hayal kırıklığına uğrayacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bugün BİMCELL ALMAYA GİTTİM VE
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla iki gun oldu ama simdiden cok baglandik insallah ayrildik aci cekiyorum diye bir konu acmak nasip olmaz hoslaniyorsaniz gidin soyleyin ben soyledim simdi cok mutluyum utanmanin alemi yok benimde cumleler bogazima takildi soylerken ama yinede soylemeye cesaret edebildim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlemdarBilisim

Evet arkadaslar olayi anlatmistim diger konumda kizla surekoi bakistik 3-4 gun boyunca nasil konusacagimi dusundum ve en sonunda ozguvenimi alip sinifi bosalttim kiza kac gundur sana birsey soylemek istiyorum dedim senden cok hoslaniyorum dedim sevindi bende sana karsi bos degilim dedi yani dh repligini gerceklestirdim arkadaslar

DH SENİNLE GURUR DUYUYUOR REYİZZZZ Keşke bizim sınıftada seviceğim bir kız olsa hepsi süt ve m4l
  • Onu görüp her gün öleceğinize, gidip konuşun bir gün ölün daha iyi değil mi ?
    Hem sizin karınıza :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

güzel ama ilerde ayrıldık çok seviyorum napmam lazım konusu açmazsan sevinirim

• helal olsun
  • keşke o hataya düşüp aynı sınıftan biriyle sevgili olmasaydın :) yinede hayırlı olsn.
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuralpsahin

keşke o hataya düşüp aynı sınıftan biriyle sevgili olmasaydın :) yinede hayırlı olsn.

neden? herşey çok iyi gidiyor yarın buluşacağız
    sizce ilk buluşma için ne yapmalıyım bir hediye tarzı birşeyler fln almalımıyım
    para önemli değil
    önemli olan kızın mutlu olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlemdarBilisim

quote:

Orijinalden alıntı: onuralpsahin

keşke o hataya düşüp aynı sınıftan biriyle sevgili olmasaydın :) yinede hayırlı olsn.

neden? herşey çok iyi gidiyor yarın buluşacağız
    sizce ilk buluşma için ne yapmalıyım bir hediye tarzı birşeyler fln almalımıyım
    para önemli değil
    önemli olan kızın mutlu olması

kardeşim hep böyle bu ya canını sıkma beni dinleme ama sonucta bitiyo yani hiç yoktan üniversiteden önce sakın bitirme yanikendine yazık edersin
    ilk gün içinde biraz geç kaldın hediye için 1 günde bomba gibi bi hediye alamazsın kolye küpe parfüm vs. alabilirsin bence kelimelerinle iz bırak iltifatlarınla

• hemen hediye felan alma ne bileyim ele ele tutuşmayı dene biraz yürü bir cafe de (onun daha önce gitmiş olamadığı bilmediği) kahve için yani ilk günden hem sıkma hemde şımartma, bol şans : )))
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet1985

hemen hediye felan alma ne bileyim ele ele tutuşmayı dene biraz yürü bir cafe de (onun daha önce gitmiş olamadığı bilmediği) kahve için yani ilk günden hem sıkma hemde şımartma, bol şans : )))

bunları konuşana kadar parfüm aldım bakalım hadi hayırlısı hiç gitmediği bir yere götüreceğim
  • bende cok yedim o ayni okulda cikma hatasini cok bela bişey ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.