Şimdi Ara

Sevinçten ya da üzüntüden gözyaşı döktüğünüz maç? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
2
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Derek Hale

Meşhur Denizli maçı ve sözde şikeli sezonda Antep vs maçında falan

tescillenmiş birşeye hala 'sözde' diyorsunuz
  • Hamitin Schalke'ye attığı golde o kadar ağladımki. Artık hem sevinçten hem üzüntüden, adam sanki işte ben buyum demişti ya
  • Tugayin veda maçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkek adam ağlar mı olum? Ağlar tabi.
    Denizli şampiyonluğunda, arabada totem yapan arkadaşları izlediğimde, Uefa kupasını aldığımızda gözlerim dolmuştu mutluluktan.
  • bursa şampiyonluk günü bildiğin sevinçten ağladım ya şimdi bile hatırlayınca gözlerim doldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

Orijinalden alıntı: Derek Hale

Meşhur Denizli maçı ve sözde şikeli sezonda Antep vs maçında falan

tescillenmiş birşeye hala 'sözde' diyorsunuz

O kadar şikeliydi ki antep maçında falan tutamadım göz yaşlarımı
  • Hiç maçlarda ağlamadım fakat sevinirken kendimi kaybettiğim maçlar var
    Biri Semih'in gol attığı Hırvatistan maçı, sokağı inletmiştik nerdeyse dayımla baya coşmuştuk
    Bir de Gaziantep maçında çok sevinmiştim Andre Santos gol attığında. Evde tur atmıştım sevinçten deli gibi koşmuştum
  • uefa kupasini aldigimiz mac aglamistim.
    yasim kucuktu ama dogustan gs liyiz

• Santos'un Antep'e attığı golden sonra sevinçten projeksiyon perdesine kafa atmıştım

• Ağladığım değilde Santos'un golünden sonra yeri göğü ayağa kaldırmıştım Chelsea 2-1 maçta da çok fena sevinmiştim. Denizli ve Bursa'ya kaptırdığımız ts maçında ise sinirden ne yapacağımı bilemedim.

• Hiç ağalama gibi huyum yok ama uefa kupası finalinde kupayı aldığımızda kısa süreli şoköve duygusal patlama yaşadım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam benim ki yakın tarihten süper final tt arena'daki fener maçı selçuk'un frikik golü geldikten sonra tabi heyecan fırtınası aydın'ın kaçırdıkları falan derken stoch'un attığı golden sonra kendimi yere bırakıp ağlamaya başladım şok oldum hala düşününce futbolun adaleti yok derim.

denizli maçında ağlamak gibi değil de ağlamaklı oldum yani hala izlerken tüylerim diken diken olur.
  • 2 sene önceki Rizespor-Akhisar maçı.Evimizde oynuyoruz,ligin son haftası yenersek süper ligdeyiz.Ve biz yeniliyoruz.tabi sonrasında jop yemeler falan

Bir de Euro 2008 hırvatistan maçından sonra aşırı mutlu olmuştum.
  • Fenerbahce Denizli macının son 5 dakikasi.
    2011-2012 Kadıköyde ki sampiyonluk
    Uefa finalinin son penaltısında artık aglamaya baslamıstım inanın böyle bir mutluluk yok.

• Uefa finalinde Terim' in ağladığını görünce ben de ağlamıştım.
  • Schalke Gs maci kimse olanak bile vermiyodu yenebilecegimize deplasmanda. 2-2 bile yeterken 3-2 yenmemiz isi olaganustu kilmisti. Mac 2-1 olduktan sonra dizimin ustune cokup eveeeeaaatt diye bagirmistim

• Hamburg maçı ve Leo Franco'nun fener ile oynanan maçta selçuk'un şutunu içeri almasından sonra ağlamıştım o maç yıkmıştı beni...
    2006 şampiyonluğu ve süper kupa finalinde ise heyecandan gebermiştim ve sonunda sevinç gözyaşları...
  • Bursa'nin sampiyon oldugu sene 1-1 biten Trabzon maci, gecen seneki Benfica maci, Sevilla maci penaltilar ve Turkiye-Hirvatistan son dakika Semih'in golu. Ilk ikisi uzuntu-sinir diger ikisi sevinc.

• 2002 Dünya Kupası Türkiye-Brezilya yarı final maçı, 1-0 yenilmiştik.
  • Ts-a.fagamusta maçının 9+4. Dakıkasında yattaranın frikik golünde ağlamıştım yıktıydım ortalıgı tabı yaş ozamanlar 10

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.