Şimdi Ara

Sevinçten ya da üzüntüden gözyaşı döktüğünüz maç?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
2
Favori
1.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kimi sevinçten, kimi kederden kimi de hırstan dolayı.

Ben mesela yılını hatırlamıyorum ama (FT'nin ilk dönemiydi 96-2000 yılları arası) Ali Sami Yen'de oynadığımız GS-BVB Şampiyonlar Ligi grup maçıydı. Son dakikalara kadar çok baskındık. Adamlar bir kez dakika 90'da atak yaptı, Bülent topu ıskaladı ve golü atıp 1-0 yendiler. İlk kez o maçta ağlamıştım sinirimden. Sizin ilk gözyaşı akıttığınız maç hangisi?

Diğer takım taraftarı arkadaşlar da yazabilirler tabiki.

• Beşiktaş 3 -0 gençlerbirliği , İnönü'de son maç Veli müthiş gol atınca sevinçten ağladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milan Baros'un direkten dönen kadıköy derbisi. Ne kadar sövmüştüm ama sinirden de ağlamıştım

Denizlispor-FB maçı kaç dakikaydı beyler? Ömrümden öür gitmişti, sevinçten ağlamıştım
  • 2006 Beşiktaş Süper Kupa.Niye ağladıysam fena üzülmüştüm
    Hamburg maçı trajedisi hala geçmişimde büyük yere sahip.2-1lik Fener maçı ağlamış mıydım bilmiyorum da ertesi 2 gün ulan aydın o golü atsaydı diye kendimi yiyip durdum.
  • Sevinçten döktüğümüz çok oldu da şu 8. bitirdiğimiz sezonda Türk Telekom Arena'daki Fenerbahçe maçında sinirden ağlamıştım.

• Sabri'nin son dk golüyle 4-3 yendiğimiz Bordo maçı

2-0'dan 3-2 kaybettiğimiz Hamburg maçı

Süper finaldeki 0-0 biten Fener maçı

119da gol yiyip 122'de attığımız Euro 2008'deki Hırvatistan maçı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mersin idman yurdu maçında gs ın kazınmasını çok istemiştim birde madrid maçı

• UEFA dan elendiğimiz o Hamburg maçı.Fenerbahçe'li arkadaşlarım bile çökmüştü.Hüngür hüngür ağlamıştım.

Mutluluktan ağladığım maçta kadıköy de şampiyonluğu kaldırdığımız maçtı.

Ailesel ve kişisel çok sorunum vardı o dönem.İlahi adaletin tecelli etmesini istiyordum.O son düdük çaldı ya ağlaya ağlaya şehir meydanına gitmiştim.
  • Bu sezon TT Arenada izleyip en beğendiğim ve sevinçten ağladığım:
    2-0 dan dönen orduspor maçı

• Arena'da ki 4-2 biten olayı Antep maçı..Sinirden ağlamıştım.

"Aman allahım korkunç bir şey buu..!!! " Uefa finali Arsenal maçı,çoğu Galatasaraylının hayatında,hayata bakış açısında önemli rol oynamıştır.Hey gidi günler heyy
  • UEFA. Hamburg maçı.. Hamburg u eleseydik kupa bizimdi o yıl.
  • Sevinçten ağlamadım ama Keitalı dönemde Caner'in yüzüne elendiğimiz Atletico Madrid maçında sinirden ağlamıştım.

• sinirden ağladığım

mutluluktan ağlamıştım

ertesi gün okula gittiğimde bütün sınıf formalar giymişti koskocaman bir bayrak asmıştık panoda sonra tenefüste kolidor da bir arkadaş bağırmıştı cimbom diye sonra herkes gaza gelmişti 10 dk boyunca tribündeymiş gibi inlemişti bütün okul müdür bile gelmişti işte o zamn futbolun büyülü bir şey olduğunu anlamıştım

• Mayısta ağlamanın kıyısından döndüm.Benfica maçı....

• 3-2'lik maçtaki Olcay'ın golünden sonra ağlama değil de abimle birlikte evin içine etmiştik
  • AĞLATAN ANLAR

• Benfica maçı.En üzüldüğüm maç.

Sivas maçının sonunda çok sevinmiştim.O saatten sonra sevinci haram ettiler adeta.
  • Bu seneki Ordu maçında acayip sinirlenmiştim ve ağzıma ne gelirse söyleyerek ağlamıştım maç döndüğünde.
  • Ben Almanyada Dortmundun sahasında oynanan Juventus macında ağlamıştım...2 golde de kendimi yerlere atmıştım...O maçtan öncede sanırım bi olaylar yaşanmış maçı Almanyada oynamak zorunda kalmıştık...Berkant macın yıldızıydı...Edgar Davids topa çevirmişti adam...Mükemmel bir mactı....

izleyin taraftar görün

https://www.facebook.com/video/video.php?v=289701352420

quote:

Galatasaray'ımız 2003-2004 Yılı Şampiyonlar Ligi'nde Grubunda 5. maçını JUVENTUS ile oynayacaktı... O Zamanlar ISTANBUL'da HSBC Bankası ve İngiliz Konsoloslugunda Bombalı saldırılar El-Kaide Tarafından gerceklestirilmişti...JUVE ve Can güvenliğimiz yok PALAVARASI ile maçın Avrupa'da Başka bir şehirde oynanmasını istedi işbirlikçileri UEFA'da Kabul etti... Maç Almanya'da oynandı, GALATASARAY İstanbul'undan mahrum kaldı... FAKAT YÜCE ALLAH'IN ADALETİ O KADAR BÜYÜKTÜ Kİ, GALATASARAY'IMIZ ALMANYA'YI JUVE'YE DAR ETTİ... Maçın 2 Golünüde İkinci Yarıda HAKAN ŞÜKÜR Kaydetti...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.