Şimdi Ara

SEVİLLA FENERİ ELERSE Ş.L ŞAMPİYONUN OLUR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: B A L A M İ R

bence bu takım gerçekten ş.l şampiyonluğunu hakeden bir takım ama kötü bir kura çekmişler yazık oldu

eğer bizi elerlerse buraya yazıyorum ş.l şampiyonu olucaklar

tamam iyi top oynuyorlar da şampiyon olacak kadar da değil....
  • bu konu benim FENERBAHÇE GRUBTAN 1. ÇIKCAK topiğim gibi sindirilemeyerek silinmeye mahkum olacak gibi

İlk önce bu akşamki maçta Fenerbahçe'ye canı gönülden başarılar dilerim.Benim merak ettiğim bir konu var @BALAMİR, Fenerbahçe elerse eğer Sevilla'yı sence ne olur ?

Saygılarımla.

quote:

bence bu takım gerçekten ş.l şampiyonluğunu hakeden bir takım ama kötü bir kura çekmişler yazık oldu

İnanmayın Demiştik!
  • gsliler hala 2000 model kupalarını konusuyorlar oda uefa kupası şampiyonlar ligi olsa tamam diyecem bir uefa yı ve bir süper kupayı cok buyuk bır basarı zannedıyolar mılanı real madrıdı lıverpoolu gormemıslar galıba onlar ne yapsın o zmansa kupa dolu muzelerı iiyi ki bır uefa kupasını almışlar

Orjinalden alıntı: emreturr

quote:

Orjinalden alıntı: vavuli

güzel fotoshop kardeş şunuda bi fotoşoplasana arkadaşlara moral olur sarı lacivert yap

SEVİLLA FENERİ ELERSE Ş.L ŞAMPİYONUN OLUR

Önemli olan süper kupayı almak değil, Şampiyonlar ligi kupasını almak, o kupayı en uyduruk takımlar bile alabiliyor.

Bilmem farkında mısın ama süper kupa finali uefa kupası şampiyonuyla şampiyonlar ligi şampiyonu arasında oynanıyor..O zaman senin dediğine göre şampiyonlar ligi şampiyonuda dandik takım oluyor..Kendi içinde çelişiyorsun..

• Selamlar ;

@fanatik123 emin ol bu forum forum olalı senin gibi zır cahilini görmedi.Hani derler ya topu görse bomba zanneder diye, sanırım seni tarif etmişler.Seninle aynı forumda futbol muhabbeti yapan bizlere yazık daha ne diyeyim, Allah ıslah etsin.

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

gsliler hala 2000 model kupalarını konusuyorlar oda uefa kupası şampiyonlar ligi olsa tamam diyecem bir uefa yı ve bir süper kupayı cok buyuk bır basarı zannedıyolar mılanı real madrıdı lıverpoolu gormemıslar galıba onlar ne yapsın o zmansa kupa dolu muzelerı iiyi ki bır uefa kupasını almışlar

İnanmayın Demiştik!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

gsliler hala 2000 model kupalarını konusuyorlar oda uefa kupası şampiyonlar ligi olsa tamam diyecem bir uefa yı ve bir süper kupayı cok buyuk bır basarı zannedıyolar mılanı real madrıdı lıverpoolu gormemıslar galıba onlar ne yapsın o zmansa kupa dolu muzelerı iiyi ki bır uefa kupasını almışlar

heee iyiki aldık yaa. sizde alın daha nolursunuz. yanlız bırakmayın bizi.

Paradigm Monitor 11 + Onkyo TX-NR3007 + Pioneer 5080XA
    Canon 550d + Canon EF 70-200mm f/4L USM + Canon 50mm 1.8 II + Tamron 17-50mm f/2.8
  • quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

İlk önce bu akşamki maçta Fenerbahçe'ye canı gönülden başarılar dilerim.Benim merak ettiğim bir konu var @BALAMİR, Fenerbahçe elerse eğer Sevilla'yı sence ne olur ?

Saygılarımla.

quote:

[b]bence eğer elersek ki Porto yada Schalke gelecek,yarı finale çıkarız ordan gerisi allah kerim bence ş.l kazanmak bir türk takımı için imkansız ama biz imkansızı başarmak için bu yola çıktık bu kupa uefa kupasına benzemez

• Selamlar ;

O soruyu sormamın sebebi senin inançlı olup olmadığını anlamak içindi, tam inançlı değilsin ama ümitsizde değilsin.UEFA ve Süper Kupa'yı küçümsüyorsun ama bu kupaları alabileceğine dair en ufak bir ümidin olduğunu sanmıyorum.Bunları küçümsemek sadece ulaşamayacağını bilenlerin uydurması kesinlikle.İsterimki bu hayaliniz bir gün gerçek olur ve bize yetişebilirsiniz yavaş yavaş.Bu gece için tekrardan canı gönülden tebrik ederim.

Saygılarımla.

quote:

bence eğer elersek ki Porto yada Schalke gelecek,yarı finale çıkarız ordan gerisi allah kerim bence ş.l kazanmak bir türk takımı için imkansız ama biz imkansızı başarmak için bu yola çıktık bu kupa uefa kupasına benzemez

İnanmayın Demiştik!

• offf offffff

Vermeyince Mabud,neylesin Sultan Mahmut

We have been dreaming.But who can deny?
    It's the best way of living between the truth and the lies.
  • quote:

Selamlar ;

O soruyu sormamın sebebi senin inançlı olup olmadığını anlamak içindi, tam inançlı değilsin ama ümitsizde değilsin.UEFA ve Süper Kupa'yı küçümsüyorsun ama bu kupaları alabileceğine dair en ufak bir ümidin olduğunu sanmıyorum.Bunları küçümsemek sadece ulaşamayacağını bilenlerin uydurması kesinlikle.İsterimki bu hayaliniz bir gün gerçek olur ve bize yetişebilirsiniz yavaş yavaş.Bu gece için tekrardan canı gönülden tebrik ederim.

dostum tabiki kolay değil ben uefa yı yada süper kupayı küçümsemiyorum fakat ş.l kupasına bakınca küçümsüyorum,bu uefa kupasına bakıp türkiye kupasını küçümsemek gibi,tabiki ortada bir başarı var emin ol siz kupayı aldığınızda ben bir fenerli olarak gözlerim yaşardı gururlandım inşallah bu gururun daha fazlasını fenerbahçemiz bize ve sizlere yaşatır

• BALAMIR hocam allah askına dogru söyle,sen simdi buna cidden inanıyo musun ? Ya hocam söyle bari kamera sakası yaptım de ,öyle sey mi olur de, fener ordaki takımlar arasında en güclüsü olur mu de, bu sacmalık de,ya de bişi ne biliyim ama,senin bu baslıgı gördüm bi an sanki bu gördügüm son sey olcakmısı gibi geldi hocam.Beni rahatlat yeter ki.

We have been dreaming.But who can deny?
    It's the best way of living between the truth and the lies.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gorkemm13

BALAMIR hocam allah askına dogru söyle,sen simdi buna cidden inanıyo musun ? Ya hocam söyle bari kamera sakası yaptım de ,öyle sey mi olur de, fener ordaki takımlar arasında en güclüsü olur mu de, bu sacmalık de,ya de bişi ne biliyim ama,senin bu baslıgı gördüm bi an sanki bu gördügüm son sey olcakmısı gibi geldi hocam.Beni rahatlat yeter ki.

üzgünüm ama benim görüşüm bu bunu değiştiremem...

bak Schalke yada porto çıkacak sence fener bunlardan güçsüz mü?

ben bu ikisinide rahat geçeceğimizi düşünüyorum aynı şey sevilla için de geçerli sonra ne kalıyo ki yarı final ve final...

bazı şeyler sizi üzüyo olabilir ama bu böyle be dostum

• Selamlar ;

Şimdi anlaştık, canı gönülden isterim Türkiye'ye Avrupa'dan bir kupa daha gelsinde kimden gelirse gelsin.Ama mevcut şartlarda çok zor gözüküyor.İnan bana bahsettiğim kupayı Avrupa'dan Fenerbahçe getirsin sokaklarda bağıra çağıra kutlayanlardan biriside ben olurum.

Saygılarımla.

quote:

quote:

Selamlar ;

dostum tabiki kolay değil ben uefa yı yada süper kupayı küçümsemiyorum fakat ş.l kupasına bakınca küçümsüyorum,bu uefa kupasına bakıp türkiye kupasını küçümsemek gibi,tabiki ortada bir başarı var emin ol siz kupayı aldığınızda ben bir fenerli olarak gözlerim yaşardı gururlandım inşallah bu gururun daha fazlasını fenerbahçemiz bize ve sizlere yaşatır

İnanmayın Demiştik!

• YA ADI ÜSTÜNDE DEVLER LİGİ BU BERCELONA R.MADRİD,MİLAN,FENERBAHÇE....DEVLER VAR BU LİGDE (GERÇİ UEFA KUPASI DAHA ZOR AMA OLSUN)

falan filan fişmekan
  • Bana inanmıyorsunuz ama, fb gerçekten alacak şampiyonlar ligi kupasını bu sene, Sevilla'yı deplasmanda da yenecek.

Selamlar,

Orjinalden alıntı: vaynett

maçın skoru fb 0 sevilla 3 ahanda buraya yazdım inanmayan maçtan sonra hepp beraber bakarızzzzz ben burdayım

quote:

şunlara bak yaa...dünün averaj takımı bugün koskoca sevillaya kafa tutuyor
    hadi ordan burdaki maçı bilemem ama orada 5 ten fazla yemeyin zaten yeterince rezil olduk

Alooooooooooooo, dostum oralardamısın?

Ne dersin, rezil olmadın değilimi?

FB insanı rezil etmez, vezir eder , bunu bilesin.

selamlar

• quote:

Orjinalden alıntı: onbes

quote:

maçın skoru fb 0 sevilla 3 ahanda buraya yazdım inanmayan maçtan sonra hepp beraber bakarızzzzz ben burdayım

quote:

şunlara bak yaa...dünün averaj takımı bugün koskoca sevillaya kafa tutuyor
    hadi ordan burdaki maçı bilemem ama orada 5 ten fazla yemeyin zaten yeterince rezil olduk

Alooooooooooooo, dostum oralardamısın?

Ne dersin, rezil olmadın değilimi?

FB insanı rezil etmez, vezir eder , bunu bilesin.

selamlar

niye rezil olsun ?
    adı üzerinde bunlar tahmin. yani burada müneccim arıyorsan vakit kaybetme derim.
    siz galibiyetinizden çok topik topik dolaşıp "aaa şu ne demiş, bak tutmamış, şuna aklımca bir aşağılama yapayım, rezil olsun" diyorsunuz ama böyle yaparak kendinizi rezil ediyori 3 yaşındaki çocuklar gibi davranıyorsunuz. Sizin mantığınıza göre gazetelerin iddia eklerinde yazanların hepsi rezil oluyor çünkü tamamına yakını tutmuyor.
    Rezillik skor tahmini ile olmaz, başka şeyler olur, onu da burada anlatacak değilim, araştırın ve öğrenin veya böyle çocukca şeylerden gerçekten haz alıyorsanız topik topik dolaşıp sondaj yapmaya devam edin belki bişiler bulup sevindirik olursunuz.
    hadi başarılar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.