maçın skoru fb 0 sevilla 3 ahanda buraya yazdım inanmayan maçtan sonra hepp beraber bakarızzzzz ben burdayım
quote:
Orjinalden alıntı: vaynett
şunlara bak yaa...dünün averaj takımı bugün koskoca sevillaya kafa tutuyor hadi ordan burdaki maçı bilemem ama orada 5 ten fazla yemeyin zaten yeterince rezil olduk
Alooooooooooooo, dostum oralardamısın?
Ne dersin, rezil olmadın değilimi?
FB insanı rezil etmez, vezir eder , bunu bilesin.
selamlar
niye rezil olsun ? .....
Şimdi anladın mı? Gerçi senin meselan başka, anlamamak değil işine gelmiyor. Senin de grup maçlarından önce böyle provakatif tahminlerinle yaşadığın rezaletleri ben yaşamış olsam, foruma yazmayı değil bilgisayar kullanmayı bırakırdım.
Anlayan nasıl anlıyor.
selamlar
quote:
Orjinalden alıntı: MaGNuM1
Son 10 senenin Super Kupa Kazananları(Gerçekten çok dandik takımlar)
Milan Sevilla Liverpool Valencia A.C. Milan Real Madrid Liverpool
******************** Galatasaray (TÜR) 2 - 1 Uzatmalar Real Madrid (C1)***** (İSP) Altın gol ******************************** Lazio Chelsea
quote:
Önemli olan süper kupayı almak değil, Şampiyonlar ligi kupasını almak, o kupayı en uyduruk takımlar bile alabiliyor.
Süper bir topic olmuş gerçekten,
off ya kırıldım gülmekten :D:D:D:D:D uyduruk takım diyor..
quote:
Orjinalden alıntı: onbes
Anlayan nasıl anlıyor.
selamlar
siz mesajımı çok çok iyi anladınız da, serde yiğitlik var, hatayı kabullenmek istemiyorsunuz. sağlık olsun.
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
Orjinalden alıntı: onbes
quote:
maçın skoru fb 0 sevilla 3 ahanda buraya yazdım inanmayan maçtan sonra hepp beraber bakarızzzzz ben burdayım
quote:
şunlara bak yaa...dünün averaj takımı bugün koskoca sevillaya kafa tutuyor hadi ordan burdaki maçı bilemem ama orada 5 ten fazla yemeyin zaten yeterince rezil olduk
Alooooooooooooo, dostum oralardamısın?
Ne dersin, rezil olmadın değilimi?
FB insanı rezil etmez, vezir eder , bunu bilesin.
selamlar
niye rezil olsun ? .....
Şimdi anladın mı? Gerçi senin meselan başka, anlamamak değil işine gelmiyor. Senin de grup maçlarından önce böyle provakatif tahminlerinle yaşadığın rezaletleri ben yaşamış olsam, foruma yazmayı değil bilgisayar kullanmayı bırakırdım.
nasıl perişan oldum bir bilsen tahminlerim tutmadı diye, yatıyorum kalkıyorum ben şimi n'aparım diyorum, hayat bana zindan oldu, buraya artık giremem deyip bırakacaktım ama sensizliği göze alamadım
kupanın tek favorisi var .. barcelona ..... Allah ve kendileri istemediği sürece dünyada hiçbir takım barçayı yenemez......
Tabi tabi...Fenerbahçeyi yenmek sevilla için büyük bir şeref ztn...
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
kupanın tek favorisi var .. barcelona ..... Allah ve kendileri istemediği sürece dünyada hiçbir takım barçayı yenemez......
valla sevilla barçayı genelde yeniyo kardeş
quote:
Orjinalden alıntı: B A L A M İ R
quote:
Orjinalden alıntı: senfield25
valla sevilla barçayı genelde yeniyo kardeş
????? iyimisin , unuttun galiba fenerbahce maci oncesi Sevillayi son 3 macta Barcelona ya yenilmedi diye ovuyorlardi Sevilla benim sevdigim bi takimdir ama Barcelona dedinmi orda durcan Messi yi ayirirsan bisey demem ama soz
vaynettttt
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Vanquish
quote:
Çağırdığmızda gel fazla uzaklaşma..
quote:
Orjinalden alıntı: MHMN
vaynettttt
quote:
quote:
quote:
ve bir efsane daha
quote:
Orjinalden alıntı: vavuli
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
Bu sene şampiyonlar ligi kupasını fener alacak
Şehrazat 1 YTL olucak
nan harbi çok güldüm buna
quote:
bu sitedeki bazı insanlar beni iyi tanır çoğu dalga geçilen başlıklarım sonradan dumura uğranıp cvp bile yazılmaya utanılmıştı neyse sonradan görüşürüz
sana cevabı FENERBAHÇE verdi ztn sadece bi hatırlatma yapmak istiyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: KinGaSSaS
quote:
bu sitedeki bazı insanlar beni iyi tanır çoğu dalga geçilen başlıklarım sonradan dumura uğranıp cvp bile yazılmaya utanılmıştı neyse sonradan görüşürüz
sana cevabı FENERBAHÇE verdi ztn sadece bi hatırlatma yapmak istiyorum...
vaynett
GELECEĞİ GÖREN ADAM
vaynet
quote:
quote:
Büyük tahminci usta insan vaynett
quote:
quote:
quote:
quote:
quote: