Şimdi Ara

Sevgiliye yapılacak hediye tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgiliye yapılacak onu uğraştırırken sıkmayacak hediye tavsiyelerinizi bekliyorum mümkünse ciddi cevap

Kitaba harflendirme yapıp sevgiliye içini dökme gibisinden bir şey düşündüm ama çok sıkılacak uğraştığında diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Haşikiometrik

İndirimde diye hamam seti almıştım
    Sakın alma

Kendim hazırlamak istiyorum zaten
  • çizim yeteneğin varsa şu yapışkanlı stick notlar oluyor ya onlardan al, 50-100 sayfa arası bişey oluyor.

her sayfasına hikaye olacak şekilde resim çiz, kız sayfaları hıpızlı geçince çizgi film gibi olsun.

İçeriği sana kalmış tabi. Ben tanışmamızı yapmıştım, 100 sayfa çizdiğim için çöp adam olarak çizdim kendimizi ama yinede çok güzel olmuştu. Kıza vermeden önce kendim bakıyodum sürekli :D

Ha sorarsan şimdi ayrıldık, boşa uğraştım ama böyle bişey yapabileceğimide keşfettim diyorum, çünkü oturup kendim için yapmam böyle bişeyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

çizim yeteneğin varsa şu yapışkanlı stick notlar oluyor ya onlardan al, 50-100 sayfa arası bişey oluyor.

her sayfasına hikaye olacak şekilde resim çiz, kız sayfaları hıpızlı geçince çizgi film gibi olsun.

İçeriği sana kalmış tabi. Ben tanışmamızı yapmıştım, 100 sayfa çizdiğim için çöp adam olarak çizdim kendimizi ama yinede çok güzel olmuştu. Kıza vermeden önce kendim bakıyodum sürekli :D

Ha sorarsan şimdi ayrıldık, boşa uğraştım ama böyle bişey yapabileceğimide keşfettim diyorum, çünkü oturup kendim için yapmam böyle bişeyi

Çizim yeteneğim yok ama o yapışkanlı stick notlarıyla her sayfa başına bir harf yazsam böyle soldan sağa gidercesine hızlı çevirdiğinde kaydırma yazı gibi olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lelouch Lamperouge

quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa-Zoro

çizim yeteneğin varsa şu yapışkanlı stick notlar oluyor ya onlardan al, 50-100 sayfa arası bişey oluyor.

Çizim yeteneğim yok ama o yapışkanlı stick notlarıyla her sayfa başına bir harf yazsam böyle soldan sağa gidercesine hızlı çevirdiğinde kaydırma yazı gibi olmaz mı?

her sayfaya tek bi harf yazacaksan anlaması zor olur, çünkü 1-2 saniyelik birşey oluyor o. Ama

A
    AY
    AYŞ
    AYŞE
    AYŞE S
    AYŞE SE
    AYŞE SEN
    AYŞE SENİ
    AYŞE SENİ S
    AYŞE SENİ SE
    AYŞE SENİ SEV
    AYŞE SENİ SEVİ
    AYŞE SENİ SEVİY
    AYŞE SENİ SEVİYO
    AYŞE SENİ SEVİYOR
    AYŞE SENİ SEVİYORU
    AYŞE SENİ SEVİYORUM tarzında yaparsan olur.

• Hocam bi kırmızı kutu al kalp şeklinde içine 100 tane aşk dolu söz yaz ben bunu yapmıştım çok sevinmişti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de böyle bir konu açmamışmıydın hatırlar gibiyim ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @Roronoa-Zoro olabilir hocam da şimdi düşününce pek de iyi bir görüntü çıkmayacak gibi geldi.
    @Gold_Spear özgü bir şey olsun istiyorum
    @DaYWaLkeR olabilir hocam bu biraz farklı ama
  • Up.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin verdiğin hediyeyi incelerken sıkılıyorsa o kızdan uzak durmanı tavsiye ediyorum
  • Sevgilime 100.günümüzde baya bi fotoğrafımızı çıkartıp her sayfaya bir fotoğraf denk gelicek şekilde bir defter hazırlamıştım üstüne de 100 gün boyunca bana söylediği güzel cümlelerden yazmıştım. Görünce baya şaşırmıştı ve çok mutlu olmuştu dene derim :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @SaiTJerome Orası öyle de biraz insaflı davranmak lazım.
    @Lord_Drizzt Onun dediğini ona satmak gibi olmuş sanki bilmiyorum hoşuma gitmedi hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.