Şimdi Ara

Annenize,Sevgilinize çok güzel bir hediye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.588
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün HB den 5 ytl lik hediye çeki geldi bende dedim bi giriyim bakıyım neler var diye gözüme bu ürün çarptı hem baya indirimliydi birde 5 ytl lik hediye çekini kullanıp world kartla peşin fiyatına 9 taksit yapınca nerdeyse bedavaya geldi,tavsiye ederim.

41,52 ytl artı kdv değil sadece 25 ytl

ÜRÜN için TIKLAYIN

Annenize,Sevgilinize çok güzel bir hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şahin Abi -- 12 Aralık 2007; 15:40:53 >

• ya kardeş alsammı acaba bu fiyatada altın vermesi imkansız ama. bu nasıl bişey acaba
  • bende şaştım ama 50 ytl ye falan geliyor normal fiyatı ama işte indirimle bide hediye çeki olunca baya baya uygun gibi geldi bana bide 9 taksit peşin fiyatına dedim daha ne olsun bedava mı dağıtsınlar
  • Altın değil Altın kaplama zaten....

quote:

Orjinalden alıntı: bymami78

ya kardeş alsammı acaba bu fiyatada altın vermesi imkansız ama. bu nasıl bişey acaba
  • ŞAHİN ABİ BU ürün yarın senin eline ulaşır bana durmu pm atarsan bi siparişte ben vereyim duruma gore 5 ytl indirim şimdi geldi bana.saygılar
  • tamam bymami78 ben sonucu brdan yazarım sana arkadaşın dediği gibi altın kaplama ama goldaş ın ürünü o yüzden için rahat
  • Altın suyuna batırılmış bakır... Ama 20ytl için çok iyi, sonucta altın gibi görünüyor, günlük kullanım için guzel bir aksesur olur, ama zıynet eşyası diyemeyiz...

Hediye edeceginiz kişinin muhtemelen çok hoşuna gidecektir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En çok beğendiğiniz bayan?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • altın kaplama olsa bile 25 ytl lik fiyat gayet makul bir fiyat
    ayrıca güzel bir paket ile geliyorsa daha da guzel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurel -- 12 Aralık 2007; 18:52:21 >
  • bende merak ettim alan arkadaş gelince buraya yazarmısın nası birşeymiş.
    hediye olarak basitmi kaçar acaba
  • gelince yazacağım
  • bende aldım hadi bakalım
  • Almakla birşey kaybetmeyiz ne olursa olursa diyerekten bende aldım
  • Ben de dün aldım, kargoya verilmiş. Bakalım hangimize önce gelecek
  • kutusu koyu gri bir kutu yalnız öyle altın konulan kutulardan değil karton ama yinede şık bir kutu.bu fiyata bundan iyisi can sağlığı dedirtecek bir ürün bence,çok sade ve şık.

önce bana geldi anlaşılan
  •  Annenize,Sevgilinize çok güzel bir hediye

Ben bunu almıştım kız arkadaşıma doğum gününde, daha fiyatlı bişey ama parasının ürünü değil gerçekten, müthiş ötesi bi ürün. Belki bu tip bişey arayanlar vardır diye koymak istedim. Ariş Tek Taş Pırlanta - Altın Kolye

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=530183&productid=eakspdf01489020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 13 Aralık 2007; 18:15:56 >

• banada hediye çeki gelmişti ama maili silmişim.elinde fazla olan varsa alabilir miyim?
  • hadi bakalım aksam aksam bana da aldırdınız bi tane :)
  • valla benimde aklıma girdi şimdi bi anneme bide kız arkadaşıma mı alsam ya çok dandik bişi gibi durmuo ama alan arkadaş bi yorum yaparsa çok süper olur
  • 5 ytl azmış.. bana 15 geldi. 1000 ytl den fazla alışverişim oldu o yüzden olabilir.
  • ben de kız arkadaşıma yılbaşı hediyesi olarak aldım(=
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.