Şimdi Ara

Sevgiliye nasil hitap edilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
155
Cevap
3
Favori
18.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasil hitap etcem lae? ''Aşkim'' kelimesini hiç sevmiyorum.Çok itici.Ne diyeyim beyler?Birtanem iyi midir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sevgiliye Nasıl Hitap Edilir?

Bir sevgiliye nasıl hitap edileceği, ilişkinin doğasına ve kişisel tercihlere bağlı olarak değişebilir. Herkesin kendine özel hitap şekilleri vardır ve en önemli şey, her iki tarafın da rahat ettiği bir hitap şekli seçmektir.

Erkek sevgiliye nasıl hitap edileceği konusunda bazı yaygın seçenekler şunlardır:

• Canım: Sevgi ve şefkati ifade eden yaygın bir hitap şeklidir.
    • Aşkım: Romantik bir ilişkinin ilk zamanlarında sıklıkla kullanılır.
    • Tatlım: Sevimli ve şefkatli bir hitap şeklidir.
    • Bebeğim: Sevimli ve samimi bir hitap şeklidir.
    • Sevgilim: Romantik bir ilişkinin daha ciddi aşamalarında kullanılır.

Cinsiyetten bağımsız olarak, sevgiliye hitap etmek için kullanılabilecek bazı ek seçenekler şunlardır:

• Partnerim: Hem resmi hem de gayri resmi durumlarda kullanılabilir.
    • Hayatım: Sevgi ve yakınlığı ifade eden bir hitap şeklidir.
    • Güzel: Sevgi ve takdiri ifade eden bir hitap şeklidir.
    • Yakışıklı: Sevgi ve takdiri ifade eden bir hitap şeklidir.
    • İsmine özel hitap şekilleri: Bazı çiftler birbirlerine isimlerinin kısaltılmış veya sevimli halleriyle hitap etmeyi tercih ederler.

En iyi hitap şekli, çiftin kendi ilişkisine ve kişiliklerine uygun olanıdır. Sevgiliye nasıl hitap edileceği konusunda bir karar verirken, her iki tarafın da rahat ettiği ve ilişkiyi doğru şekilde yansıttığı bir hitap şekli seçmek önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yaprağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmi yok mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Väinämöinen

yaprağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

İsmi yok mu ?

Hocam telefona bile ismi ile kaydedince kiz rahatsiz olmaya başladi.Yapcak bir şey yok.
  • canım,tatlım,cancazım,hatun,bitanem,yavrum,sevdiceğim,çikolatalı pastam vb.vb.

• İsmi ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lan
  • canım
  • oşkooommmm diyerekten yanağından bi makas al, sonra da onu organınla boğ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polydos

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

İsmi yok mu ?

Hocam telefona bile ismi ile kaydedince kiz rahatsiz olmaya başladi.Yapcak bir şey yok.

Ben böyle olmayı seviyorum diyip yumruğunu masaya vurucaktın.çabuk ulaşmak için başına3tane aaa konabilir.kızı da her a Bi aşkım demek diye kandır gitsin.

• içinden ne geliyorsa onu söyle herkes aşkımd canım cicim der herkesle aynı şeyi deme farkı olsun yeter
  • Meyveli çayım, alman pastam, nar çiçeğim, çıtıbık falan derim genellikle o anda aklima ne gelirse. Hoşuna da gidiyor benimkinin

• Bebeğim aşkım falan demede kro gibi ne dersen de

• şaka bi yana ismiyle hitap et. anası-babası ne güne koymuş o ismi? ama böyle içten söyle anladın nı? süfer
  • Bu tarz şeyler yapmacık oluyor bence. Beraber birşeyler yapıyorken o ana uygun birşey olabilir. Anlatamadım farkındayım ama yaşanmış birşey diyorum yani

• Lop lop beynini sevdigim

• ben 'lan' diyorum.

-lan günaydın.
    -lan hadi buluşalım.

şöyle süsleyebilirsin;

-uyan lan aşkım.
    -iyi geceler lan sevgilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eileithhyia

Meyveli çayım, alman pastam, nar çiçeğim, çıtıbık falan derim genellikle o anda aklima ne gelirse. Hoşuna da gidiyor benimkinin

Hocam onlari benimki de seviyor ama benim hiç hoşuma gitmiyor Bana dese tokatlarim kizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pippi

Bu tarz şeyler yapmacık oluyor bence. Beraber birşeyler yapıyorken o ana uygun birşey olabilir. Anlatamadım farkındayım ama yaşanmış birşey diyorum yani

Kitap okuyoruz diyelim.Kitap kurdum gibi şeyler mi söyleyeyim? Anlamadim tam olarak ne demek istediğni
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.