Şimdi Ara

Sevgiliye Kolye Alma Fikri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki daha önceden bahsettiğim konudan hatırlayanlar vardır. Kısaca , 2.5 yıllık ilişkimiz benim yaptığım bir hatadan dolayı 10 gün önce bitti. Bu yaptığım hata ise dört aylık bir görüşememe döneminde 4 gün süreyle bir kızla mesajlaşmamdı ve kendisi telefonumda bunu yakalamıştı. Ben ise şimdi adam akıllı özür dilemek için ona altın bir kolye almaya karar verdim. Bu fikri bana bir abim verdi söylediği şey bir kadına mücehver alman her sorunu halledebilir sözü. Sizce sade ve şık bir kolye almam ve ona göndermem ne kadar etkili olur sizlerin de fikirlerini almak istedim. Daha öncesinde ona hiç bu kadar pahalı bir hediye de almamıştım. Son olarak ikimiz de 22 yaşındayız.

• Mesajda ne yazdigina bagli ama eger aldatmissan 22 yasinda bir bayan olarak cevapliyorum : Bu yaptigin seyden sonra istersen en pahali hediyeyi al ben sahsen affetmezdim.

Belki baska seyler kararimi degistirirdi ama hediye degil.. Bosuna masraf etme bence.

Ha kiz arkadasin boyle seylere cok onem veriyorsa orasini bilemem
    http://forum.donanimhaber.com/m_77514884/f_//tm.htm#77514884

Bence bu yaşta bir kız için muhtemelen çok pahalı bir takı (altın, pırlanta gibi) değmez, ama sen bilirsin yine de.

@DaY_WaLkeR.
    Hocam sana getirdiğimiz her adamdan puan filan kazanabiliyor muyuz
    Intel i7-6700 | MSI H170A GAMING PRO | Cooler Master Hyper 212 EVO | HyperX FURY 16GB (2x8GB) 2133MHz DDR4 | EVGA GeForce GTX 1070 FTW GAMING ACX 3.0 | EVGA SuperNOVA 650 G2 | 2 x WD Caviar Blue 1TB |
    Samsung 850 EVO 250GB 2.5-Inch SATA III | Zalman Z11 NEO | 5 x Noctua NF-S12A PWM | DELL U2414H | Logitech G533 | Logitech G710+ | Logitech G900 | Corsair Gaming MM300 Anti-Fray Extended | Xbox One Wireless Controller
  • Kızla olan konuşmalarımda açıkçası birazcık asılma oldu ama o kızla herhangi bir buluşma olmadı yada telefonda konuşmadım bile böyle bir yönü var olayın.

• yusufçuk kolyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Seraphine kullanıcısına yanıt
    Bence kolye bi ise yaramicaktir.

Guveni sarsilmistir simdi, konusup neden yaptigini anlatman daha etkili olur.
    Onu kaybetmek istemedigini soyle, onu gercekten seviyorsan sevgini anlat bi anlik hata oldugunu anlasin.
    Ve bidaha yapmayacagina emin olsun, guvensin. Kolyeyi sonrada alirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meniz

Bak bu arkadaşın şöyle bir konusu var
    http://forum.donanimhaber.com/m_77514884/f_//tm.htm#77514884

Bence bu yaşta bir kız için muhtemelen çok pahalı bir takı (altın, pırlanta gibi) değmez, ama sen bilirsin yine de.

@DaY_WaLkeR.
    Hocam sana getirdiğimiz her adamdan puan filan kazanabiliyor muyuz

Sinek yağı veriyoruz hocam. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Seraphine

Arkadaşlar belki daha önceden bahsettiğim konudan hatırlayanlar vardır. Kısaca , 2.5 yıllık ilişkimiz benim yaptığım bir hatadan dolayı 10 gün önce bitti. Bu yaptığım hata ise dört aylık bir görüşememe döneminde 4 gün süreyle bir kızla mesajlaşmamdı ve kendisi telefonumda bunu yakalamıştı. Ben ise şimdi adam akıllı özür dilemek için ona altın bir kolye almaya karar verdim. Bu fikri bana bir abim verdi söylediği şey bir kadına mücehver alman her sorunu halledebilir sözü. Sizce sade ve şık bir kolye almam ve ona göndermem ne kadar etkili olur sizlerin de fikirlerini almak istedim. Daha öncesinde ona hiç bu kadar pahalı bir hediye de almamıştım. Son olarak ikimiz de 22 yaşındayız.

Dostum tam olarak diğer kızla ne konuşuyordun bilmiyorum ama müsait bir zamanda onunla konuş durumu anlat özür dile. Gitmeden öncede ufaktan bir hediye ver altın kolye vermeni tavsiye etmem. Daha hoşuna gidebilecek bir hediye verip düşünmesi için zaman tanıyabilirsin.

Xperia Z2

Msi Bazooka, Intel i3 6100 Skylake, Msi GTX 960 4G, Kingston Fury 8 GB 2133 Mhz, 1 TB Seagate HDD, Zalman Z3 Plus 600W,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.