Şimdi Ara

SEVGİLİYE İLTİFATIN SINIRI NE OLMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TECRÜBELİ ARKADAŞLAR, SEVGİLİYE İLTİFAT SEVGİSİNİ Mİ ARTIRIR YOKSA İLİŞKİYE ZARAR MI VERİR? YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...

• O bana etsin
  • beklemeye devam et
    quote:

Orjinalden alıntı: |_ÖmeR_|

O bana etsin
  • Şımartmayacak kadar et iltifatını
  • bazıalrı cnm cicim demeye başladıktan sonra bayıyo bi süre sonra dio ama şimdi şöyle bişey var aşkla sevgiyi karıştırmamak lazım daha önceden arkadaş olmadan çıktığınız bi kızla ayrılmanız çok kolaydır muhabbetiniz yoqtur sevgiliyle muhabbet ederkende çok seçici davranıldığından iice muhabbet oluşamaz ve bi süre sonra ayrılırsın ama önceden çok ii bi dostluk olursa çıktıktan sonraki tek fark hikaptaki canım cicim bitanem aşkım vs. vs. olur diğer kısım aynı kalır ark gibi konuşursun birbirinden sıkılma olmaz unutmayalım aşk ayrı sevgi ayrıdır aşk bişeyi elde etme tutkusu ve onu çok olağan üstü görmektir o kadar olağanüstü görünürki elde edilemeyecek sancak derecede ama elde edersin ve ettiğin an aşk biter bundan sonrası sevgi varsa yani arkadaşlık ilişki devam eder arkadaşlık yoksa biter olay budur hitap bişeyi etkilemez
  • 3 kelimeyi iyi ezberleyin

Yerinde, zamanında, ayarında...
  • Bence sınırlı olmalı sınırsız bir ilişki bireyleri soğutur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aşırısı da azı da zarar ortasını tutturmak gerekir o da zor bi iş işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

3 kelimeyi iyi ezberleyin

1+3-4+1-1+2-1
  • ban yemem işallah ama kural bence seven s........,s..... sevilir

ben fazla iltifat etmem 1 haftadan aradan aşagı buluşmam çok buluşursan ilişki çabuk ölür ama arayı ararlarsan güzel bi ilişki olur
  • Hiç iltifat etmediğim için başlamadan bitti

Ayarını iyi ayarlamak lazım, çok fazla ettiğinde hemen gevşiyorlar, beni hiç bırakmaz nasıl olsa, oynatayım havalarına giriyorlar. Etmediğin zaman da çok soğuyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

3 kelimeyi iyi ezberleyin

1+3-4+1-1+2-1

Kısaca +1 diyorsun yani

• çok muhabbet tez ayrılık getirir...

tecrübe ettim, oradan biliommmm
  • Ben de böyle düşünüyorum... Benim ki az ediyorsun diye sitem ediyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

Hiç iltifat etmediğim için başlamadan bitti

Ayarını iyi ayarlamak lazım, çok fazla ettiğinde hemen gevşiyorlar, beni hiç bırakmaz nasıl olsa, oynatayım havalarına giriyorlar. Etmediğin zaman da çok soğuyorlar.
  • aslında o kadar önemli bir konu ki

ben böyle şeyleri pek beceremem genelde msj olarak iltifat ederim

genelde kızın yanında cnm ve birtanem diyebilirim

msj olarak ise

birtanem

hayatimin anlami

prensesim

aşkım

tatlim

şimdilik aklıma bu kadar geliyor

başka tatli hitap sözleri olan arkadaşlar lütfen bizlerle paylaşabilir mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wizy -- 19 Ağustos 2008; 23:52:09 >
  • Bokunu çıkarma yeter
  • Sen iltifatını et onu sevdiğini söyle sürekli ara o öyle bi sansinki sanki onsuz yaşayamayacaksın bir müddet sonra bir müddetten kastım en az bir ay bir ay sonra iltifat etmemeye,sevgi sözcükleri söylememeye ve sık aramamaya çalış hatta arama onun aramaması içinde telefonu kapat açtığındada ararsa saçma bahaneler uydur ama dediğim gibi öncesi çok önemli o öylebir sanmaliki sen onsuz yaşayamayacakmışsın sendeki bu değişimi görünce o birşeylerin yanlış gittiğini ve artık ondan soğudunu sanacaktır ve kendinde yanlış birşeyler arayacak eskisi gibi olman için sana tüm tavizleri verecek hale gelecektir ve sonunda sensiz aslında var olmadığını anlayacaktır bunun sonucu olarak hem sen ilkbaşlarda istediğin gibi davranmış olacasaksın hemde kız kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak sonra davranışlarının değiştiğini görünce senin gibi onu sevecek birini bulamayacağını düşüp senin başta yaptığını o sana yapacak sonuç olarak senden sen istemediğin sürece ayrılmayacaktır

Not:Bu taktik tutmazsa beni bağışla lütfen

• KESİNLİKLE HAKLISIN... AMA NE KADAR DÜRÜST BİR DAVRANIŞTIR BU BİLMİYORUM...
    quote:

Orjinalden alıntı: mastenc

Sen iltifatını et onu sevdiğini söyle sürekli ara o öyle bi sansinki sanki onsuz yaşayamayacaksın bir müddet sonra bir müddetten kastım en az bir ay bir ay sonra iltifat etmemeye,sevgi sözcükleri söylememeye ve sık aramamaya çalış hatta arama onun aramaması içinde telefonu kapat açtığındada ararsa saçma bahaneler uydur ama dediğim gibi öncesi çok önemli o öylebir sanmaliki sen onsuz yaşayamayacakmışsın sendeki bu değişimi görünce o birşeylerin yanlış gittiğini ve artık ondan soğudunu sanacaktır ve kendinde yanlış birşeyler arayacak eskisi gibi olman için sana tüm tavizleri verecek hale gelecektir ve sonunda sensiz aslında var olmadığını anlayacaktır bunun sonucu olarak hem sen ilkbaşlarda istediğin gibi davranmış olacasaksın hemde kız kendini bulunmaz hint kumaşı sanacak sonra davranışlarının değiştiğini görünce senin gibi onu sevecek birini bulamayacağını düşüp senin başta yaptığını o sana yapacak sonuç olarak senden sen istemediğin sürece ayrılmayacaktır

Not:Bu taktik tutmazsa beni bağışla lütfen

• ewt mastenc haklsın bu konuda hocam dediğin gibi yapmıştım bi aralar resmen bağlandı bana.sora sıkılıp ayrıldım.yani bu dediğin denenmiş bişi tavsiye ederim
  • Ufacık şeyden havalanabilirler kızlar.. 2 haftada 1den fazlası hazımsızlık yaratır be ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.