Yüzbaşı
28 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamunaleyküm öncelikle..Arkdaşlar ben Bursada amatör bi balıkçıyım 2 3 kere gittim ama bağımlı olmaya başladım .Her hafta sonu bi yere gidicez.Sizden tatlı su için yerler bekliyorum.Yardımınız için tşkler...
Ewt beyler bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum.1,5senedir birlikde old. bir kız var lise okuyoruz ikimizde benim son onun bi senesi daha var.Ben nasip olursa y.dışında okumayı düşünüyorum.Hocalar hep şey diyolar hem kız hemde okumayı bir arada kimse yapamaz.Yani bir insan her ikisinide yürütemezmi.
SİZCE?
Ama siz orda yoksunuz sevgilinizde size bana biri arkamdan geçerken seni bilmem ne yaparım dedi geçti siz onamı tepki verirsiniz yoksa ne yaparsınız yani şuan bu olay bana gelmiş durumda ve kötü bişi yapıcağımdan korkuyorum yardımız için tşkler..Bu arada bu konular çok oldu ve aştı kendini gidiyor bende adam gibi ark olmadığı için burda bunu açıyorum k.bakmayın...
Kızların sünnet olduğunu.Geçen bir ilmihale bakıyordum çok şaşırdım bunu okuyunca
Arkadaşlar akşam akşam rahatsız ettim.Bir konuda danışmak istedim.Bu sene sınava giricem ygs vs.
Anadolu imam hatip lisesinde okuyorum ilahiyatı istiyor herkes benm için ama ben istmiyorum açıkcası rehberlikci bana 2 senelik güzel meslekler old söledi makine müh. falan bunlara DGS ye girip 4 senelik yapabilrisn dedi bu sınavında baya zor old. duydum yani öss kadar zormu yoksa deli gibimi çalişmak gerekiyor.Tavsiyeleriniz için tşkler şimdiden..
böyle bir ip vardı onu verebilirmisinz
Chaosda son 8 saniyede dc yedim ardından oyuna girdim start var serverlar dolu mavi kutu alıcam diye kasıtlı mı yapıyor bunlar ya
Girakonda oynayanlar var mı acaba?
Karusum ben exp clanımız var , varsa arkadaşlar tanışalım
Arkadaşlar laptopumu kapatınca 2 saat açılmıyor. Markasını verdim başlıkda. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Arkadaşlar laptopumu kapatınca 2 saat açılmıyor. Markasını verdim başlıkda. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
Hakkında
Forum İmzası:

Lockerz Davetiyesi için pm *Bedava xbox360,ps3,psp,wii,ipod touch gibi ürünler kazanabileceğimiz bir sitedir.Bilgi için pm.
Forum İkinci El İmzası:

�©« Cassio Lincoln �©« Harry Kewell �©« Milan Baros �©« Arda Turan �©«
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 11 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 11 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.705
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.906 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.